Dodaj do ulubionych

No właśnie

18.03.12, 15:14
..... jakie kolory będą modne?
Pamiętam, że na jesień zapowiadali wbązy, same ciemne, kolory ziemi, ciemne, ciemne, ciemne a faktycznie dominował w modzie miodowy.
Wiecie coś o kolorach tej wiosny i lata?????????????????
Obserwuj wątek
    • blue_phoebee Re: No właśnie 18.03.12, 15:26
      wiemy wink
      • stefcia41 Re: No właśnie 18.03.12, 21:15
        Ja nic nie wiem, przyznaję się wink
        • lounger Re: No właśnie 18.03.12, 21:24
          Z tego co w sklepach widać to pomarańcze, róże w wersji wyrazistej wink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: No właśnie 18.03.12, 23:12
      kompletnie mnie to nie obchodzi, u mnie będzie zielono - jak zawsze big_grin
      i mnóstwo innych kolorków
      miodowy nie, bo mi w nim błeee
      a zimą był brąz i turkus w różnych odcieniach, aż po morską zieleń
    • tapatik Po co Ci to? 18.03.12, 23:54
      Po co Ci to?
      Prawdziwy facet rozróżnia 12 podstawowych kolorów (kobieta ponad 100), więc o ile będziesz miała odpowiednio skrojone ubranie, to większość z nas nie zauważy, że torebka nie pasuje do butów. Już nie mówiąc o tym, że ten czy inny kolor nie jest modny w tym sezonie.
      • tapatik Re: Po co Ci to? 18.03.12, 23:56
        Tu masz cosik o kolorach
        www.klientki.pl/p/stroje-kapielowe-modne-w-tym-sezonie-6631
    • tygrysgreen Re: No właśnie 20.03.12, 10:52
      każdy pod warunkiem że czarny
    • koleiny Re: No właśnie 20.03.12, 11:19
      Po tym co widzę w sklepach, to pomarańcz i wszelkiej maści paski, kratki w różniastych kolorach, najlepiej walących po oczach czyli żółty, turkusowy, wspomniany pomarańcz itp.
      • tygrysgreen Re: No właśnie 20.03.12, 12:09
        nie pacze po sklepach ale mam nadzieję że ten ohydny kolor rzadkiej niemowlęcej sraczki w którym chodziła cała ulica jesienią już wyszedł z mody

ostatnio minęły mnie młodzieży sztuki dwie, jedna żarówiasto turkusowa druga szafirowa, całkiem w pytkę
        • uny Re: No właśnie 20.03.12, 12:45
          zupełnie nie rozumiejący jestem o co chodzi. jaki to problem założyć cokolwiek, w jakimkolwiek kolorze. po co to paczeć na innych?
          poza tem w jeśli kurtka motocyklowa to i tak czarna.
          • tygrysgreen Re: No właśnie 20.03.12, 12:50
            chyba że żółta
            • uny Re: No właśnie 20.03.12, 12:51
              żółta? błeeee
              • tygrysgreen Re: No właśnie 21.03.12, 12:33
                etam

https://www.treyandkaty.com/files/2012/02/KillBill3.jpeg
    • ane-tal Re: No właśnie 20.03.12, 12:08
      Zauważyłam , ze w mojej wiosce to jakiś taki jasny brąz a może to ciemny pomarańcz jest. Zdecydowanie nie mój kolor.
      • czarnamajka75 patrząc na światowe wybiegi... 20.03.12, 17:08
        Kolory zdecydowane , żółcie, czerwienie, biskupi, zielony, niebieski, czarny też ,ale i taki delikatny róż i owszem- np. chanel mial kolekcję w bieli , różu tymże łaczonym z czarnym , generalnie będzie jaskrawo :-d i to lubię big_grin
        • tygrysgreen a patrząc na naszą wieś 21.03.12, 12:29
          to jaskrawe kolorowe spodnie
          idzie sobie takie lachonarium i każda ma szkity innego koloru, ale takie że aż po oczach daje
          nawet mi się to podoba, wesoło jest, wyglądają jak bukiet psychodelicznych kwiatów
    • karczmarz_ym Re: No właśnie 21.03.12, 19:27
      slayerhood-ka napisała:

> ..... jakie kolory będą modne?
      > Pamiętam, że na jesień zapowiadali wbązy, same ciemne, kolory ziemi, ciemne, ci
      > emne, ciemne a faktycznie dominował w modzie miodowy.
      > Wiecie coś o kolorach tej wiosny i lata?????????????????

Wiosna ma kolor najpierw bury i szary choć z wierzchu przysypany błękitem i złotem. Potem gdzieniegdzie zaczynają się pojawiać delikatne jasne zielenie wśród których można dostrzec plamki bieli, żółci i fioletu. Z czasem zieleń, jasna i lekka zaczyna dominować tak mocno, że nawet w posiwiałych głowach robi się zielono.
      O to chodziło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka