Dodaj do ulubionych

Gdzie może być/ jest Polka-dot ?

13.01.13, 15:13
Czy ktoś z Was wie?
Kiedyś tu zaglądała
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:17
      No i fajnie pisała.
    • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:22
      nie ona jedna zaginęła wink

bo o np. taki Flirtek... też już tu nie zagląda
      • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:28
        to może zróbmy taką listę naszych zaginionych nicków smile
        mamy już dwa. ktoś doda jakieś inne?
        • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:29
          Oszukany32
          • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:30
            oj lepiej nie wywołuj wilka z lasu...
            • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:33
              Silencjariusz,
              BŁAGAM CIĘ.
              tylko nie ten nick, dopiero co opuściłam na dobre sąsiednie forum
              i przyszłam do Was na stałe bo tam króluje słabsza wersja oszukanego32
              czyli N.
              każdy inny może być tylko nie te dwa.
              • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:36
                A ja lubię poczytać Noa. Oszukanego też lubiłem.
                • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:40
                  świetnie. bez komentarza to zostawię
                  • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:43
                    Wiesz jak jest. Ciągnie swój do swego.
                    • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:45
                      Nie wiem jak to jest, ani jak to jest u Ciebie
                      ale lepiej się tam nie przenoś , zostań tutaj
                      chyba że szykujesz się na godnego następcę tych dwóch
                      • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:51
                        Dojrzewam do tego wink
                        • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 22:25
                          Mam szczerą nadzieję że akurat do tego nie dojrzejesz smile
                          Rozwijaj się w innych dziedzinach, są ich miliony
            • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:34
              Przynajmniej było co poczytać wink
              • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:35
                jak to ? nie rozumiem co masz na myśli
                to teraz nie ma czego czytać ?
                • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:42
                  Teraz też jest. Ale tak mnie jakoś ciekawi co u Oszukanego. I czy mu się poglądy trochę nie zmieniły. Może nawet humanistów polubił? wink
              • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:36
                lepiej sypnij orzeszkami big_grin
                • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:45
                  Z tym to może być problem. Chyba zakończyłem fazę orzechową. W końcu. Bo już mi mordka od żucia bolała.
                  • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:50
                    eh, czyli muszę poradzić sobie sama wink

wezmę się zatem za owoce big_grin
                    • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:54
                      A masz migdały? Bo migdałów mi się chce. I nie mam. A do sklepu nie chce mi się wyłazić. Śniegu znowu nawaliło niestety.
                      • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:57
                        mam te... jak im tam... rafaello z migdałem w środku
                        chcesz sobie wygrzebać je ze środka wink?
                        • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:01
                          Z pewną taką nieśmiałością chciałem zasugerować, że Ty mogłabyś wygrzebać wink Skoro chcesz częstować wink
                          • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:03
                            no wiesz... nie chciałabym Ci takiego dłubanego...
                            daję w całości, a jak się z tym uporasz, to już Twoje big_grin
                            • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:06
                              ....paluszkiem lub języczkiem go...tongue_out

przepraszam, nie mogłam się oprzeć i chciałam wspomóc wink
                              • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:07
                                każda rada na wagę złota big_grin
                              • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:08
                                Ok. To jest tak. Bejka wydłubuje migdały, Ty pilnujesz by wiórki kokosowe wszędzie się nie walały. A ja... konsumuję.
                                • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:10
                                  Ale tak prosto z mojej ręki wink?

A Onyks robi za ministranta big_grin
                                  • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:17
                                    Może być i tak wink Tylko dłoń musi być otwarta. Jak dla konia wink Bo inaczej za palce mogę chwycić protezą wink
                                    • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:31
                                      no proszę, wczoraj z ręki mi jadły dwa cielaki, kozy i owce, a dziś przyszło mi karmić Silencjariusza wink
                                      • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:47
                                        Czyli byłaś wczoraj pewnie w zoo? Surową marchwią też nie pogardzę. Czasem lubię pochrupać.
                                        • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 18:13
                                          zoo to może nie...
                                          marchwi też nie było, tylko jabłka i suche bułki wink
                                  • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:18
                                    ministrantem...?

ok, już uciekam big_grin
                                    radźcie sobie samiwink
                              • nerw_rdzeniowy Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:41
                                > ....paluszkiem lub języczkiem go...tongue_out
                                >
                                > przepraszam, nie mogłam się oprzeć i chciałam wspomóc wink

Nie wiem jak dla innych, dla mnie ta wypowiedź kipi erotyzmem.
                                • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 22:08
                                  tak? nie, niemożliwe wink
                                  • nerw_rdzeniowy Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 22:31
                                    > tak? nie, niemożliwe wink

A Tobie się nie koajrzy?
                                    • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 23:01
                                      ja tam na boczne tory nie schodzę wink
                                      • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 23:06
                                        taaa...

zwłaszcza ...road 69 Cię nie zainteresowała tongue_out
                                        • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 23:08
                                          nie wiem o czym Ty teraz, ale naprawdę Onyksie smile
                                  • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 22:46
                                    erotyzm w moich wypowiedziach?
                                    niemożliwe tongue_out

to Wasze kosmate myśliwink

• nerw_rdzeniowy Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 20:59
            > Oszukany32

Zdecydowanie. Może wróci chociaż z jednym wykładem.
            • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:05
              Prawda? A jakie poruszenie wywoływał na forum.
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:11
                weź mi streść Oszukanego, bo ja już nic nie pamiętam
                skleroza totalna...
                • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:17
                  Dziewczyna chyba go zostawiła, miał nieciekawą sytuację rodzinną, ze zdrowiem problemy, musiał rzucić studia, nie lubił humanistów, liberałów, kobiet chyba też. Pracował w ochronie. Tak w skrócie. Bardzo wyrazisty był. I czasami niekonsekwentny w swoich wypowiedziach. Ale miał fanów na forum.
                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:26
                    hmmm... no nie zapamiętałam jakoś jego perypetii życiowych, tylko z tymi humanistami mi coś świta... bo ja wręcz odwrotnie - humanistów też lubię, więc to zwróciło moją uwagę
                  • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:27
                    Silencjariusz nie wiesz gdzie jest Polka
                    to błagam nie mów już nic o oszukanym
                    dopiero co uciekłam od sąsiadów przed jego słabszym wcieleniem
                    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:32
                      ale jak zajrzeć w jej wizytówkę, to się pokazuj, że ostatnie posty były ze 2 lata temu
                      skoro profil nadal ma aktywny, to wystarczy napisać wiadomość - może odpisze?
                      • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:38
                        dzięki, zaraz spróbuję
                        wejdę w jej profil i wyślę wiadomość smile
                    • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:33
                      Pancerna pytała o Oszukanego, więc udzieliłem odpowiedzi. Już się zamykam.
                      • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:37
                        wiem, nie gniewaj się
                        ale na każdy inny temat,oprócz tego jednego,bardzo chętnie wysłucham Ciebie, tak jak i inni tu.
                        podziwiam Cię za inteligencję, oczytanie , wrażliwość i wiele innych rzeczy
                        o których ja nie mam zielonego pojęcia

• silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:45
                          Ok. Ani słowa więcej o... sama wiesz kim. Może i ja napiszę wiadomość do... sama wiesz kogo wink
                          Za miłe słowa dziękuję.
                          • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:50
                            Trzymam Cię za słowo co do tego milczenia o...
                            a wiadomość do Polki już właśnie wysłałam smile
                            za miłe słowa nie dziękuj, ja tylko stwierdziłam oczywisty fakt
                            i Ty tak naprawdę dobrze o tym wiesz. smile
                            • silencjariusz Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:56
                              Postaram się dotrzymać słowa Cenzorze wink
                              • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 22:02
                                cenzorka to ze mnie żadna chyba smile
                                bardzo długo też taka byłam , tzn. narzekałam i marudziłam
                                byłam nie do zniesienia, czasem nawet sama dla siebie
                                ale w końcu nawet ja doszłam do wniosku że muszę się pozbierać
                                że odpycham od siebie ludzi, których mogłabym poznać
                                i mimo że nie raz dostawałam bardzo mocno w kość to
                                pozbierałam się jakoś ,może jeszcze nie do końca ale przynajmniej się staram
    • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:41
      ciekawe, czy nas też będą wspominać big_grin

no chyba, że tu utkniemy tongue_out
      • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:43
        Onyks, ja chcę tutaj utknąć na dłużej. a nawet na bardzo dłużej smile
        jeśli oczywiście pozwolicie smile
        • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:04
          nieee...net jest fajny w wolnych chwilach....

ale lepiej robić coś innego w realuwink
      • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:52
        nie sądzę, by mnie ktoś wspominał, gdybym sobie poszła wink
        • tastefully7 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:54
          Bejka, ja jak czasem widzę, że dłużej nie piszesz, to myślę sobie co u Ciebie smile
          • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:58
            o i od razu na sercu cieplej smile

swoją drogą, Ciebie też przez dłuuuuuuugi czas nie było
            • tastefully7 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:06
              Bejkuś, bo ja pojawiam się i znikam smile
              W sumie, to mając kogoś też tu pisałam.

• beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:09
                czasem trzeba zniknąć, by móc się na nowo pojawić wink
                • tastefully7 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:14
                  Bejkuś, pytanie, czy akurat tutaj pojawić? wink
                  Ale, ja mam miłe wspomnienia z tym miejscem, więc nie widzę powodu, żeby tu nie bywać smile
        • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:57
          kokietka tongue_out

ja wspominam, gdy nie piszesz.....i nie tylko ja wink wink
          • beja_81 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 15:59
            od razu mnie odgadłaś wink

ale te wspomnienia to tylko tak w myślach, bo śladu w wątkach brak wink
            • czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:02
              tak pod publiczkę?? ważniejsze to co w sercu i w myślachwink

mnie ciekawi, co z Jejkiem.....mam nadzieje, że dobrzewink
              • beja_81 JEJKU!!! POZDRAWIAMY CIĘ :D 13.01.13, 16:05
                myślę, że dobrze... smile
                • czarny.onyks Re: JEJKU!!! POZDRAWIAMY CIĘ :D 13.01.13, 16:06
                  o tak...pozdrawiamy gorąco!!!!

• zielonooka38 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:13
      ja zawsze wiernie tęsknię za Gubisiem
      no i za Flirtkiem tyż
      • beja_81 Team Gubi - Flirtek POZDRAWIAMY WAS :D 13.01.13, 16:14
        może być?
        • czarny.onyks Re: Team Gubi - Flirtek POZDRAWIAMY WAS :D 13.01.13, 16:19
          tak po cichu odeszli....

Gubi jeszcze czasem wpadnie..
          Flirtek odszedł w siną dal....
          • tastefully7 Re: Team Gubi - Flirtek POZDRAWIAMY WAS :D 13.01.13, 16:22
            A Flirtek to nie Noa?
            • czarny.onyks Re: Team Gubi - Flirtek POZDRAWIAMY WAS :D 13.01.13, 16:26
              a w życiu big_grin

• tastefully7 Re: Team Gubi - Flirtek POZDRAWIAMY WAS :D 13.01.13, 16:27
                Czasem mnie to zastanawiało smile
    • tdf-888 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:18
      a jak ci się skończy chorobowe, to możemy liczyć na zaszczycanie nas przez twoją osobę? w sensie - czy będziesz tu jeszcze pisać? przy okazji - jak zdrowie i kiedy wracasz w kierat?
      • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:40
        Tdf, jeśli to do mnie pytanie to odpowiadam :

ja nie myślę żeby to moje pisanie było zaszczytem dla kogoś, chyba że nie zrozumiałam

żartu.

nie wiem czy będę pisać, podejrzewam że gdy znajdę czas to tutaj będę wchodzić a na

nieśmiałych i samotnych już nie. mam dość bycia tam,

wkurzyłam się dziś i niedawno stamtąd poszłam na dobre

zdrowie-tak sobie, mam jeszcze spory kaszel i katar

co do mojej syzyfowej pracy to w środę wracam do kieratu.

bo w końcu za coś muszę żyć

• czarny.onyks Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:46
          Smutna....kobieto ...bluźnisz!

piszemy, bo lubimy...a nie dla zaszczytówwink

• sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 16:49
            czarny.onyks napisała:

> Smutna....kobieto ...bluźnisz!
            >
            > piszemy, bo lubimy...a nie dla zaszczytówwink
            >

Onyks, tak właśnie myślę że piszemy bo lubimy a nie dla uznania czy czegoś tam innego
            Dlatego nie rozumiem czemu Tdf wspomniał o tym zaszczycie.
            Ale domyślam się że On żartował smile
            • tdf-888 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 20:22
              mniejsza o nazewnictwo zaszczyt czy nie, to po pracy też miło by było jak byś znalazła siły, żeby czasem coś skrobnąć i wlać trochę optymizmu w to forum.
              • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:21
                Tdf Ty serio mówisz z tym moim wlewaniem
                optymizmu w to forum?
                wydaje mi się że to lekka ironia z Twojej strony
                • tdf-888 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:34
                  dobrze piszesz - wydaje ci się. tzn w sensie, ze tylko ci się wydaje, ale niekoniecznie dobrze. z resztą jakie to ma znaczenie dla ludzkości wink teraz poważnie - w jakimś stopniu jest to powiew optymizmu.
                  • sadgirl25 Re: Gdzie może być/ jest Polka-dot ? 13.01.13, 21:47
                    Ok, dla ludzkości nie ma znaczenia że mi się błędnie wydaje.
                    ale co dla ludzkości (między innymi tutejszej )wynika z tego że wnoszę tu swój powiew optymizmu ? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka