ann.0 09.08.12, 19:41 .... mam ....jak czytam raz o seksie, raz kiedy, gdzie i dlaczego .... o goleniu....-poszlam do kącika, aby przesiedzieć te tematy Tak myślę, ze stara juz jestem i lubię mieć tajemnice Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 19:57 ann.0 napisała: > .... mam ....jak czytam raz o seksie, raz kiedy, gdzie i dlaczego .... o gole > niu....-poszlam do kącika, aby przesiedzieć te tematy > Tak myślę, ze stara juz jestem i lubię mieć tajemnice to nieźle musiałaś nagrzeszyć przez całe życie Odpowiedz Link
ann.0 Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:15 ...lubię swoje grzeszki Ps. czasami bywałam grzeczczczczna Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:02 a już myslałam, że z innego powodu te ..rumieńce czasy się zmieniają...ludzie są bardziej otwarci.... czy to dobrze...czy źle? nie wiem.... nie ma miejsca na tajemnicę...niedopowiedzenia.... a z drugiej strony jasno artykułujemy swoje potrzeby i nie boimy się rozmawiać na wszystkie tematy....... tylko czy z tego powodu jest nam łatwiej? lepiej? hmm... Odpowiedz Link
torado Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:07 a ja myślę, że nie każdy musi z ochotą opowiadać o intymnych szczegółach ze swojego życia. Baaa on nawet wcale nie musi o tym opowiadać. Chodzi o to, by żyć w zgodzie z samym sobą i do niczego się nie zmuszać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:11 torado napisała: > a ja myślę, że nie każdy musi z ochotą opowiadać o intymnych szczegółach ze swo > jego życia. Baaa on nawet wcale nie musi o tym opowiadać. Chodzi o to, by żyć w > zgodzie z samym sobą i do niczego się nie zmuszać ale nikt nikogo nie zmusza przecież... choć siebie samego czasem warto zmusić do pewnych kroków... Odpowiedz Link
torado Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:24 czarny.onyks napisała: > > ale nikt nikogo nie zmusza przecież... > ale nikt nie pisze, że ktoś kogoś do czegoś zmusza Odpowiedz Link
ann.0 Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:21 ...hmhm.... ja się uwsteczniam-moje tematy intymne są tylko moje...mogę jeszcze rozmawiać, ale tylko z b. bliską osobą ... na te tematy . Moze zbyt zamknięta jestem.... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:04 uuuu rumieńce w dodatku czerwone no no młoda jesteś, nie takie tematy tu letą jak się samotne razem zletą Odpowiedz Link
ann.0 Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:22 ...oj, stara, ale nieśmiała ....hmhm.... zamknięta w tej tematyce . Odpowiedz Link
torado Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 20:25 ann.0 napisała: > ...oj, stara, ale nieśmiała ....hmhm.... zamknięta w tej tematyce . oj tam zamknięta...to jest Twoje i nikt nie musi o tym wiedzieć Odpowiedz Link
maniek2000 Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 22:06 hehe cos ty za czesto chodzis do tego kacika? ktos ci tam cos polewa cyco, czy moze jakos inaczej dobrze ci tam...? ja dzis na szczescie ubralem czerwonom polo koszulkie, wiec nie widac mojej czerwonosci, choc nos mam nontoper czerwony... wakacje som to i hormony buzujom coponiektorym Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: czerwone rumieńce :)))) 09.08.12, 22:11 ja tam czytać też nie lubię ale żeby się od razu czerwienić ??????? Odpowiedz Link