sebtrom 04.01.11, 21:35 ale zabija życie towarzsykie, bo nie trzeba się nigdzie ruszać zeby pogadać i dla "aktywnych inaczej" jest bardzo wygodne... ale - to na pewno tylko z powodu zimy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bursztynula Re: to wciaga... 04.01.11, 21:42 i zimą jeśli się w śniegu tunele da przekopać, to uprawimy życie towarzyskie niewirtualne w miejscach tajnych przez poufne... no ale są tacy, których pracodawcy mogliby namierzyć... Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 21:47 zycie towarzyskie w tunelach ?????????? vietkong ? a co do pracodawców.....bywają i takie modele Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 21:48 ja tam nie przepadam za uprawianiem życia towarzyskiego... ja czekam na wiosnę zeby wreszcie się wywietrzyć z tej zimy Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 21:51 ale w sumie masz rację - zbłądziłem na to forum Odpowiedz Link
waganiemama Re: to wciaga... 04.01.11, 21:52 to bagno jest dlatego wciąga na bagnie mieszkają ogry nie boisz się?? Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 21:54 raczej zabicie czasu choć i nutka ciekawości się pojawia Odpowiedz Link
madalenka25 Re: to wciaga... 04.01.11, 21:55 mi zima nie przeszkadza w życiu towarzyskim.. ja sobie zrobiłam po prostu przerwę no i nie ukrywam ciut tu wsiałam Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 21:58 mnie zastanawia personifikacja, bo jednak wciąga i sie przyzwyczajamy.... w sumie do....ekranu ? a potem klik - i po.............. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: to wciaga... 04.01.11, 22:00 oj, wciąga..... co następne.... ale ma nadzieję, że to chwilowe....bo zima dzieci się nudzą.... Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 22:06 ładnie i zgrabnie ujete i jeszcze siedzą w domu Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 22:16 no coś TY to wy to też przez kompa robicie ????????????????????????????????? mnie uczyli ze trzeba dwoje ludzi mało ze dwoje mało że różnych płci (to było jakiś czas temu) to ludzie Ci powinni byc sobie conajmniej....nieobojetni wow, ależ to wszystko poszło "do przodu", ciekawe czy z tyłu nic nie brakuje...... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: to wciaga... 04.01.11, 22:27 spróbuj kiedyś znajdź nieobojętną kobietę....lub mężczyznę...(w zależności od preferencji)... Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 23:04 nie, prze net...to jakoś tak...nie, nie dzieki za propozycję Odpowiedz Link
waganiemama Re: to wciaga... 04.01.11, 22:30 ojtam ojtam, tak wiele się jeszcze nie zmieniło Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: to wciaga... 04.01.11, 21:59 Gadasz jak własna babcia, pieronie Przyjrzyj się kiedyś z jaką szybkością dzieciuchi potrafią na ślepo trzaskać esy i im powiedz, że im to zabija życie towarzyskie To mniej więcej tak samo trzymający się kupy zabobon, jak ten, że gry komputerowe ogłupiają. Po czym od roku - dwu pokazują się badania że gracze są bystrzejsi, szybciej się uczą, a CIA bodajże zaczyna rozpoznawać klany CS'owe pod kątem rekrutacji. Polej lepiej Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 22:07 ja tam sie wolę kupy nie trzymać.....jakieś to takie...smierdząca sprawa P Odpowiedz Link
sebtrom Re: to wciaga... 04.01.11, 22:22 jeszcze dopisz ze w kupie nadzieja.... a nadzieje sięgną....gruntu Odpowiedz Link
madalenka25 Re: to wciaga... 04.01.11, 22:25 mi mówili że dzieci to kupa szczęścia zapomnieli dodać że z przewagą kupy Odpowiedz Link