Dodaj do ulubionych

Elektroniczny papieros

18.02.13, 20:01
Czy ktoś mógłby mnie oświecić czy on daje taki sam smród jak zwykłe papierosy czy mniejszy, a może wcale nic nie czuć ?
pytam bo sama nie umiem wyczuć nosem własnym (katar wink )
Obserwuj wątek
    • zed-is-dead Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:18
      Tytoniem w ogóle nie śmierdzi, tylko aromatem, jakiego mu się wleje do zbiorniczka (wanilią, wiśnią, śliwką, etc)
      • puch_atek Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:03
        a mozna nie wlewac?
        kiedys w knajpie kumpela miala, niczego nie czulem smile

Sad,
        nie wyglupiaj sie, po co sie uzalezniac od nikotyny?
        kup sobie worek pestek do skubania jesli szukasz zajecia dla rak smile
        • tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:05
          spokojnie, ona się za takie rzeczy nie weźmie. to rozsądna i grzeczna dziewczynka.
        • sadgirl25 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:10
          Puchatku
          ja sama nie muszę palić czynnie, wystarczy mi jak co dzień z 20-30 osób dmuchnie tym dymiskiem w twarz (mówię o tym z prawdziwych papierosów)
          i już mam dość
          • puch_atek Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 11:45
            sadgirl25 napisała:

> Puchatku
            > ja sama nie muszę palić czynnie, wystarczy mi jak co dzień z 20-30 osób dmuchni
            > e tym dymiskiem w twarz (mówię o tym z prawdziwych papierosów)
            > i już mam dość

och, to niedobrze, nie wnikam co robisz, ale to chyba szczyt jesli w ciagu pracy jestes narazona na takie "przyjemnosci"
            • sadgirl25 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 17:15
              Nie pracuję w palarni.
              Natomiast co dzień jestem atakowana śmierdzącym dymem
              na przystankach autobusowych, gdy idę chodnikiem, czasem nawet palą w autobusie lub tramwaju
              uwagi nie zwrócę bo mogę to przypłacić życiem
              jeśli chcą się truć i jeszcze za to płacić to ok
              ale niech nie trują mnie,albo jeśli trują to niech płacą podatek od zatruwanego innym powietrza
        • zed-is-dead Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:28
          Nie wiem - szwagier to palił. Być może są niearomatyzowane zasobniki z samą nikotyną.
    • tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:22
      czasem se to jaram, bo papierosów nie znoszę, a kumpel ma zawsze przy sobie 2 (e-papierosy - zabezpiecza się na wypadek awarii) szkoda, że nie można wlać tam olejku z http://emots.yetihehe.com/2/ganja.gif ale i tak fajna sprawa.
      • sadgirl25 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:25
        tak tylko pytam, na wszelki wypadek
        jeśli kiedyś moje nerwy będą w takim stanie że będę chciała zacząć palić wink
        • tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:29
          ja to sobie palę, gdy nie chcę już pić a chcę podtrzymywać stan nayebki big_grin na mnie nikotyna tak działa, że mi się kręci w głowie big_grin
      • butellishka Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:40
        tdf-888 napisał:

> czasem se to jaram, bo papierosów nie znoszę

a w jakim, że tak zapytam, sensie papierosów nie znosisz???
        • tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:45
          o a jednak mnie czytasz???
          • butellishka Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:39
            czasami wink
            • tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:50
              wyszarzasz i odszarzasz? że też chce ci się w tych opcjach zmieniać. prawdziwa kobieta - technik.
              • butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 08:01
                coś mi się zdaje, że nie wiesz do czego się przyczepiasz wink
                • tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 10:51
                  dobrze piszesz, tylko ci się wydaje, że nie wiem.
                  • butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:08
                    tak tak
                    uhm
                    oczywiście
                    wink
                    • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:15
                      Hej, czy mogę Ci też pomachać?smile Tak tu pusto...
                      • butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:20
                        ależ oczywiście smile

no widzisz, to taka złośliwość - jak mam czas i dostęp do neta, to nic się na forum nie dzieje wink
                        • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:22
                          Jedni to nazywają spokojem, drudzy - nudąwink Mnie się ostatnio aż za dużo "działo", więc tak pomachałam z sympatiismile
                          • butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:48
                            spokój, tak... to jest coś czego mi też potrzeba wink

fajnie, że ktoś do mnie macha i to jeszcze z sympatii wink
                            • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:52
                              I takie proste postrzeganie świata jest czymś mi bliskimsmile To jeszcze raz zamachambig_grin
                            • ane-tal Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:56
                              smile

https://gify.joe.pl/gifs/zwierzeta/koty/kot-machajacy-lapka.gif
                              • butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:57
                                jaka piękna kicia! smile
                              • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:03
                                Charlie jest zachwyconybig_grin Pyta, czy dałaby się wciągnąć w bliższe układy?tongue_out
                                • ane-tal Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:08
                                  Twój piesek nazywa się Charlie?
                                  • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:17
                                    Tak, taki semi wonder dogwinksmile
                                    • ane-tal Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:39
                                      Śliczne imię smile
                                      A to taki duży piesek?
                                      • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:55
                                        Hmm, czy duży? Średniej wielkości kundel, czarny z beżowym krawatem, beżowymi brewkami i białymi skarpetkami na wszystkich czterech łapachsmile Ja jestem zakochana na amenbig_grin
                                        • ane-tal Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:48
                                          Ja jestem zakochana na amenbig_grin
                                          Ja Cie doskonale rozumiem smile
                                      • hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:58
                                        To ja też sobie do Was pomacham tak z sympatiismile Nie widaćsuspicious ale machamwink Wy i tak widziciewink
                                        Żeby zobrazować to moja łapka:

I I I i
                                        \ O

big_grin
                                        • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:04
                                          Widać, widaćsmile Ale ta łapka?suspicious Co zacz?suspicious
                                          • hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:15
                                            Ale ta łapka?suspicious Co zacz?suspicious

Co z moją łapką?uncertain a jak tak się starałam z sympatii nią pomachałamsuspicious Znowu będzie, ze mam nie wymiarowe członkitongue_out Specjalnie mały palec jest małysmile

Zacz?? ja się pytam co znaczy to zaczbig_grin
                                            • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:17
                                              Masz piękne członki, o przepraszam - członek, bo widzę jedną łapkę tylkosmilewink
                                              A zacz to "zacz" i nic więcej, Motylkusmile
                                              • hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:26
                                                No ja myślę, że mam pięknego machającego członkabig_grin Nie ma innej opcjismile

>A zacz to "zacz" i nic więcej, Motylkusmile

Tylko... i nic więcej...? Ej, a ja się już nakręciłamsuspicious ze mogłoby być coś więcej, coś dalej za "zacz....". To już koniec, przecież to dopiero się zacz..ęłotongue_out

• blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:29
                                                  Motylku, to bzzzzykanie coś koleżankę rozochociło nieco? I dobrze, co by było z tego życia, gdyby za "zacz" nic już nie było...big_grin
                                                  • hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:51
                                                    > Motylku, to bzzzzykanie coś koleżankę rozochociło nieco?

Mnie nie trzeba bzykaniem rozochacaćbig_grintongue_out
                                                    Motylku, powiadasz. Wiesz, ze odkryłam niedawno swojego motylkawink Odkryłam, ze ciągle furkota mi za plecami a ja za cho...rę nie mogę go zobaczyć, widocznie to nie porawink
                                                    Ale odkryłam że ciągle mam go za plecami, siedzi mi na nickubig_grin 8i8
                                                    Nie wiem co to za typek czy to Paź, Bielinek czy cytrynek ale czai się za mnąsuspicious

• blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:16
                                                    Czy mogłabyś tak w prostych słowach do mnie dzisiaj? Tak wielkimi literami?wink Bo ja po 4 kawach dopiero jestemsuspicious
                                                  • hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:24
                                                    Ok, postaram się tylko powiedź co mam wyjaśnić. Nie wiedziałam, że taka skomplikowana jestembig_grin
                                                    Tylko mamy mało czasu, wyrobisz się tak w pół godzinki?
                                                  • blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:37
                                                    Chyba przejrzałam na oczy po 5 kawiewink I chyba już rozwiązałam szaradętongue_out Przecież wiesz, że jesteś skomplikowana, po co pytasz, Motylku?smile
                                                  • hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:48
                                                    To dobrze, że nie muszę się tłumaczyć o motylkach, których nie widzę a które gdzieś się czająwink

> Przeci
                                                    > eż wiesz, że jesteś skomplikowana, po co pytasz, Motylku?smile

No właśnie mi się wydaje że jestem starsznie prosta więc trochę komplikuję żeby nie było zbyt łatwowink
        • tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:53
          a teraz odpowiadam (bo myślę, że znam genezę tego pytania) - to że czasem się od kogoś poczęstuję papierosem, nie może wykluczać tego, że ich nie lubię (pisałem, z jakich powodów decyduję się na dymka). znam osoby, które nie lubią smaku wódki, jednak z jakichś powodów decydują się na jej konsumpcję, tak to działa.
          reasumując: zatem nie mierz innych swoją miarą (swoim postępowaniem) i nie próbuj się doszukiwać kręcenia w wypowiedziach, bo czasem nie wszystko jest logiczne.
          • butellishka Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:40
            pięknie się plączesz wink
    • tapatik Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 22:03
      Mniejszy, ale i tak śmierdzi.
      • pomysl.po.wypiciu Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:48
        a czym śmierdzi?
        • puch_atek Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:20
          mentalnie smierdzi smile hihi
          • pomysl.po.wypiciu Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:40
            tak właśnie sądziłem
        • tapatik Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 17:57
          pomysl.po.wypiciu napisał: