Dodaj do ulubionych

A może byśmy...

29.07.11, 19:29
tak sobie pograli piątkowo?

Na dobry początek (będzie coraz gorzejwink):
www.youtube.com/watch?v=XEKtcxlHmkY
Obserwuj wątek
    • flirting.shadow Re: A może byśmy... 29.07.11, 19:42
      Jak piątek, to wieczór, a jak piątek wieczór, to Friday night: www.youtube.com/watch?v=nlaCZ106b5w&feature=related smile

BTW: sex jest fajny, szczególnie na plaży. 0.7 litra w Almie jedyne 25 zł wink
      • jejek11 Re: A może byśmy... 29.07.11, 19:48
        Tak hiszpańsko się zrobiło... więc raczej jakaś sangria zamiast sex on the beach.

No, EWENTUALNIE Cuba librewink

Ja na przekór - autodestrukcyjnie dziś:
        www.youtube.com/watch?v=jzjUjNPYzLg
        • flirting.shadow Re: A może byśmy... 29.07.11, 20:22
          jejek11 napisała:

> Tak hiszpańsko się zrobiło... więc raczej jakaś sangria zamiast sex on the beac
          > h.
          >
          > No, EWENTUALNIE Cuba librewink

Czy ja wiem? Jeden Amerykanin, jeden Hiszpanin i jeden Anglikanin wink Tak wiec pasuje prawie wszystko poza żubrówką wink
          • jejek11 Re: A może byśmy... 29.07.11, 20:27
            Ale muzyka południowa.
            Upalna noc, zapach tytoniu i kastaniety.

I Ty chcesz tu wcisnąć coś poza sangrią?wink
            • oblocznosc Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:09
              To ja tak:
              www.youtube.com/watch?v=Z0kGo_x12DQ
              • sadgirl25 Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:24
                nie wiem czy tu pasuje
                ale to jedna z moich ulubionych piosenek smile
                www.youtube.com/watch?v=413gtjyel_k&feature=related
                • jejek11 Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:35
                  nooosmile witamysmile

No to teraz ja (mówiłam, że będzie coraz gorzej):
                  www.youtube.com/watch?v=imiRNwP2yEs
                  • sadgirl25 Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:46
                    smile
                    przypomniałaś mi jego piosenkę
                    www.youtube.com/watch?v=CnElAuJhlsU
                    już uciekam,obiecuję smile
                    • jejek11 Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:50
                      A kto mówił, że masz uciekać??

Zagrajmy jeszcze to:
                      www.youtube.com/watch?v=bWkYu-hYTZs
                      (wiem, brak w tym dobieraniu utworów jakiejś głębszej logiki)
                      • oblocznosc Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:53
                        Dorzuce jeszcze to:
                        www.youtube.com/watch?v=uCUEXpOpCGM&NR=1
                        • green.amber Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:59
                          do kompletu wink
                          www.youtube.com/watch?v=_EdZbopNeS8
                          • jejek11 Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:16
                            pidżamowo-grabażowosmile

to jeszcze to:
                            www.youtube.com/watch?v=uxOHhQ9pK8c
                            • oblocznosc Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:26
                              Skoro Hej to to:
                              www.youtube.com/watch?v=BfMGVpW_T0c
                      • sadgirl25 Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:57
                        Obudziłaś jedno z moich marzeń smile
                        zawsze chciałam pójść na "Metro"
                        ale już za późno,bo chyba już tego nie grająsad
                        a logika jest wink

• green.amber Re: A może byśmy... 29.07.11, 21:58
                          oj chyba grają smile
                          • sadgirl25 Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:07
                            oj,to chyba się kiedyś wybiorę.
                            tylko nie mam z kim.pójdę samasad
                            • green.amber Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:14
                              najwcześniej prawie za miesiąc, a potem znów za miesiąc, mów jeśli się będziesz wybierać wink

26 pt. 19:00 musical METRO W BUFFO
                              27 sb. 16:00 i 19:00 musical METRO W BUFFO
                              28 nd. 16:00 i 19:00 musical METRO W BUFFO
                              • sadgirl25 Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:27
                                Dzięki,na pewno dam znać smile
                                Teraz chyba nie będę umiała zasnąć wink
                                • green.amber Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:31
                                  nie wiem czy to kołysanka dobra dla każdego...
                                  www.youtube.com/watch?v=oOHQs405XcU
                                  • green.amber Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:35
                                    więc gdyby nie to, to może coś, co chodzi za mną w dwu wersjach i sama nie wiem, która bardziej...
                                    www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw&ob=av2e
                                    www.youtube.com/watch?v=29GuKIzALZ8&feature=related
                                    • sadgirl25 Re: A może byśmy... 29.07.11, 23:00
                                      Ta piosenka jest cudowna,zarówno w wersji Johna jak i Ronana.
                                      I też chodzi za mną.ale od 1998 roku i filmu Miasta Aniołów
                                      Teraz tym bardziej nie zasnę smile
                                      • green.amber Re: A może byśmy... 29.07.11, 23:04
                                        nie marudzić! spać! to poważna sprawa wink
                                        www.youtube.com/watch?v=5LoyA0tdchA
                                        • sadgirl25 Re: A może byśmy... 29.07.11, 23:08
                                          No tak,masz rację
                                          i ta piosenka też w sam raz na tę okolicznośćsmile
                                          tylko że ja chciałabym jeszcze posłuchać Iris
                                          zamknąć oczy i zaśpiewać razem z Johnem
                                          te gitary są cudownesmile
                                          a najpiękniejsze jest pierwsze zdanie tej piosenki smile
                                          Dobranoc
                                          • green.amber Re: A może byśmy... 29.07.11, 23:20
                                            mam takie wrażenie, że to nie jest dobre zdanie...
                                            dobranoc smile
                                            www.youtube.com/watch?v=VkKOy_OcDvo&feature=related to jeszcze trochę niewłaściwej ideologii wink nie należy sobie tego brać do serca absolutnie wink
                                            • sadgirl25 Re: A może byśmy... 30.07.11, 00:14
                                              Dlaczego masz takie wrażenie?Wyjaśnisz mi ?
                                              • green.amber Re: A może byśmy... 30.07.11, 00:38
                                                jest to możliwe, ale może inną razą wink
                                                dobranoc smile
                                                • sadgirl25 Re: A może byśmy... 30.07.11, 11:05
                                                  Ok,rozumiem
                                                  • green.amber Re: A może byśmy... 30.07.11, 11:31
                                                    to ok i rozumiem nie zabrzmiało mi jakoś tak, jak bym chciała... mam obniżenbie piśmienniczej formy, ale okwink powiedz, co jest dla Ciebie piękne, bo może mamy na myśli coś zupełnie innego??
                                                  • sadgirl25 Re: A może byśmy... 30.07.11, 12:08
                                                    Miałam na myśli to,że rozumiem,że akurat teraz nie chcesz o tym rozmawiać.
                                                  • green.amber Re: A może byśmy... 30.07.11, 12:36
                                                    a tak tak, samo stwierdzenie tak odebrałam, ale zazwyczaj "ok, rozumiem" miewa dodatkowy kontekst emocjonalny raczej mało pozytywny wink
                                                    np. coś w rodzaju "ok, zostałem zlany, ale nie będę drązyć, bo to, co mi się wydaje może okazać się prawdą, a nie wydawaniem się"
                                                    wink
                                                  • sadgirl25 Re: A może byśmy... 30.07.11, 12:44
                                                    W tym wypadku to nie miało dodatkowego,negatywnego znaczenia.
                                                    Cieszę się że mogłam z Tobą chwilę porozmawiać.
                                                    Czasem jestem na sąsiednim forum,dla nieśmiałych,a czasem tu zajrzę,chociaż rzadko mam odwagę coś napisać.
                                                    Pozdrawiam smile
                                                    Renata
                                                  • green.amber Re: A może byśmy... 30.07.11, 12:50
                                                    a to dobrze smile Renia mi się bardziej podoba niż to, co masz w niku...
                                                    też tu przyszłam z nieśmiałków, czasem tam zaglądam
                                                    miłej reszty dnia smile
                                                  • sadgirl25 Re: A może byśmy... 30.07.11, 14:04
                                                    mogę być Renią smile
                                                    dzięki i wzajemniesmile
                                                    a co do smutku to lepiej to przemilczę
                                                  • green.amber Re: A może byśmy... 30.07.11, 14:33
                                                    pośród moich licznych uroczych wad mam i tę, że zdrabniam, zwłaszcza imiona wink
                                                    ale ponieważ nie było nikogo, kto by mi tego nie wybaczył, to postanowiłam żyć z tą skazą bez większych wyrzutów sumienia wink
                                                    a smutek, jeśli już przyszedł, to postaw mu dobrą kawę wink ale nie zatrzymuj, nie jest najlepszym towarzyszem
                                                  • sadgirl25 Re: A może byśmy... 30.07.11, 14:56
                                                    Nie mam nic przeciwko temu zdrabnianiu smile
                                                    a Ty jak masz na imię?
                                                    wiem i masz rację ale ten smutek we mnie jest,nauczyłam się z nim żyć.
                                                    nie mam rodzeństwa więc traktuję go jak swojego starszego brata lub przyjacielasmile
                                                    kiedyś byłam szczęśliwa,to trwało kilka dni ale mimo wszystko to było naprawdę fajne uczuciesmile
                                                  • green.amber Re: A może byśmy... 30.07.11, 15:48
                                                    ula, więc można mi mówić "misiu" wink
                                                    a może to spokój, a nie smutek??
                                                    zmykam stąd na czas jakiś, miłego popołudnia smile i drogi suchą stopą i głową tym, co wychodzą...
                                                  • sadgirl25 Re: A może byśmy... 30.07.11, 18:46
                                                    Ok,a może być też Misiula ? smile
                                                    Nie wiem czy to spokój,bo czasem jeszcze czuję w sobie jakiś niezrozumiały bunt
                                                    Chyba chciałabym żeby było inaczej,sama już nie wiem
            • coelka Re: A może byśmy... 30.07.11, 22:43
              jejek11 napisała:

> Ale muzyka południowa.
              > Upalna noc, zapach tytoniu i kastaniety.
              >
              > I Ty chcesz tu wcisnąć coś poza sangrią?wink

To ja będe jednak przy scrable i piwie się upierać a wam jakieś fanaberie po głowie chodzą . Macie ludzie wymagania a później ,ze kręgosłup boli, dobra, dobra smile.
              • coelka Re: A może byśmy... 30.07.11, 22:47
                acha ,zeby nie bylo wiem ,ze to watek o piosenkach ,a le to podwójne znaczenie słów jest urocze
    • oblocznosc Re: A może byśmy... 29.07.11, 22:28
      A wspominkowo to jeszcze tak:
      www.youtube.com/watch?v=BbGZCLvFDwY
    • vampire666only Re: A może byśmy... 30.07.11, 00:31
      Czy jest tu ktoś jescze? Hę?Kto ma ochotę na Vampirka heheehe...Dla Was kochni piosenkasmile

youtu.be/ICE7yVJjW7I
    • jejek11 Re: A może byśmy... 30.07.11, 19:49
      A teraz coś zupełnie z innej beczki:
      www.youtube.com/watch?v=Q-3x-dSHKew
      (co najmniej o miesiąc za wcześnie, ale ta pogoda...)
      • vampire666only Re: A może byśmy... 30.07.11, 20:40
        SUPER nutkę zarzuciłaś!
        • jejek11 Re: A może byśmy... 30.07.11, 20:55
          smile
      • coelka Re: A może byśmy... 31.07.11, 02:03
        jejek11 napisała:

> A teraz coś zupełnie z innej beczki:
        > www.youtube.com/watch?v=Q-3x-dSHKew
        > (co najmniej o miesiąc za wcześnie, ale ta pogoda...)
        Droga jejek dzisiaj powiedzieli ,ze od poniedziałku ma byc ładnie podobno i ponad 30 stopni i znow będziemy narzekac na upał i wentylatorki właczać, w samej telewizji tak powiedzieli wiem,że patrząc za okno to trudno w to uwierzyc nawet burzy nie ma , a ja lubie jak błyska bo wtedy jest pięknie, ale nie mam ochoty im nie wierzyć , nawet jesli sie pomylili w tym TVN meteo to ja wierze im i tak smile
    • coelka Re: A może byśmy... 30.07.11, 22:31
      Ja wczoraj grałam w scrable przy [iwku za to dziisaj siedzę sama na forum, lae poogoda taka ,z enaprawde nic się nie chce a dodatkowo moj nastrój jest obnizony , dlatego duzy usmiech dla wszystkich x3 smilesmilesmile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka