Dodaj do ulubionych

peeling kawowy

18.06.05, 11:26
dziewczyny poradzcie mi na co jest dobry peeling kawowy. czy bedzie on dobry
na celulitis bo mam ten 3ciego stopnia. i czy ktos mogl by mi powiedziec jak
to sie robi chodzi mi o sklad. czy trzeba cos dozucic do kawy czy trzeba sie
smarowac tylko kawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: arbuzunia polecam wyszukiwarke... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:34
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
      ...bo ten wątek już był 30 razy.
    • kragmel Re: peeling kawowy 18.06.05, 11:35
      raz
      dwa
      trzy
      podstawa
    • totalna_apokalipsa Re: peeling kawowy 18.06.05, 11:51
      Idziesz do jakiejś Biedronki, Lidla czy Reala celem zakupienia najtańszej kawy
      czarnej mielonej :) Do kubeczka wsypujesz kawę w ilości zależnej od wymagającej
      peelingowania powierzchni ciała - powiedzmy kilka łyżek. Zalewasz to wrzątkiem
      tak, żeby kawa nie stała w wodzie, tylko się "zamoczyła". Najlepiej jest parzyć
      co najmniej godzinę przed akcją, żeby woda dobrze wsiąknęła. Kawa musi być
      gęsta - takie zaparzone fusy. Do tej wystudzonej papki dokładasz krem. Kram lub
      balsam - też może być najzwyklejszy, można pokończyć wszystkie kremy i balsamy
      które się w resztkowych ilościach walają po domu. Papka musi być dość gęsta -
      ale nie w konsystencji stałej. Wchodzisz do wanny, coby nie upaprać całej
      łazienki i się peelingujesz... Peelingujesz się dość długo - około 15-20 minut
      zaczynając od dolnych partii ciała. Można trzeć same nóżki, ale ja wolę
      wszystko :) Po dokładnym Peelingu skóra jest genialnie gładka i mięciusia jak
      po żadnym innym - nawet najdroższym. Ja po całej akcji dodatkowo się nacieram
      olejkiem i jestem jak niemowlaczek gładziutka i mięciutka :o)))
      POLECAM!!!
      przekleiłam:)
      • Gość: klara A po przestudzeniu można dodać cukier do tej kawy? IP: *.4web.pl 18.06.05, 12:55
        pytanie poważne!:)
        • kragmel Re: A po przestudzeniu można dodać cukier do tej 18.06.05, 14:48
          a co ma ten cukier robić? jeśli być dodatkową substancją ścierającą to się może
          nie udać, bo po prostu się rozpuści.
    • dorota_l_r Re: peeling kawowy 18.06.05, 12:56
      właśnie wczoraj znalazłam info o peelingu kawowym,od razu wyprobowalam.efekt
      byl niewiarygodny!nie dosc,ze skora miekka jak marzenie,to na dodatek cudownie
      pachnaca.musze jeszcze wyprobować wersje z balsamem i folią.zapowiada się
      nieźle:)
      • diastema Re: peeling kawowy 18.06.05, 15:09
        no a mnie ten zapach doprowadzil do mdlosci i zrezygnowalam :(
    • justysia25 codziennie ten pilling? 18.06.05, 14:53
      czy np. co drugi dzień?
      Pozdrawiam
      Justyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka