Dodaj do ulubionych

harmonogram randkowania

02.11.11, 13:22
tja, włączyłem analizator i poza sprawami stricte podoba się czy nie podoba oraz ile ma kasy i jaką pozycję społeczną ma wybranek interesujący wydaje mi się temat tempa wchodzenia w związek.
Oczywiście seks na pierwszej randce się zdarza, czy np wspólne zamieszkanie wink po 3.
No ale tak statystycznie jakie jest przyzwoite tempo poznawania?
Wiem, wiem, wiem wszystko zależy od okoliczności, ale tak jak to czujecie.
Kiedy pierwszy prawdziwy pocałunek, kiedy zaproszenie do domu a kiedy spełnienie tejże chwili? Utarło się, że coś więcej to na 3 spotkaniu, przejście od pocałunku w namiętność to już króciutka piłka. Więc może próbować pocałunków na drugiej, bo trzeciej może nie być ? Lub właśnie nie bo po drugiej jest moment decyzji, czy będzie ta trzecia a w razie wątpliwości jeszcze bardziej przykro będzie stronie odrzuconej.
Obserwuj wątek
    • zielonooka38 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 13:53
      i się załamałam crying
      mam dobra radę - odpuść sobie szukanie na jakiś czas, poznaj samego siebie, poeksperymentuj trochę i ciesz się po prostu życiem
      miłość przyjdzie sama to nie równanie matematyczne

a humorystycznie - jak zrobisz rozpiskę to podeślij może innym się przyda wink
      • facet699 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 14:05
        z przymrożeniem to nie tak bardzo wink . Zwyczajnie jestem ciekawy Waszych opinii na ten temat a nie instrukcji obsługi randki.
        Żeby miłość przyszła trzeba jej w tym pomóc
        • zielonooka38 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 14:09
          na miłości się nie znam
          z nikim nie zamierzam mieszkać w tej chwili
          ilość randek do całowania czy seksu jakoś mi różnie wychodzi
          bo to chemia z reguły a nie statystyka wink
      • coelka Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 00:56
        zielonooka38 napisała:

> i się załamałam crying
        > mam dobra radę - odpuść sobie szukanie na jakiś czas, poznaj samego siebie, poe
        > ksperymentuj trochę i ciesz się po prostu życiem
        > miłość przyjdzie sama to nie równanie matematyczne
        >
        > a humorystycznie - jak zrobisz rozpiskę to podeślij może innym się przyda wink

I masz rację bo jak ktos tak podchodzi to sam nie wie czego chce zawsze cos mu nie tak , ciągle kreci nosem i nigdy nie jest zadowolony ,ten typ tak ma
        I wogóle cześc wszystki9m bo dawno mnie nie było u was
    • puch_atek Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 13:55
      hehe jak instrukcja obslugi magnetowidu smile
      • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 16:48
        jesssu...wiecie ile trwało zanim opanowałam te maszynę ???
        żadnych instrukcji !!! big_grin
        • tygrysgreen Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:06
          Stefcia a co ty zrobiłaś że masz w stopce reklamy?
          • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:11
            lokowanie produktu big_grinbig_grin
            • tygrysgreen Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:14
              lokówka ci się popsuła bo znikło
              • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:16
                buuuuuuuuuuuuuu
        • czarny.onyks Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:16
          ooooooooooooo............pojawia się i znika....

a ile Ci płacą za to lokowanie?big_grin
          • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:18
            nieregularnie płacą smile
        • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:42
          jeszcze mnie zbanuja za te reklamy !!!!
          big_grinbig_grin
          • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 22:56
            to nie jabig_grin
            ja niewinna jezdemsmile
            Szefowo!!! Zaswiadczysz? big_grin
            • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:03
              ha big_grin
              podzieliłam sie z Tygrysem teraz lokówką big_grin
              • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:45
                i sprawiedliwie tez z Onyksią big_grin
                • samysliciel Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:48
                  Stefcia... Ty ze sobą piszesz? wink
                  • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:49
                    ganiam sie z reklamami big_grin
                    a że wszyscy spią to sama sie ganiamwink
                    • samysliciel Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:53
                      aha... to trochę tak jak pies gania za własnym ogonem? wink
                      Poza tym jak to wszyscy śpią, a ja to nikt!? wink Dzięki tongue_out

• stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:56
                        no kochany, jak zaczęłam ganiac za tym ogonem to Ciebie nie było wink
                        • samysliciel Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 00:02
                          No dobra, wybroniłaś się wink
                          Tak się naganiałaś... pewnie zmęczyłaś się bardzo i spać idziesz zaraz?
                          • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 00:05
                            no idę
                            ogona nie złapałam big_grin
                            ale przez sen będę łapami przebieraćwink

ale swoja drogą irytujące są te reklamy suspicious
                            • samysliciel Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 00:09
                              To jak widzę, Ty aktywna jesteś 24/h wink

Jakie reklamy? suspicious
    • tdf-888 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 14:05
      ech ale piach...
      ja po 2óch miesiącach upewniłem się, że tutaj niczego przydatnego (w tematyce forum) się nie dowiem.
      ale popisać z nudów na inne tamaty można big_grin
      • zielonooka38 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 14:07
        Młody a czego się chciałeś z forum nauczyć?
        • tdf-888 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 14:14
          nie no nic
          nie będę się rozpisywał, szkoda śliny smile
          • zielonooka38 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 14:16
            dawaj, dawaj...
            jak się wstydzisz to na @
    • robert.83 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 15:16

Serio pytasz? Odpowiedź serio: To zależy tongue_out.

Może być tak, że randki są wspólnym przyjemnym sędzaniem czasu i poznawaniem się bez pośpiechu. Wtedy nikt nic nie wymaga i "samo" się dzieje. Może być, że po miesiącu, może być i po tygodniu. Jeśli nić porozumienia i "wspólny rytm" są na swoim miejscu to nie ma siły - prędzej czy później gadanie do rana zamieni się w coś więcej.

Może być tak, że oboje wiecie o co wam chodzi i nie interesi was nic innego. Nie chodzi o nawiązywanie przyjaźni tylko bezpośrednio o "robienie związku" czy też próby parowania się. Tu nie jestem ekspertem bo ten amerykański trendbig_grin się mnie jakoś nie imał.... ale chyba, CHYBA, chodzi mniej więcej o to, zeby odsiać czubków, dewiantów i oszustów... a resztę - jeśli zaiskrzy - sprawdzać w warunkach bojowych.
      No a odsiew dewiantów musi trwać big_grin. Moim zdaniem przynajmniej ze 3-4 spotkania.
      • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 16:54
        Dla mnie wszystkie "instrukcje" które dotycza spraw życiowych są bez sensu...
        Życie weryfikuje je bezlitosnie .
        Ale to moje zdanie.
        Byc może inni tego potrzebują.
        • facet699 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 17:22
          instrukcje do życia nie pasują. jedynie można się nad tym czy owym zastanowić
          • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 17:49
            jeśli o zastanowienie tylko chodzi to ok smile
      • facet699 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 17:27
        też właśnie myślę, że to musi potrwać........a niektórzy/re pokazują swoją prawdziwą twarz niestety za późno
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 18:04
      Ech... czuję się wywołana do tablicy poniekąd... big_grin
      Tak szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia, jakie ma być tempo i jaki harmonogram.
      Moim zdaniem to zależy od tak wielu rzeczy, że nie zgadniesz.

A co, jeśli pierwsza randka trwa nie 40 minut, czy 2 godziny, a pół dnia, bo spotykasz się z kimś tak ciekawym i interesującym, że masz z nim do pogadania i nie możesz skończyć? a na dodatek widzisz, że sam jesteś kimś bardzo ciekawym dla tej drugiej osoby?

To także zależy od tego, jakie są oczekiwania, potrzeby i dotychczasowe doświadczenia obu osób. Bywa, że decydujesz się łatwiej, bo już "odsiałeś", jak to Robert określił, i potrafisz rozróżnić, kogo tym razem spotkałeś. A bywa tak, że już z tyloma oszołomami/kretynkami człowiek się spotkał, że jest wyjątkowo nieufny i ostrożny przy każdej kolejnej znajomości.

Wiele też zależy od intuicji. No masz jakiegoś nosa, czujesz, że jest w porządku, jest OK, możesz zaufać i chcesz dalej sprawdzać, co będzie, jak się sytuacja rozwinie.

Mnie tym razem uspokoił timbre głosu i sposób rozmowy, Jego wewnętrzny spokój, zdolność wyrażania myśli i własnego zdania, rozbawiła forma przedstawiania swoich "aktywów", wzruszyło zmęczenie widoczne na twarzy. I już widzę, że mi się załączył "Matka Teresa mode" wink
      Przy drugim spotkaniu - widziałam już inaczej Jego twarz, była mi bliska, taka, że wydało mi się, że chyba mogłabym być na stare lata z nim.
      I w sumie to było najważniejsze.
      A co będzie dalej - zobaczymy.
      • zielonooka38 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 20:04
        Madzia jak Cię czytam tomi tylko jedno przychodzi do głowy
        BIERZ GO wink
        i się razem starzejcie powoli, spokojnie z odrobiną szaleństwawink
      • czarny.onyks Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 20:19
        pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:
        Przy drugim spotkaniu - widziałam już inaczej Jego twarz, była mi bliska, taka,
        > że wydało mi się, że chyba mogłabym być na stare lata z nim.

gdzieżeś go znalazła...?suspicious
        też tam pójdę szukaćwink
        • tygrysgreen Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 21:15
          Onyksie, on już zajęty
          • czarny.onyks Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 21:23
            no przecież inny kąsek będę wyrywaćtongue_out
            • tygrysgreen Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 21:28
              a to myślisz że oni tak parami chadzają
              jak te, nieszczęścia?

biorąc pod uwagę wszystko czego się nie nauczyłam o rachunku prawdopodobieństwa, ja wolałabym teraz poszukać gdzieś w okolicach Zielone Góry
              • czarny.onyks Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 21:50
                tygrysgreen napisała:

> a to myślisz że oni tak parami chadzają
                > jak te, nieszczęścia?

no chadzają czasem...jak te nieszczęścia...tongue_out
      • facet699 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 20:23
        powodzenia smile
      • oblocznosc Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 20:33
        Na nic harmonogramy, plany, zamiary, jak sie ma zdarzyc to sie zdarza i jestsmile
        Pieknie sie czyta, Ty juz wiesz, juz zdecydowalas, choc moze jeszcze masz tam jakas mala watpliwosc, ktora szybko rozwiejesz.

Czy takie rzeczy sie zdarzaja? W mojej okolicy sie zdarzylo. On spotkal ja. Wpadl opowiedzial, ze to jest TO, a jego oczy sie smialy. Po tygodniu ze soba zamieszkali. On u niej. Nie interesowalo go jej mieszkanie. Po prostu ona miala dziecko, ktore tam mialo swoj swiat. (On mial swoje mieszkanie). Sa ze soba, szczesliwi 5 rok, a dzis urodzila im sie coreczka, a ja zostalam przyszywana ciociasmile
        Wiec sie da i mozna, i trzeba wierzyc...
        • coelka Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 00:48
          oblocznosc napisała:

> Na nic harmonogramy, plany, zamiary, jak sie ma zdarzyc to sie zdarza i jestsmile
          > Pieknie sie czyta, Ty juz wiesz, juz zdecydowalas, choc moze jeszcze masz tam j
          > akas mala watpliwosc, ktora szybko rozwiejesz.
          >
          > Czy takie rzeczy sie zdarzaja? W mojej okolicy sie zdarzylo. On spotkal ja. Wpa
          > dl opowiedzial, ze to jest TO, a jego oczy sie smialy. Po tygodniu ze soba zami
          > eszkali. On u niej. Nie interesowalo go jej mieszkanie. Po prostu ona miala dzi
          > ecko, ktore tam mialo swoj swiat. (On mial swoje mieszkanie). Sa ze soba, szcze
          > sliwi 5 rok, a dzis urodzila im sie coreczka, a ja zostalam przyszywana ciocia:
          > )
          > Wiec sie da i mozna, i trzeba wierzyc...

No właśnie tylko trzeba wierzyc i dac szanse , kiedyś zażartowałm cos z trzecia randka i komuś za bardzo w głowie to sie widocznie zatrzymało a, nie harmonogramu , ale musi byc zaufanie , zaufanie działające w obie strony.Miłośc sie zdarza rzadko i nie warto zbyt łatwo z niej rezygnować.
      • samysliciel Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:36
        Tygi, trzymam kciuki by się udało wink
        Nareszcie jakiś ruch w interesie na tym forum, szefostwo daje dobry przykład... teraz tylko patrzeć jak Uny się pochwali suspicious
        • stefcia41 Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 23:48
          Przykład idzie od góry Sami wink
          • samysliciel Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 00:10
            Bardzo dobrze, niech tylko ten przykład idzie w nas a nie w las wink
    • kawamija Re: harmonogram randkowania 02.11.11, 20:43

nie pisz żadnych harnonogramów........

jeśli to będzie TA.......... będziesz więdział.....kiedy pocałować i w ogóle..........i nie będziesz się skupiał na tym czy już wypada, tylko będziesz się cieszył tym, co się dzieje .........
      • facet699 Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 17:39
        coś tam wiem bo "przerabiałem" temat, tyle że jak to będzie TA to zwyczajnie mogę mieć problem i obawy by nie zepsuć czegoś za wcześnie. Dlatego by nie wyjść na napalonego trzymam fason i jednak wolę pomalutku dążyć do pogłębienia znajomości.
        Po raz ostatni wrócę do mojego niewypału, bo i sensu roztrząsanie tej sprawy nie ma.
        Gdybym próbował pocałunku na drugiej randce prawdopodobnie już wtedy bym się od Niej dowiedział, że jednak jej nie pasuję. Jednak jakieś mikrony % pozostają, że może coś więcej by zaiskrzyło i byłaby szansa na następne spotkania sad
        • fallus25cm Re: harmonogram randkowania 03.11.11, 18:05
          facet699 napisał:

> Dlatego by nie wyjść
          > na napalonego trzymam fason i jednak wolę pomalutku dążyć do pogłębienia znajo
          > mości.

Ależ one uwielbiają jak nam ślina cieknie i sztywnieją fiuty na ich widok. Ja tam nigdy nie ukrywałem swojego zachwytu, a po ryju nigdy nie dostałem - wręcz przeciwnie. Oczywiście kiedyś, jak jeszcze chodziłem na baby.

> Gdybym próbował pocałunku na drugiej randce prawdopodobnie już wtedy bym się od
          > Niej dowiedział, że jednak jej nie pasuję.

To się czuje i widzi, nie trzeba wpychać jęzora żeby się o tym dowiedzieć. To ONA MA PASOWAĆ TOBIE, a nie odwrotnie. Ty bierzesz, ona daje. Nie chce dać? Kij jej w oko, nie wie co traci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka