Dodaj do ulubionych

portale ludzi samotnych

17.08.11, 22:57
Czy znacie jakieś portale dla ludzi samotnych a nie tylko singli? Odnoszę wrażenie, że wszystkie portale tego typu służą tylko jednemu - zabawie i tylko określonej grupie użytkowników. Do końca nie mogę również zrozumieć intencji samych twórców tych portali. Na ogół na stronie tytułowej bądź w reklamie występują osoby, które z całą pewnością nigdy nie doświadczyły samotności. Zupełnie jak w reklamie kremu na zmarszczki występuje nastolatka.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: portale ludzi samotnych 17.08.11, 23:18
      Największy o którym słyszałem o sugerowanym profilu, to jojczenie.pl. System banował tam za każdy uśmiech, podtrzymywanie na duchu, o flirtowaniu nie wspominając. W końcu, po zbanowaniu ostatniej duszy, w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku, system uśmiechnął się sam do siebie, czym nieświadomie załatwił bana i sobie.

Przepraszam, jeśli nie pomogłem
      • stefcia41 Re: portale ludzi samotnych 19.08.11, 09:36
        A ja nie zdążyłam się zalogować i pojojczyć..wink
        wielka moja strata smile
    • facet699 Re: portale ludzi samotnych 18.08.11, 08:11
      www.nerwica.com
    • zielonooka38 Re: portale ludzi samotnych 18.08.11, 08:13
      a to nie kwestia nazewnictwa?

najlepszym jest realne życie
    • wersja_robocza Re: portale ludzi samotnych 18.08.11, 08:54
      Tobie polecam malkontent.pl, wampir.energetyczny.com albo zyciebezusmiechu.com.pl
    • tibarngirl Re: portale ludzi samotnych 19.08.11, 13:44
      Na ogół na stronie tytułowej bądź w reklamie występują os
      > oby, które z całą pewnością nigdy nie doświadczyły samotności. Zupełnie jak w r
      > eklamie kremu na zmarszczki występuje nastolatka.

Powód: przyciągnąć ludzi. Ładną paszczą się sprzeda, brzydką nie. I zawsze jest obietnica: "wliź, spotkasz takie osoby jak ona / on"
    • piorex12 portale ludzi samotnych 19.08.11, 18:05
      Było kilka fajnych ale sie szybko rozpadły.
    • cimcirimcim_x Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 01:21
      Nie zauważyłam, żeby na samotność szczególnie duży wpływ miał poziom atrakcyjności fizycznej. Widuję mnóstwo par, gdzie jedno lub oboje nie grzeszą urodą, a miłość aż bucha smile
      Dobranoc państwu.
      • wersja_robocza Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 08:54
        cimcirimcim_x napisała:

> Nie zauważyłam, żeby na samotność szczególnie duży wpływ miał poziom atrakcyjno
        > ści fizycznej. Widuję mnóstwo par, gdzie jedno lub oboje nie grzeszą urodą, a
        > miłość aż bucha smile
        > Dobranoc państwu.

Nie gadaj, bo to zburzy misternie budowany obraz Noajda. Powiedz, ze on chociaż bogaty.
      • xzarovichx Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 14:38
        Na jakiej planecie? Bo na Ziemi ja takiego czegoś nie zauważyłem, choć włócząc się po mieście z uporem maniaka wypatruję pasztetowatych facetów z ładnymi dziewczynami. I za cholerę tego znaleźć nie mogę.
        • cimcirimcim_x Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 17:41
          Maniakowi polecam spacer dowolną galerią handlową. Wyostrz wzrok na panów w łańcuchach, z mocną opalenizną, do tego obowiązkowo obuwie sportowe i tradycyjnie krótkie spodenki (latem). Nie twierdzę, że tylko przypuszalna zaradność życiowa wink pozwala mniej wyględnym panom zdobywać wdzięki ładnych kobiet.

Jak ktoś wspomniał wyżej, trzeba być mężczyzną od środka (mniej więcej tak to szło). Męski charakter, a jak do tego dojdzie jeszcze seksowny głos, to naprawdę można dla takiego faceta stracić głowę wink Niedowiarkowie niech popatrzą sobie na aktora R. Więckiewicza smile taki polski Russell Crowe wink

xzarovichx napisał:

> Na jakiej planecie? Bo na Ziemi ja takiego czegoś nie zauważyłem, choć włócząc
          > się po mieście z uporem maniaka wypatruję pasztetowatych facetów z ładnymi dzie
          > wczynami. I za cholerę tego znaleźć nie mogę.
          • xzarovichx Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 17:55
            Wszystko rozbija się o to że inaczej rozumiemy pojęcie męskiej brzydotysmile Dla mnie to bardziej skomplikowane niż zły ubiór czy zbyt mocna opalenizna.

Żeby nie było niejasności - nieatrakcyjny to jest np. wokalista z kultowego teledysku diskopolo www.youtube.com/watch?v=EDrOriKrV3g On wygląda źle i ja mam na myśli tego kolesi, albo nawet jeszcze brzydszych.

A jeśli Więckiewicz to jest straszny brzydal.......może to nie jest Beckham czy Ronaldo ale ma bardzo męski wygląd.
            Głos to też detal bez znaczenia - jako posiadacz głosu który podobno podoba się kobietom muszę niestety się z tym nie zgodzić.
            • cimcirimcim_x Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 22:30
              Pisząc o kolesiach z łańcuchami nie miałam na myśli ich stroju, chodziło mi o brzydali z super dziewczynami u boku (to tak ze swojego doświadczenia z zakupów smile)

Co do głosu - nie wiem, jak jest z Tobą smile ale u mnie bezbłędnie działa zasada: podoba mi się głos- podoba mi się facet. I odwrotnie. Z głosu, podobnie jak z twarzy, można wiele 'wyczytać', to podświadomy proces.

xzarovichx napisał:

> Wszystko rozbija się o to że inaczej rozumiemy pojęcie męskiej brzydotysmile Dla m
              > nie to bardziej skomplikowane niż zły ubiór czy zbyt mocna opalenizna.
              >
              > Żeby nie było niejasności - nieatrakcyjny to jest np. wokalista z kultowego teledysku diskopolo www.youtube.com/watch?v=EDrOriKrV3g On wygląda źle i ja mam na myśli tego kolesi, albo nawet jeszcze brzydszych.
              >
              > A jeśli Więckiewicz to jest straszny brzydal.......może to nie jest Beckham czy
              > Ronaldo ale ma bardzo męski wygląd.
              > Głos to też detal bez znaczenia - jako posiadacz głosu który podobno podoba się
              > kobietom muszę niestety się z tym nie zgodzić.
              • xzarovichx Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 22:37
                Tylko że ci brzydale wcale brzydalami nie są. Brzydala dostałaś na filmikusmile

Głos to złudzenie, iluzja. Pamiętam czasy gdy bawiłem się w internetowe randki w ciemno. I zwykle tak było że panny były podekscytowane właśnie z powodu głosu i ogólnie dobrego kontaktu. Ale jak mnie już zobaczyły hihihi to robiło mi się ich żal, strasznie jest widzieć takie rozczarowaniesmile
          • noajdde Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 22:01
            Zawsze jest jedno ale... Wy widzicie tylko facetów przystojnych względnie tych przeciętnych. Czasem tych drugich nazywacie brzydalami. Ale brzydki facet to zupełnie inna liga. B.R.Z.Y.D.K.I. czy muszę to przeliterować. Brzydki czyli taki co napawa was niesmakiem, jest obiektem drwin, stanowi obiekt koszmarów o niespełnionym i przegranym życiu. Pasztet niegodzien przedstawienia koleżankom a tym bardziej rodzicom. Takich nie widujesz, bo nie chcesz. Brzydki jest BRZYDKI a nie "z męskimi rysami i seksownym głosem".
            • cimcirimcim_x Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 22:34
              "Takich nie widujesz, bo nie chcesz"
              Szto?
              Sorry ale nawet jeśli jesteś tak masakrycznie brzydki, to świat nie kończy się na Twojej buźce. Polecam poczytać blogi osób ciężko chorych/wychowujących chore dzieci, szybciutko docenisz, to co masz, zamiast grzebać się w tym, czego nie masz wink

noajdde napisał:

> Zawsze jest jedno ale... Wy widzicie tylko facetów przystojnych względnie tych
              > przeciętnych. Czasem tych drugich nazywacie brzydalami. Ale brzydki facet to zu
              > pełnie inna liga. B.R.Z.Y.D.K.I. czy muszę to przeliterować. Brzydki czyli taki
              > co napawa was niesmakiem, jest obiektem drwin, stanowi obiekt koszmarów o nies
              > pełnionym i przegranym życiu. Pasztet niegodzien przedstawienia koleżankom a ty
              > m bardziej rodzicom. Takich nie widujesz, bo nie chcesz. Brzydki jest BRZYDKI a
              > nie "z męskimi rysami i seksownym głosem".
              • xzarovichx Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 22:40
                Ale Noa ma tutaj trochę racji. Takich naprawdę brzydkich facetów kobiety nie widzą, udają że w ogóle nie istnieją.
                Natomiast wyobraź sobie, samotność i brzydota nie wykluczają chorób i nieszczęść ani tym bardziej przed nimi nie chronią.
                • cimcirimcim_x Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 22:43
                  xzarovichx napisał:

> Natomiast wyobraź sobie, samotność i brzydota nie wykluczają chorób i nieszczęś
                  > ć ani tym bardziej przed nimi nie chronią.

A to pech, a już myślałam...
                  Nie szkoda Ci życia na takie gorzkie żale? No sorry...
                  • xzarovichx Re: portale ludzi samotnych 20.08.11, 22:47
                    Jakie żale? Stwierdzenie faktu nazywasz żalem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka