hashimotka88 Re: szukam 10.05.13, 19:48 Haha dokladnie tez mialam na mysli zwiazek chemiczny. Taki niepowazny to moglby byc H20 nie trzeba miec tyle na uwadze podczas korzystania z noego.A taki H2SO4 to juz bardziej powazny i trzeba byc ostroznym Odpowiedz Link
81belona30 Re: szukam 10.05.13, 21:11 -Polecam chomika-krótko żyje,śpi w dzień,jak nie śpi-wiecznie na karuzeli,najważniejsze:nazwiesz go głupio-i tak przyjdzie. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: szukam 10.05.13, 21:23 Belonka, jesteś wielka Ale czemu dopiero teraz?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: szukam 10.05.13, 21:32 przychodzi na zawołanie??? nie może być....mój był w takim razie bardzo nieposłuszny z naciskiem na ..był.... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: szukam 10.05.13, 21:37 Aaa... to nie dla mnie... łatwo się przywiązuję... chociaż ta karuzela jest bardzo kusząca Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: szukam 10.05.13, 21:43 no może nie tak krótko...acz intensywnie... choć to już dawno było... uciekał, chował się... a potem poszedł na spacer po balkonie.... niestety zapomniał, że nie umie ...latać... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: szukam 10.05.13, 21:51 no coś Ty.... dzieckiem byłam.....a chomik był złośliwy i robił co chciał Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: szukam 10.05.13, 22:11 ciekawość nie popłaca....uczył się na błędach, ale z mizernym skutkiem... Odpowiedz Link
mallwia Re: szukam 12.05.13, 09:16 ciasteczka do posmakowania,skonsumowania? www.youtube.com/watch?v=RYNJMgBhMW8 Odpowiedz Link
szymon_gw Re: szukam 12.05.13, 19:38 witamina_b12 napisała: > to chyba najłatwiej na sympatii poszukać... Ale koleżance chodziło chyba raczej o to, aby znaleźć Na szympansji to sobie właśnie można raczej do upojenia szukać. No, chyba, że komuś chodzi raczej o šukat - osoby z klasĄęą, które z oczywistych względów nie znają znaczenia tego wulgarnego słowa naszych braci Czechów, proszę, w trosce o ich wysoce wyrobione poczucie smaku, estetyki etc., o niesprawdzanie jego znaczenia Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: szukam 12.05.13, 20:40 szymon_gw napisał: > Na szympansji to sobie > właśnie można raczej do upojenia szukać. No, chyba, że komuś chodzi raczej o š > ukat ale to tak z autopsji czy urban legend? no to moze tam u tych singlii z aspiracjami ? Odpowiedz Link
szymon_gw Re: szukam 12.05.13, 20:44 witamina_b12 napisała: > ale to tak z autopsji czy urban legend? Fałszywa alternatywa no to moze tam u tych singlii z > aspiracjami ? Z deszczu pod rynnę?! Odpowiedz Link
blue_velvett Też szukam... 13.05.13, 17:11 Torado, wybacz, że się podłączę... Myślałam nad tym wątkiem i wymyśliłam... skoro nie udają się poważne znajomości, to może ta niepoważna zaskoczy? Niepoważnie oczywiście... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Też szukam... 14.05.13, 07:54 a gdy się poczuje głód emocjonalnego związku to.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Też szukam... 14.05.13, 12:04 torado napisała: > cieszę się, że dobrze się bawicie czyli wątek miał być tylko do bawienia... a już mię korciło, żeby dopytać na czym ta niepowaga by miała polegać?? bo chyba nie było uściśleń... no i jak efekty?? hymm a jak tak to nie wiem... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Też szukam... 14.05.13, 12:18 taaa, ja tu poważną ofertę na niepoważny związek składam i co? Odpowiedz Link
torado Re: Też szukam... 14.05.13, 19:39 tygrysgreen napisała: > taaa, ja tu poważną ofertę na niepoważny związek składam i co? przyjmuję Tygrysie Odpowiedz Link
tapatik Poszukaj pod łóżkiem 14.05.13, 21:36 Wydawało mi się, że coś tam rechotało ze śmiechu. Crazy Frog - Axel F Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: szukam 15.05.13, 17:42 Bo powazny wymaga od nas wiele... Zaangazowania, zaufania, bycia jednoscia. Dlatego wybiera sie prostsze rozwiazanie, nizszy poziom. Czasem nawet na nizszy niezbyt chetnie sie wskakuje a co jesli pojdzie sie wyzej...? Raziel, idziesz na latwizne wyzszy level nie oznacza ze jest on nie do zaliczenia. Chyba Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: szukam 15.05.13, 17:47 a może właśnie tak lepiej... najpierw niepoważnie....a potem...w różnym kierunku może rozwinąć się znajomość.... i być może będzie właśnie kolejny level... a im więcej prób, tym potem łatwiej zaliczać kolejne...levele Odpowiedz Link
torado Re: szukam 15.05.13, 18:14 czarny.onyks napisała: > a może właśnie tak lepiej... > najpierw niepoważnie....a potem...w różnym kierunku może rozwinąć się znajomość > .... > > i być może będzie właśnie kolejny level... > a im więcej prób, tym potem łatwiej zaliczać kolejne...levele > o coś tak...... jak piszesz Onyksia Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: szukam 15.05.13, 18:17 pieprzyć poważne... szukałam i nie wychodziło... to teraz będę tylko niepoważne Odpowiedz Link
torado Re: szukam 15.05.13, 18:21 czarny.onyks napisała: > pieprzyć poważne... > szukałam i nie wychodziło... > > to teraz będę tylko niepoważne > uściślając: zaczynam od niepoważnego, ale jeśli zaskoczy to będzie na poważnie Odpowiedz Link
green.amber Re: szukam 15.05.13, 19:45 coś nie całkiem nazwanego mi mówi, że tak to nie zadziała... Odpowiedz Link
torado Re: szukam 15.05.13, 21:04 green.amber napisała: > coś nie całkiem nazwanego mi mówi, że tak to nie zadziała... > a mi coś całkiem nazwanego mówi, że tak to nie zadziała. Ot taka wiara w złudy....ech Odpowiedz Link
green.amber Re: szukam 15.05.13, 21:30 i co to jest to nazwane?? czy to tak na miejscu zamącać co i tak zamącone bywa tu... Odpowiedz Link
torado Re: szukam 16.05.13, 18:55 green.amber napisała: > i co to jest to nazwane?? > czy to tak na miejscu zamącać co i tak zamącone bywa tu... ech green........ Odpowiedz Link
green.amber Re: szukam 16.05.13, 20:11 torado napisała: > green.amber napisała: > > > i co to jest to nazwane?? > > czy to tak na miejscu zamącać co i tak zamącone bywa tu... > > ech green........ mię tu nie echa tylko odpowiada jak na spowiedzi, bo się więcej nie odezwę... (a taka obietnica gratis) mię echanie nie wzrusza... sę znajdzie niepoważnego to będą sę echać wespółwzespół Odpowiedz Link