mortis.74 15.11.10, 09:23 czas leci jakieś pomysły na forumowego czy raczej każdy gdzieś się bawi w gronie własnych przyjaciół takie kontrolne pytanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimna_alaska Re: SYLWESTER 15.11.10, 09:57 bardzo dobre pytanie. ja odpadam, już mam plany. Odpowiedz Link
czarodziejka583 Re: SYLWESTER 15.11.10, 20:28 U mnie zanosi się na niezawodną białą salę ;/ albo będzie spontan i dużo % huraaa zostaje też kielich przy monitorze hmm Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: SYLWESTER 15.11.10, 20:38 Nie jestem dobrym kompanem do towarzystwa, a szczególnie w tych dniach, więc nie będę straszyć reszty towarzystwa i zostanę jak zwykle na moim zadupiu. Kto kuźwa wymyślił, że trzeba się dobrze bawić tego dnia? Co? Odpowiedz Link
aretah Re: SYLWESTER 15.11.10, 20:41 Dayko, nic na siłę ja w tym roku preferuję podobne klimaty Odpowiedz Link
mortis.74 Re: SYLWESTER 15.11.10, 20:55 ja tu o pomysłach a tylko jojczenie thx goodnight Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: SYLWESTER 15.11.10, 21:33 Ja miałam kilka pomysłów na forumowego, ale wszystko rozpływa się w niebycie jakoś. Można mi się zwalić na chatę, ale to będzie dość ograniczona ilość miejsc. Tylko nie wiem, komu by się do mnie chciało... Odpowiedz Link
czarodziejka583 Re: SYLWESTER 15.11.10, 20:43 a_day_before_tomorrow napisała: > Kto kuźwa wymyślił, że trzeba się dobrze bawić tego dnia? Co? Słuszne stwierdzenie. Echh ta presja społeczeństwa, tardycji, czy czegoś tam Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: SYLWESTER 15.11.10, 21:00 a ja lubię się dobrze bawić w sylwestra. i przeważnie się bawię. choćby i przed telewizorem. Odpowiedz Link
dafne78 Re: SYLWESTER 15.11.10, 21:01 Presja szpanu w większości przypadków. Ale swoja drogą marzy mi się taka zgrana paczka, z którą możnaby gdzieś się wybrać właśni w sylwestra, bez zbędnego zadęcia. Odpowiedz Link
bursztynula Re: SYLWESTER 15.11.10, 23:09 Gonia nie przesadzaj z tym kiepskim towarzystwem... a nie miałabyś ochoty na "tokajskie szaleństwa"?? ja mam i zamierzam się świetnie bawić, conajmniej tak jak tam chociaż pewnie będę pracować do 17ej i to intensywnie... ale łatwo się nie poddam Odpowiedz Link
waganiemama Re: SYLWESTER 15.11.10, 22:12 ja mogę coś forumowego na ten przykład innych planów nie chce mi się robić i kasy brak Odpowiedz Link
z-malej-litery Re: SYLWESTER 15.11.10, 23:11 o mały włos i miałabym dziś szałowe buciki na sylwestra no cudo i kurcze blade - za duże ((( a w sylwestra chcę robić to, co lubię najbardziej Odpowiedz Link
tapatik Re: SYLWESTER 16.11.10, 09:46 z-malej-litery napisała: > o mały włos i miałabym dziś szałowe buciki na sylwestra no cudo i kurcze > blade - za duże ((( > > a w sylwestra chcę robić to, co lubię najbardziej I do tego są Ci potrzebne buciki? Fetyszystka się znalazła. Jak to trzeba uważać z kim się gada na forum. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: SYLWESTER 16.11.10, 09:51 Yhm..znowu to samo. Samo marudzenie i użalanie się. Jak ja tego nie lubię. Dlaczego myślicie, że na sylwestra trzeba wydac majatek?????????????? Co - ze niby kanapka z pomidorem zła? Ze trzeba kawiorem sie zajadac? Myślę, że to rodzaj kokieterii. Mowiac na "nie" bo cos tam cos tam cos tam - liczymy na zachete. To tak jak mowimy np: nie wierze w milosc - bo liczymy, ze ktos nas przekona o nieprawdziwosci tego stwierdzenia. udowodnione !!!! Sylwester w domu- ni ejest poza tym az taki zly. Nie widze powodu do oburzania sie na tradycje, presje spoleczne itd. Kurcze ludziska - w tej kwestii akurat sami decydujemy jak to bedzie, gdzie spedzimy ten dzien/noc. Wiec cieszmy sie tym wyborem bo na wiele spraw wplywu nie mamy i przestancie marudkowac Ja tam presji nie czuje - spoleczenstwo mi nic nie kazalo w tym dniu Buziaki... szczegolnie dla Chylinskiej No no - twoj adorator nam dorasta- juz jest kilka miesiecy starszy Niedlugo ani sie obejrzysz... yhm... i nas zostawisz sciskam Odpowiedz Link
ane-tal Re: SYLWESTER 16.11.10, 10:03 slayerhood-ka napisała: Yhm..znowu to samo. Samo marudzenie i użalanie się. Jak ja tego nie lubię. - nie marudzę Dlaczego myślicie, że na sylwestra trzeba wydac majatek?????????????? - nie byłam jeszcze na takim Co - ze niby kanapka z pomidorem zła? Ze trzeba kawiorem sie zajadac? - fuj nie lubię kawioru Myślę, że to rodzaj kokieterii. Mowiac na "nie" bo cos tam cos tam cos tam - liczymy na zachete. - ja jestem otwarta na forumowy Sylwester Sylwester w domu- nie jest poza tym az taki zly. - domówki są najlpesze ! Odpowiedz Link
ane-tal Re: SYLWESTER 16.11.10, 10:05 - liczymy na zachete. Nie- ja liczę na chęci ludzi.Nic poza tym. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: SYLWESTER 16.11.10, 10:15 Ane.... - Tobie akurat daleko do marudzenia, ja chce tylko zeby ta czesc, którą znam się obudziła uwielbiam konkretne babki ..no tak koleżeńsko...wiesz Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: SYLWESTER 16.11.10, 10:27 ane-tal napisała: > - domówki są najlepsze ! no to... ja nie czekam na żadną zachętę tylko osobiście zachęcam do zrobienia jakiejś domówki jakby co, to wyżej wspominałam, że i u mnie może być ciasnawo będzie, ale co tam.... Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: SYLWESTER 16.11.10, 10:37 > ciasnawo będzie, ale co tam.... to zrobicie piętrowo Odpowiedz Link
tapatik Re: SYLWESTER 22.11.10, 19:16 ane-tal napisała: > Sylwester w domu- nie jest poza tym az taki zly. > - domówki są najlpesze ! Domówka to co innego niż "Sylwester w domu". Dla mnie oznacza to samotne siedzenie przy kompie. Ewentualnie wypad na imprezę miejską. Odpowiedz Link
aretah Re: SYLWESTER 16.11.10, 10:27 Baśka, jakbys tak baaardzo chciała Chylińską wycałować to umówiłabys się z nią na jakieś pogaduchy, a nie całujesz przez net... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: SYLWESTER 16.11.10, 13:17 Kochana Chylinsko ty moja. Jak mi maluch wyzdrowieje to sie odezwe oczywiscie. A tak w ogole kochane to w grudniu mam weekend wolny i moze by ten tego u mnie - sasiadom dac sie we znaki - czyli domowka z tancami i przesadna iloscia spozywanego alkoholu Odpowiedz Link
dianka89 Re: SYLWESTER 11.12.10, 21:42 Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl Odpowiedz Link
jejek11 Re: SYLWESTER 16.11.10, 21:22 ja to zawsze na wschodzie w domu... (jakby ktoś mnie pyttał o zdanie) Ale fajna byłaby jakaś odmiana.. Odpowiedz Link
tapatik Re: SYLWESTER 16.11.10, 22:03 Wybierz na wschodzie nie w domu. Będzie odmiana. Odpowiedz Link
waganiemama Re: to jak 17.11.10, 11:12 czy jest to "taaaa..." w sensie yes! yes! yes! czy raczej "aha... już to widzę " ? Odpowiedz Link
waganiemama Re: to jak 17.11.10, 10:49 czy ja wiem? z 8 osób, tak żeby sobie po głowie nie łazić i zależnie od chęci kompresji w każdym razie miejsca mam ciut więcej niż u Ciebie Odpowiedz Link
tapatik I tak nikt nie pojedzie 18.11.10, 09:39 To sobie wrzucę propozycję: eskapady.com/sylwester-lwow.html Odpowiedz Link
jejek11 Re: I tak nikt nie pojedzie 18.11.10, 22:15 Bardzo fajny sylwester, na który i tak nikt nie pojedzie.. Odpowiedz Link
bursztynula Re: SYLWESTER 29.11.10, 07:14 Brat się gdzieś zapodział, to ja w zastępstwie podbiję... wogóle to ktoś ma ochotę na wspólnego?? niezależnie od tego, gdzie?? bo termin to jakby zdeterminowany sytuacją... dopóki własnego terminu nie znajdziemy Odpowiedz Link
tapatik Re: SYLWESTER 29.11.10, 07:46 bursztynula napisała: > wogóle to ktoś ma ochotę na wspólnego?? Ja, a bo co? Masz jakiś pomysł? Można by jeszcze do Berlina dygnąć. W sumie nie jest tak daleko. Odpowiedz Link
bursztynula Re: SYLWESTER 29.11.10, 09:08 tapatik napisał: > Można by jeszcze do Berlina dygnąć. > W sumie nie jest tak daleko. i myślisz, że w Berlinie łatwiej znaleźć ciekawą imprezę w sylwestra... EC jedzie 5.30 w Berlinie jest ok22ej, więc północ w pociągu raczej odpada... może i mam jakiś pomysł, nieustannie się zmienia, więc ewentualnie potrzebuję "stałych" chętnych, ale Ty mi Tapiś na takiego nie wyglądasz... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: SYLWESTER 29.11.10, 09:26 Ja, jeśli znajdę opiekę do swoich kotów, jestem wolna, chętna i gotowa. Powiedzmy, że nie całkiem niezależnie od tego, gdzie, ale tak do 500 km mogę się ruszyć. No, do 600 ostatecznie Odpowiedz Link
bursztynula Re: SYLWESTER 29.11.10, 09:34 eeee na 24h to i bez opieki sobie poradzą z tego, co wiem mniej niż 500 wpisana Pani na listę aaaaa zapomniałam dodać - obowiązkowa - chęć do tańca, technika dowolna, byle nikogo innego nie uszkodzić Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: SYLWESTER 29.11.10, 10:34 A jakby co, to mogę ze sobą swoją Jolkę wziąć? Fajna jest. Odpowiedz Link
bursztynula Re: SYLWESTER 29.11.10, 10:43 gotowa jest wygłupiać się, tańcować i ogólnie dobrze bawić, nawet wbrew ewentualnym nieoczekiwanym przeciwnościom??? jeśli jest 3 x tak, to Jolka też wpisana na listę Odpowiedz Link
bursztynula Re: SYLWESTER 29.11.10, 12:11 wstępnie niecny plan wielkiej improwizacji zgodnie z zasadą, nieważne gdzie, nieważne jak, byle w dobrym towarzystwie Odpowiedz Link
ane-tal Re: SYLWESTER 29.11.10, 12:17 byle w dobrym towarzystwie No to jest najważniejsze Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: SYLWESTER 29.11.10, 13:16 bursztynula napisała: > aaaaa zapomniałam dodać - obowiązkowa - chęć do tańca, technika dowolna, byle n > ikogo innego nie uszkodzić W kwestii tańca, to, prąpanią, ja z tych, co to nie trzeba prosić do tańca, tylko żeby może już przestała tańczyć... Podobnie ze śpiewem zresztą A co do wyż wym. J. - gotowa na pewno. Ręczę za nią. Odpowiedz Link
agusias-trusia Re: SYLWESTER 29.11.10, 13:46 eh sylwester, kiedy to było... że mogłam bestrosko iść na impreze... ja chce znowu mieć 20 lat Odpowiedz Link
mortis.74 HEJ 29.11.10, 21:49 jako że nalot ustał na chwilę i cisza w okopach korzystając z PJ na 12h wracam z wojny i pytam mamy dwie propozycje na sylwka forumowego tylko ludkowie coś cicho siedzą pzdr. Odpowiedz Link
matysia_k Re: HEJ 27.12.10, 16:26 Wutajcie, ja tu nowa w tych to progach, chociaz widze zastzrałe nicki z Randek z Internetu sprzed lat? Macie pomysły Sylwestrowe? JA mam ich brak i chetnie bym gdzies popląsała? Odpowiedz Link
porcelain_annabelle Re: SYLWESTER 26.12.10, 22:08 Ja spędzę tego Sylwestra z rodziną, może to nietypowo jak na 22-latkę, bo powinnam bawić się w klubie lub na jakiejś domowej imprezie. Ale ten rok nie był dla mnie łaskawy i nie mam ochoty na wielką zabawę. Bycie z najbliższymi mi wystarczy i mam nadzieję że 1 styczeń przywita mnie inną rzeczywistością, a jeśli nie to choć uśmiechem na twarzy Odpowiedz Link
ich Re: SYLWESTER 29.12.10, 20:32 i od dwóch dni cisza, pewnie już komplet na imprezie Odpowiedz Link
ich Re: SYLWESTER 29.12.10, 20:48 ja planuję to: www.multikino.pl/pasaz/aktualnosci,pokaz,5724.html tu nikt nie zauważy, że jestem sama Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: SYLWESTER 29.12.10, 21:06 właśnie...co ja będę robić..... znajomi siedzą w domach...sami...lub z dziećmi..... nikomu się nic nie chce.... więc może pójdę spać a może nie.... Odpowiedz Link
ich Re: SYLWESTER 30.12.10, 16:29 Mała modyfikacja planów. Idę do kina na 22:00 www.heliosnet.pl/1,Wroclaw/BazaFilmow/Szczegoly/film/1003 a potem Rynek. Może załapię się na występ w TV, chyba dwójka u mnie prowadzi transmisję. No a potem grzecznie w samochodzik i do domku. Odpowiedz Link