sadgirl25 18.02.13, 20:01 Czy ktoś mógłby mnie oświecić czy on daje taki sam smród jak zwykłe papierosy czy mniejszy, a może wcale nic nie czuć ? pytam bo sama nie umiem wyczuć nosem własnym (katar ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zed-is-dead Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:18 Tytoniem w ogóle nie śmierdzi, tylko aromatem, jakiego mu się wleje do zbiorniczka (wanilią, wiśnią, śliwką, etc) Odpowiedz Link
puch_atek Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:03 a mozna nie wlewac? kiedys w knajpie kumpela miala, niczego nie czulem Sad, nie wyglupiaj sie, po co sie uzalezniac od nikotyny? kup sobie worek pestek do skubania jesli szukasz zajecia dla rak Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:05 spokojnie, ona się za takie rzeczy nie weźmie. to rozsądna i grzeczna dziewczynka. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:10 Puchatku ja sama nie muszę palić czynnie, wystarczy mi jak co dzień z 20-30 osób dmuchnie tym dymiskiem w twarz (mówię o tym z prawdziwych papierosów) i już mam dość Odpowiedz Link
puch_atek Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 11:45 sadgirl25 napisała: > Puchatku > ja sama nie muszę palić czynnie, wystarczy mi jak co dzień z 20-30 osób dmuchni > e tym dymiskiem w twarz (mówię o tym z prawdziwych papierosów) > i już mam dość och, to niedobrze, nie wnikam co robisz, ale to chyba szczyt jesli w ciagu pracy jestes narazona na takie "przyjemnosci" Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 17:15 Nie pracuję w palarni. Natomiast co dzień jestem atakowana śmierdzącym dymem na przystankach autobusowych, gdy idę chodnikiem, czasem nawet palą w autobusie lub tramwaju uwagi nie zwrócę bo mogę to przypłacić życiem jeśli chcą się truć i jeszcze za to płacić to ok ale niech nie trują mnie,albo jeśli trują to niech płacą podatek od zatruwanego innym powietrza Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:28 Nie wiem - szwagier to palił. Być może są niearomatyzowane zasobniki z samą nikotyną. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:22 czasem se to jaram, bo papierosów nie znoszę, a kumpel ma zawsze przy sobie 2 (e-papierosy - zabezpiecza się na wypadek awarii) szkoda, że nie można wlać tam olejku z ale i tak fajna sprawa. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:25 tak tylko pytam, na wszelki wypadek jeśli kiedyś moje nerwy będą w takim stanie że będę chciała zacząć palić Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:29 ja to sobie palę, gdy nie chcę już pić a chcę podtrzymywać stan nayebki na mnie nikotyna tak działa, że mi się kręci w głowie Odpowiedz Link
butellishka Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:40 tdf-888 napisał: > czasem se to jaram, bo papierosów nie znoszę a w jakim, że tak zapytam, sensie papierosów nie znosisz??? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 21:50 wyszarzasz i odszarzasz? że też chce ci się w tych opcjach zmieniać. prawdziwa kobieta - technik. Odpowiedz Link
butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 08:01 coś mi się zdaje, że nie wiesz do czego się przyczepiasz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 10:51 dobrze piszesz, tylko ci się wydaje, że nie wiem. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:15 Hej, czy mogę Ci też pomachać? Tak tu pusto... Odpowiedz Link
butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:20 ależ oczywiście no widzisz, to taka złośliwość - jak mam czas i dostęp do neta, to nic się na forum nie dzieje Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:22 Jedni to nazywają spokojem, drudzy - nudą Mnie się ostatnio aż za dużo "działo", więc tak pomachałam z sympatii Odpowiedz Link
butellishka Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:48 spokój, tak... to jest coś czego mi też potrzeba fajnie, że ktoś do mnie macha i to jeszcze z sympatii Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 12:52 I takie proste postrzeganie świata jest czymś mi bliskim To jeszcze raz zamacham Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:03 Charlie jest zachwycony Pyta, czy dałaby się wciągnąć w bliższe układy? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:39 Śliczne imię A to taki duży piesek? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:55 Hmm, czy duży? Średniej wielkości kundel, czarny z beżowym krawatem, beżowymi brewkami i białymi skarpetkami na wszystkich czterech łapach Ja jestem zakochana na amen Odpowiedz Link
ane-tal Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:48 Ja jestem zakochana na amen Ja Cie doskonale rozumiem Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 13:58 To ja też sobie do Was pomacham tak z sympatii Nie widać ale macham Wy i tak widzicie Żeby zobrazować to moja łapka: I I I i \ O Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:04 Widać, widać Ale ta łapka? Co zacz? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:15 Ale ta łapka? Co zacz? Co z moją łapką? a jak tak się starałam z sympatii nią pomachałam Znowu będzie, ze mam nie wymiarowe członki Specjalnie mały palec jest mały Zacz?? ja się pytam co znaczy to zacz Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:17 Masz piękne członki, o przepraszam - członek, bo widzę jedną łapkę tylko A zacz to "zacz" i nic więcej, Motylku Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:26 No ja myślę, że mam pięknego machającego członka Nie ma innej opcji >A zacz to "zacz" i nic więcej, Motylku Tylko... i nic więcej...? Ej, a ja się już nakręciłam ze mogłoby być coś więcej, coś dalej za "zacz....". To już koniec, przecież to dopiero się zacz..ęło Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:29 Motylku, to bzzzzykanie coś koleżankę rozochociło nieco? I dobrze, co by było z tego życia, gdyby za "zacz" nic już nie było... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 14:51 > Motylku, to bzzzzykanie coś koleżankę rozochociło nieco? Mnie nie trzeba bzykaniem rozochacać Motylku, powiadasz. Wiesz, ze odkryłam niedawno swojego motylka Odkryłam, ze ciągle furkota mi za plecami a ja za cho...rę nie mogę go zobaczyć, widocznie to nie pora Ale odkryłam że ciągle mam go za plecami, siedzi mi na nicku 8i8 Nie wiem co to za typek czy to Paź, Bielinek czy cytrynek ale czai się za mną Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:16 Czy mogłabyś tak w prostych słowach do mnie dzisiaj? Tak wielkimi literami? Bo ja po 4 kawach dopiero jestem Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:24 Ok, postaram się tylko powiedź co mam wyjaśnić. Nie wiedziałam, że taka skomplikowana jestem Tylko mamy mało czasu, wyrobisz się tak w pół godzinki? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:37 Chyba przejrzałam na oczy po 5 kawie I chyba już rozwiązałam szaradę Przecież wiesz, że jesteś skomplikowana, po co pytasz, Motylku? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 15:48 To dobrze, że nie muszę się tłumaczyć o motylkach, których nie widzę a które gdzieś się czają > Przeci > eż wiesz, że jesteś skomplikowana, po co pytasz, Motylku? No właśnie mi się wydaje że jestem starsznie prosta więc trochę komplikuję żeby nie było zbyt łatwo Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Elektroniczny papieros 18.02.13, 20:53 a teraz odpowiadam (bo myślę, że znam genezę tego pytania) - to że czasem się od kogoś poczęstuję papierosem, nie może wykluczać tego, że ich nie lubię (pisałem, z jakich powodów decyduję się na dymka). znam osoby, które nie lubią smaku wódki, jednak z jakichś powodów decydują się na jej konsumpcję, tak to działa. reasumując: zatem nie mierz innych swoją miarą (swoim postępowaniem) i nie próbuj się doszukiwać kręcenia w wypowiedziach, bo czasem nie wszystko jest logiczne. Odpowiedz Link
tapatik Re: Elektroniczny papieros 19.02.13, 17:57 pomysl.po.wypiciu napisał: > a czym śmierdzi? Nie mam zamiaru niuchać w petach. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Elektroniczny papieros 08.03.13, 14:21 przecież pety nie powstają w elektronicznych papierosach Odpowiedz Link