Dodaj do ulubionych

przyjmę breloczki

12.01.05, 14:09
Może ktoś miałby nie potrzebne breloczki. Czasami są w domu i nie ma co z nimi zrobić, ja to znaczy mój syn Tymoteusz chętnie mprzyjmie. Było mu smutno że ego brat otzrymał tyle widokówek do swojej kolekcji i on postanowił coś zbierać,, padło na breloczki bo miałam ich najwięcej w domu. Ale to ciągle za mało. Więc bardzo proszę w imieniu Tymka jeśli ktoś może aby podratował jego kolekcję.
Pozdrawiam
Marzena i chłopaki
jonasz.info/
Obserwuj wątek
    • takandrynka Re: przyjmę breloczki 12.01.05, 14:15
      Lubie jak dzieciaki maja jakies hobby, jak interesuje ich zbieractwo - to
      dluh\gofalowe hobby i chwalic trzeba wytrwaloscsmile
      Poszperam i chetnie wysle Tymkowi breloczkismile

Pozdrawiam
    • magar1 Re: przyjmę breloczki 17.01.05, 13:49
      Ewula_p dziękuję za widokówki i breloczki, niedługo wyślę do ciebie kartkę, może dziś.
      Pozdrawiam
      Marzena
      • ewula_p Re: przyjmę breloczki 17.01.05, 18:45
        nie zauważyłam, że tu napisałaś, napisałam do Ciebie w innym wątku. Cieszę się,
        że doszły. Chłopcy się ucieszyli?
        Pozdrawiam
        Ewa
        • magar1 Re: przyjmę breloczki 17.01.05, 20:11
          Pewnie, zreszta Tymek Ci sam o tym napisze w liście albo na kartce.
          • ewula_p Re: przyjmę breloczki 17.01.05, 22:19
            Tamto jedno to samo kółeczko posłałam, bo Patryk miał to przy plecaku w szkole
            przez... 2 dni i mu urwali. Nie miałam czego tam przyczepić, poszukaj może coś
            i będzie kolejny breloczek.
            A karteczkę obiecuje posłać w ferie, bo znów jadę w tamte strony.
            Pozdrawiam mocno
            Ewa
            • magar1 Re: przyjmę breloczki 17.01.05, 23:32
              Nie przejmuj się, dla Tymka ten breloczek jest pełnowartościowy, zresztą najbardziej mu się podoba.
              • alex05012000 Re: magar1 szybko podaj adres! 19.01.05, 09:40
                znalazłam coś dla twojego synka!, przyszło mi do głowy nagle, że przecież mamy
                gadżety biurowe, no i pogrzebałam i mam: jeden to breloczek - firmowy z
                wyjmowanym niby 1 euro (do koszyka w supermarkecie, ale niestety w polsce nie
                pasuje do naszych wózków...), takiego napewno nikt nie będzie miał, drugi to
                taki a la wizytownik na pasku, ale może udawać breloczek, też firmowy, unikat,
                podaj szybko adres, to jeszcze może dzisiaj wyślę.... (jak ja lubię komuś robić
                przyjemność!)- maria - mail: poniatowska-bylina@wp.pl
                • magar1 odpisałam 19.01.05, 10:08
                  Odpisałam, mam nadzieję że nie machnęłam się w adresiesmile)
                  • alex05012000 Re: wysłane priorytetem 19.01.05, 12:46
    • kasiaaug Re: przyjmę breloczki 19.01.05, 12:06
      podaj mi swoj adres na gazetowy.mam chyba 2 jeden z hugo 2gi z iniemammocnismile
    • justinka_27 Re: przyjmę breloczki 19.01.05, 13:06
      Ja,a właściwie mój syn ma taki gumowy z Kubusiem Puchatkiem,bo kolekcjonuje
      książki i w każdej przesyłce jest jakiś drobiazg dodany,w jednej był właśnie
      ten breloczek.Norbert uwielbia czytać,rzuca się na książki,a dodatki szybko
      lądują w kącie,więc spytałam i zgodził się oddać.Podaj adres na
      daniel@lama.net.pl
      ....i może jeszcze coś wynajdę
    • alex05012000 Re: breloczki- magar1 odezwij się ?! 24.01.05, 09:56
      czyżby jeszcze nie doszła przesyłka???
      • magar1 Re: breloczki- magar1 odezwij się ?! 24.01.05, 10:05
        Niestety jeszcze nic nie przyszło, cierpliwie czekam, może dzisiaj przyjdą bo w sobotę u nas poczta nie chodzi z listami. Tymek już się doczekać nie może, bo każdy list mu czytam więc jest na bieżąco.

Pozdrawiam
        Marzena
        • alex05012000 Re: breloczki- magar1 odezwij się ?! 24.01.05, 12:04
          powinno już dawno dojść! wysłałam przecież 19 priorytetem, powinno być 20ego!!!
          jeśli nie dojdzie w ciągu kilku dni wyśle drugie, na szczęscie mam jeszce kilka
          sztuk, ale wsciekła jestem na poczte!!! maria
          • magar1 Re: breloczki- magar1 odezwij się ?! 24.01.05, 12:19
            No teraz to i ja się zaniepokoiłam bo myślałam że wysłąłąś zwykłym i dlatego jeszcze ich nie ma, a tak to już powinny być, rzeczywiście. Dzisiaj była już u mnie listonoszka i nic nie przyniosła od Ciebie, jeszcze dziś będę na poczcie i zapytam ale nie są dzę aby mnie oświecili jakmś wyjaśnieniem.
            • magar1 Re: breloczki- magar1 odezwij się ?! 31.01.05, 12:54
              Hej, Mario!!!
              Otrzymałam dzisiaj breloczki, nie otworzyłam ich jeszce bo czekam na Tymka aż wroci. Dzięki serdeczne, bardziej wylewne podziękowania prześlę na adres który mi wcześniej podałaś. A i Tymek wyrazi swą wdzięczność własnoręcznie.

Pozdrawiam
              Marzena
              • alex05012000 Re: breloczki- magar1 odezwij się ?! 31.01.05, 13:08
                ależ naprawdę nie tzreba, ciesze się ze doszły tym poleconym - maria/alex
              • alex05012000 Re: breloczki 16.02.05, 11:00
                dziękuję Tymkowi za liścik i rysunek, wzruszające, schowałam do szuflady-
                maria
                • takandrynka Re: breloczki 11.03.05, 11:18
                  halo halo może jeszcze ktos ma niepotrzebne breloczki? Zrobimy Tymkowi
                  niespodzianke na zajaczkasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka