slayerhood-ka 09.04.11, 18:24 Chyba już zaczynamy trochę cudować z tym kasowaniem, czyszczeniem itp. To forum jest a nie klinika porządku czekająca na sanepid Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: Cudowanie 09.04.11, 18:25 myślisz że to cudowanie? a może po prostu egzekwowanie zasad forum. kiedyś można było więcej i pamiętasz czym się to skończyło? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 09.04.11, 20:03 ale przesadzać w ani jedną ani druga nie mozna. Poza tym teraz nazwałam to cudowaniem bo to kasowanie dzisiejsze/ostatnie oczywiście to dziwne nieco ale o wiele bardziej dziwi mnie, że cała łacina zostaje, ta w poniższych watkach. Przez tydzień naczytałam się jej że łooooooo. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 09.04.11, 21:28 noooooooooooo no no. Skoro koledzy i kolezanki sa od kasowania to od takich rzeczy chyba też Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 09.04.11, 23:31 Mnie też sporo ominęło niestety No...ale koniec pracy na dziś więc działajmy Skoro nas tyle ominęło...to....może ktoś....iskierkę jakąś....coś ruszy....coś zadzieje Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 09.04.11, 23:41 ja to już miałam zamiar do łóżeczka ruszać, ale... tylko do takiego "ruszania", co to potem Tygi albo Uny mają pełne ręce roboty, to ja się Baś chiba nie nadaję... co tam u Cię ciekawego?? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 09.04.11, 23:44 Pracowita sobota...no i jak mam teraz luzik punkt od 23:30 to się wszyscy spać pokładli. Aj ty mnie kojarzysz widzę ze starego nicku a ja koleżanki nicka jakoś teraz ostatnio dopiero widzę Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 09.04.11, 23:49 bo to wersja po wiosennym liftingu hihi zgaduj zgadula jakieś to towarzystwo ostatnio wczesnospaćchodzące... nie to co kiedyś ehhh (chłechłe) Odpowiedz Link
uny Re: Cudowanie 09.04.11, 23:51 bo ludzie to odpocząć muszą, albo się swoimi lepszymi połówkami nacieszyć. Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 09.04.11, 23:56 aha a tu tabuny tych, co mają te lepsze połówki... no cóż, to ja się cieszyć będę, że z jej braku mam całe łóżko dla siebie, chiba że kota mnie wykoleguje z "większej" połowy... Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 00:07 a tak problem zaśnięcia byłby z głowy, pudła uwielbia pasjami, sama się zapakuje, ale spać to się wtedy nie da Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Cudowanie 10.04.11, 00:02 Nawet nie tak wczesno, alem się zajęła łamigłówkami, to na forumie nie siedzę, no... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Cudowanie 10.04.11, 00:17 Akari. Linkowałam tę stronę już parę razy, ale mogę jeszcze: Pazyl Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 00:30 oj to ja chyba o tej porze wolę się jednak iść przytulić do koty a wszystkim, co tam z połówkami czy bez niebiańskich snów www.youtube.com/watch?v=GeisCvjwBMo Odpowiedz Link
beja_81 Re: Cudowanie 10.04.11, 00:31 dobrej nocki również... czuję się maksymalnie przewietrzona, więc czas spać Odpowiedz Link
rafae Re: Cudowanie 10.04.11, 17:58 "podeślij linki do administracji" bosz... co za kmiot... P.S. Jak Będę miał więcej czasu, to się za niego wezne Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Cudowanie 10.04.11, 18:07 Ty się za siebie lepiej weź, innych zostaw w spokoju. Odpowiedz Link
rafae Re: Cudowanie 10.04.11, 19:00 "Ty się za siebie lepiej weź, innych zostaw w spokoju." Ale co? Mam się się schować, a tych co postępują podle zostawić w spokoju? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Cudowanie 10.04.11, 19:44 najpierw sam postępuj w porządku, potem się bierz za rozliczanie innych Odpowiedz Link
rafae Re: Cudowanie 10.04.11, 20:13 "najpierw sam postępuj w porządku, potem się bierz za rozliczanie innych" Aż tak mnie znasz, żeby mnie oceniać? Moim zdaniem nie. I odczep się ode mnie!!! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Cudowanie 10.04.11, 20:28 18 miesięcy pozwoliło poznać. Be careful what you whish for, 'cause you just might get it" - jak to mam w zwyczaju powtarzać. Odpowiedz Link
rafae Re: Cudowanie 10.04.11, 23:18 "18 miesięcy pozwoliło poznać. " "Tsss..." i coś tam dalej. Tylko co? Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 11.04.11, 11:51 uny napisał: > ooo hihi jakoś przegapiłam ten (nowy??) rodzaj ekspresji... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Cudowanie 10.04.11, 00:25 to ja myślałam, że tu będzie cisza... a tu jeszcze ktosie nie śpią Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 00:27 ja ktoś chyba się zbieram, bo czuję, że zasnę na lapku zaraz jak tak łaziking, knajping itp. się udały?? nie rozwiało Was?? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Cudowanie 10.04.11, 00:30 Był łazing, był knajping, był wiatring wszystko się udało...jeszcze jutro trochę towarzystwo się przeciągnie po mieście, a teraz ekipa się pewnie dobrze bawi na miejscu spoczynku A Ciebie czemu nie było? Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 00:33 nie chciał mnie Wrocław tym razem, to trudno, może w lipcu... bawcie się jutro dobrze tu też wiałoooooooooooo, ale też było miło dobranoc Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 10.04.11, 00:46 bursztynka???????????????????? Ale ten nick ma kilka lat ?!?!?!?! Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 10.04.11, 00:56 aaaaaaaaaaa nie lat tylko dni ślepa jestem. No fakt - ciemna masa jestem. jakoś w temacie kiedy cię poszukiwałam uciekł mi twój dialog z Anetą. Ufffffffffff już myslałam, ze zwiałas. Ale przeszło mi przez mysl, że w przyszłym tyg. zadzwonię boooo jak tam SE kogos znalazłas to jakies weselicho może....i się wproszę Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 08:41 hmmm Baś mnie się chyba w tym roku nie zapowiada żadne wesele, więc jeśli tylko masz ochotę, dla Ciebie zorganizuję swoje wybierz datę, może miejsce, tylko wiesz, najprawdopodobniej będziemy tylko we dwie, bo stąd nikt nie chodzi sam na wesela... może jest coś w tym, że jeśli się nie szuka, to trudno znaleźć, ale żeby się tak zaraz przejmować wszystkimi logicznościami... miłej niedzieli Wszystkim Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 11:38 a przyjdziesz tym razem?? ewentualnie bez kogoś, a zwłaszcza bez marudzenia?? bo tak w niepewność zapraszać... to nie wiem... no i co z tymtam tradycyjnym tańcem, co prawda z niedokońcapannązwłaszczaniedokońcatradycyjniemłodą?? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 10.04.11, 13:40 Ja jestem za - jeszcze nigdy nie byłam na weselu gdzie same panny młode gosciły dobry pomysł Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 19:25 chciałam powiedzieć, że może gdyby się jakiś senśny niepanien pojawił to może byśmy jednak ze sobą zabrały, żeby tak całkiem nie dyskryminować, ale może i lepiej, żeby same „panny”... pozostaje tylko ustalić kiedy, gdzie i kto się zajmie wyborem repertuaru disco polo, bo wiadomo, że bez tego to nie ma wesela... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Cudowanie 10.04.11, 20:51 no to już wiem, czemu wszystko wzięło w łeb - na moim weselu nie było ani jednego kawałka discopolowego!!! Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 21:08 właśnie sobie uświadomiłam, że porozwodowej imprezy nie było... to gdzie wesele... znów tyle do nadrobienia... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 10.04.11, 21:30 Ja biore organizację na siebie. Czyli wesele panien czas ruszyc. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ale ja płacę za gości pana mlodego Wy reszte Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 21:57 okiś Ty organizujesz, ja płacę, tylko mnie nie zbankrutuj... grunt to się właściwie ustawić Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 10.04.11, 22:16 ja już organizację oddałam w dobre ręce byle nie piskliwe za bardzo było i to na czas takiego już większego "rozbawienia", wcześniej coś ambitniej jakoś... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 10.04.11, 23:02 eeee tam, muzyka dla ludzi do tupania ma byc - tu ambicje na bok. Nie ma nic nudniejszego niz ambitne weselicha...no są.......abstynencke . Czyli muzyka i trunki - oby dużo, głosno i skocznie Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Cudowanie 10.04.11, 23:22 Najlepsze wesele, na jakim byłam, to mojej kumpelki, która sama śpiewa w zespole weselnym. Opatrzyła się tych wszystkich dętych imprez i wymyśliła, że ma być coś jak "Undergroundzie". Żadnych ekstrakiecek i szpilek. Dżinsy i dobry humor. Było pod gołym niebem, na dechach, w lesie w Supraślu, do muzyki Bregovicia. Aleśmy się wtedy wyhasały. A jaką krzakówę serwowano.... Miała konkretną moc... Mój towarzysz zabawy legł w ciągu 2 godzin od startu, nieśli go na ławie... Normalnie Janek Wiśniewski padł... Do końca imprezy jakoś się ocknął, ale główka bolała, oj bolała. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Cudowanie 10.04.11, 23:44 A ja tam lubię przebieranki. bal to bal najfajniejsze weselicho to własnie typowy bal, jeszcze za oceanem. pałac, słuzba bla bla- wynajete ma się rozumiec. Podobało mi się strasznie bo to pewnie jedyny raz kiedy byłam "wewnatrz" takiego klimatu - no bajka Odpowiedz Link
green.amber Re: Cudowanie 11.04.11, 11:53 pałac, służba... ups to możliwe, że jednak trzeba trochę pooszczędzać na ten imprez, dobrze, że organizacja takiego wesela to z roczek potrwa... Odpowiedz Link