gyubal_wahazar 22.11.10, 22:38 R-k wyników / Straty nadzwyczajne : 1) Frip - w szponach afektu 2) Królewna - jak wyżej 3) Nickona - oby 4) Mortek - walczy z demonami (sztuk 1) przeszłości 5) Psina Anetki - za tęczowym mostem Klątwa Grocholi czy co ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa_potepionych Re: Pomór 23.11.10, 00:48 Królowa a nie królewna P.S. Do zobaczyska Odpowiedz Link
kawamija Re: Pomór 23.11.10, 00:51 cholera jasna, ja się właśnie obudziłam..........i czytam, że tu jakiś pomór panuje.....zaczynam się bać Odpowiedz Link
nula8 Re: Pomór 23.11.10, 13:01 A my tu przecież wciąż jesteśmy, co nie? A oni wrócą się pochwalić, nie bój nic. Odpowiedz Link
kawamija Re: Pomór 23.11.10, 17:39 nula8 napisała: > A my tu przecież wciąż jesteśmy, co nie? no tak ...............wiesz, trudno oczekiwać by więcej forumków wstawało po pólnocy, jak ja wczoraj..........ale pomarudzić można....i czasem trzeba że noc, że zimno, że w telewizji jakieś bzdury, i że na forum cisza Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomór 23.11.10, 17:49 Powinniśmy wymyśleć jakąś karę dla tych, co się bez pozwoleństwa starszyzny zakochujo, bo jak nic nie zrobimy, to się ta plaga rozpowszechni Odpowiedz Link