plisowana.spodniczka 03.07.11, 19:53 cholernie pierdzą!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 19:55 udało mi się wkomponować w zajebiście treściwe i sensowne watki?? mogę być z siebie dumna? a tak naprawdę to mi cholernie źle, i nawet mój kochany potwór przychodzący od czasu do czasu mi mordę oblizać nie pomaga. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: psy pierdzą! 03.07.11, 19:59 prawdę gadasz psy pierdzą jak cholera mając psa trzeba sie z tym pogodzić, albo wyprowadzić psa do budy obliż mordę potworowi też, może pomoże a jaki w sumie ten potwór jest? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:06 plisowana.spodniczka napisała: > mogę być z siebie dumna? pozwalam. znaj serce pani! Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:12 mam nadzieję, ze nie jesteś na diecie, bo mam ochotę na ciastko z wami w tym tygodniu. miało być piwo, ale jestem na diecie bezalkoholowej i nie mam ochoty jej przerywać. )) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:17 piwko? a w życiu - idę na terapię AA ciacho? ależ owszem, czemu nie - poniedziałek, czwartek? pfffffff... ja i diety... noooooooo proooooooooooooooooooooszę Cię - doszłam do wniosku, że nie ma co sobie odmawiać przyjemności! Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:23 ale to będzie cicacho z TYM ciachem. ))) bliżej czwartku i raczej w godzinach bardziej wieczornych, bo przy dziennym świetle już coraz rzadziej się pokazuję, za dużo krwi ludziom napsułam. ) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:24 ciacho z Ciachem - brzmi zacnie niech będzie czwartek, ale godziny nie za bardzo wieczorne, bo ja do swojego lasu muszę o odpowiedniej porze uciec! Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:32 mam wolną kanapę, jakby co. do lasu też niedaleko, wiec powinnyśmy dać radę. ) Odpowiedz Link
waganiemama Re: psy pierdzą! 03.07.11, 19:58 a czym go karmisz? bo jak jakimś shit'em to nic dziwnego Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:08 gówno to ona z chęcią wpieprzałaby na spacerze. wet mówi, ze wszystkie młode tak mają, ale ją oduczam i udaje się, ze obok kupy przechodzi obojętnie. karmą dla juniorów, stosuję się do poleeceń weta. pierdzenie zależy od jedzenia?? Odpowiedz Link
uny Re: psy pierdzą! 03.07.11, 19:59 buuuhahahahahaha tośprawdę odkryła. ciesz się że nie masz kota w domu. te to dopiero dają... no siwy dym Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:24 kota??? kota to moj potwór bierze w zęby i wynosi do sadu! Odpowiedz Link
uny Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:25 wstydź się za potwora! jak można tak biedne pchlarze traktować?! Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:31 dobrze robi, nie będzie się jej takie małłe gówno po chałupie pałętało i pod nogi wchodziłło, wyprowadza go na otwartą przestzreń i molestuje, to znaczy bawi się. Odpowiedz Link
uny Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:34 ty wiesz że właściciel odpowiada za pupila. jak nic przyjdzie władza i ci mandacior wlepi za nieobyczajne zachowanie zwierza. Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:38 ty mnie władzą nie strasz!!! potwór ma dobre serducho i kota na spacer wyprowadza, nie ma sie do czego przyczepic. Odpowiedz Link
uny Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:42 jak kot cały do domu wraca i nie ma po tym zajściu jakiejś takiej zamyślonej miny to wszystko wporzo. Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:45 nie wiem jak to jest z kotami, ale kobieta po porządnym wykorzystaniu, ma taką zamyśloną minę. więc oznacza to, ze jest/było jej dobrze, może z kotami jest podobnie? Odpowiedz Link
uny Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:48 no właśnie. jak kot jest zamyślony to pewnie nie może dojść do siebie. a zatem coś było i władza mandacior wlepi! kto to widział żeby pies z kotem, czy tam na odwrót. Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: psy pierdzą! 03.07.11, 20:53 nie wymyslaj panie starszy, przecież już moja babcia mówiła o kochaniu się jak pies z kotem. ) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: psy pierdzą! 03.07.11, 21:20 zaraz, zaraz, przecież odwieczne przysłowie pszczół mówi, że jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota... czy jakoś tak a tak serio, to i psy, i koty puszczają zdecydowanie bardziej śmierdzące bączki, jak jedzą coś mniej strawnego, zawierającego za dużo tłuszczów np. może psina coś gdzieś cichcem podżera, albo ktoś Ci ją podkarmia? Odpowiedz Link