hashimotka88 Re: nowe zdjęcia majki! 10.07.13, 20:55 Na pierwszym nie ma Majki. Myślałam, że na żadnym nie ma i zaczęłam szukać szczegółów w... butelkach Jeszcze większe dodawaj zdjęcia Na kolejnym przywabiłęś ją do "miseczki". Hmmm później jakaś taka rozluźniona jest.... Co Ty jej tam dałeś? Jakie ma oczęta? Bo te koty mogą mieć chyba nibieskie lub żólte. Widziałam nawet 2 kolory w jednym kocie Twoja pewnie ma niebieskie bo to młode jeszcze Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nowe zdjęcia majki! 10.07.13, 21:28 masz rację co do oczu, kiedyś miałem taką, co miała jesdno zielone, jedno niebieskie, a innym razem oba niebieskie. ta będzie chyba miała oba zielone. zdjęcia celowo takie wielkie wrzucam, nikt nie korzysta przeglądając z forum z opcji pokaż wszyskie posty? wtedy więcej wszerz widać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nowe zdjęcia majki! 11.07.13, 07:19 tdf-888 napisał: wtedy więcej wszerz widać żeby to jeszcze było co oglądać ...wszerz ... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nowe zdjęcia majki! 11.07.13, 07:17 hashimotka88 napisała: Jeszcze większe dodawaj zdjęcia > podpuszczaj Go jeszcze.....już teraz trzeba suwac tam i z powrotem, by coś zobaczyć Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: nowe zdjęcia majki! 11.07.13, 09:46 > podpuszczaj Go jeszcze.....już teraz trzeba suwac tam i z powrotem, by coś zoba > czyć hehe a pomysl sobie jak trzeba suwac na telefonie.... Na takim malym ekranie hektarowe zsjecie Czuje sie jakbym biegala po sali gimnastycznej i miala objac cala powierzchnie. Jednoczesnie sie nie da... Trzeba sie troche pogimnastykowac, poruszac Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: nowe zdjęcia majki! 10.07.13, 21:10 zmniejszone by łatwiej się oglądało (fotka bez kotka pominięta)... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: nowe zdjęcia majki! 10.07.13, 21:39 No wlasnie duzo lepiej widac w mniejszym rozmiarze. Nawet na twlefonie daje rade cala fotke uchwycic. I Maja taka wyrazniejsza...bielsza Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nowe zdjęcia majki! 11.07.13, 07:16 dzięki Sami... i lepiej widać, i jakość zdjęcia o niebo lepsza.... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: nowe zdjęcia majki! 11.07.13, 07:50 sami masz tak samo w domu jak tadek! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nowe zdjęcia majki! 11.07.13, 14:13 no nie wiem......patrząc na foty... żarcia brak, ale za to piwa pod dostatkiem... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: maja 11.07.13, 14:09 Tak mi się coś przypomniało o kotach zamkniętych w domach... W blokach - jak najbardziej rozumiem bo jest zagrożenie ale... w domu jednorodzinnym gdzie kot mógłby się pograsować na zewnątrz... echhh, gdzie nie ma w ogóle ruchu, tzn. spokojne miejsce. Raz na ruski rok przejedzie samochód, lasek nieduży w pobliżu a ja widzę jak kot siedzi na balkonie... albo patrzy przez okno... nawet na ogród boją się go puścić. Jakie wytłumaczenie? Nie wiem... kot rasowy - perski ale to kot i miałby tutaj duże możliwości, swobode i bezpieczeństwo. Teraz może boją się go wypuścić bo jest nienauczony na wolności? Boją się, żeby im nie uciekł? Zeby nie został pogryziony przez inne koty? Mój jakoś sobie żyje. A wielkich ran nie odnosił. To jest dom przy domie... Tam jest inaczej? Za choIere tego nie pojmę. Czemu kota trzyma się uwiezionego skoro ma możliwości ?! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 20.09.13, 15:20 zatem maja ma 6 miesięcy, postronni mówią, że jest duża jak na swój wiek, obaliła mi kasztela i poszła spać kiedyś dorwę kamerkę i wezmę jakieś fajne ostre klatki powrzucam, bo tak zdjęcia robić to ciężko coś fajnego uchwycić, a kot w ruchu wygląda pięknie, dlatego trzeba będzie tym sposobem. ale tak na szybko, jak wspominałem. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 20.09.13, 16:30 kulwa no... klik na poka wszystkie (tam nad wiadomościami, taka opcja) Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 20.09.13, 16:03 to wielka czy nie? szydzisz? a aki ma puszysty ogon ooo, muszę to uchwycić jak się przechadza Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: maja 20.09.13, 16:11 ja i szyderstwo? no wiesz.... na kotach się nie znam,, ale wydaje się wielka... ....a to chyba niezdrowo fascynacja kitą...no tak.... Odpowiedz Link
81belona30 Re: maja 20.09.13, 16:19 -tajemniczy kot-tylko oko,ucho i kawałeczek ogona pozwoli zobaczyć. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 20.09.13, 16:32 ciepaj na pokaż wszystkie hostuję następne fotencje cierpliwości.. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: maja 20.09.13, 16:38 Świetny kociak i domyślam się, że powabnie merda tym kudłatym ogonem Na 6 miesięcy, to serio, sporej ona jest wielkości ale ta jej puszystość... mhmmm....na zimę jednak koty stają się większe i bardziej kudłate, to nie Twoja zasługa Wiem to po swoim czarnuchu - Fajterze - przeciwstawnym to Twojej białej puszystości Tak w ogóle to... dobrze jej Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 20.09.13, 16:56 no a peldole.. nie mówcie, że nie widzicie zdjęć, przecież to dla was się zaginałem a nie dla siebie. pokaż wszystkie! może lesher wytłumaczy, bo ja nie mam nerf Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: maja 20.09.13, 18:20 te Młody...ucz się cierpliwości przyda się w życiu... faktem jest, że Firefox mi nie wyświetlał fot, ale IE puściło.... ta kotka się chyba Ciebie boi, jakas taka wypłoszona.... ale te włosy w uchu ma niezłe Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 20.09.13, 18:33 uch ty ty.. boi się.. ;] gupoty piszesz nie znasz sie na kociczkach, to młode zwierzę, ma takie głupkowate, naiwne spojrzenie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: maja 20.09.13, 19:06 no no...tylko bez bluzgów nie znam się, ale wyczuwam stres ale kociak fajny ... ale w sumie nie zajmujesz się nim, więc i chwalić się nie ma co Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: maja 20.09.13, 17:53 Jasne ze widze ja duzo widze... Czasem nawet to co niepotrzeba... A jak nie widze to mowie ze widze (anomalia) ale teraz widze Ty Onyksia to kiedys nawet slonia nie moglas zobaczyc a co dopiero taka mala sniezna Maje Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 17:35 Smieszne ma te kitki w uszach Odpowiedz Link
tdf-888 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 17:37 ale powiedz, że widzisz nie tylko kitki w uszach a całą kitkę! bo tu coś ludzie bleszczaci Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 17:47 Si. Nawet w telefonie sie zmiescila cala. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 17:52 Witka...widzisz więcej niż jedną fotę? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 17:59 Naraz? naraz jedna - bo na ekranie sie wiecej nie miesci. Ale jest ich kilka jedna pod druga i kota widac calego. Co to jakis test okulistyczny? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 18:39 Ano, mi tez do telefonu weszla Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 19:44 > Smieszne ma te kitki w uszach Mi też uśmiech się pojawia jak je widzę jakby grzywka jakaś... albo grzywa u rumaka hehhe to chyba z tych usznych pieszczot Tedego, tak wybujały jej kłaczki w tym miejscu Odpowiedz Link
81belona30 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 18:33 -na ostatniej fotce trzymasz ją za łapki ? czy takie fajne ujęcie udało się- śliczna,duża-nich rośnie! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 18:39 za nic jej nie trzymam, poluje na pasek od aparatu no czasem ją łapię za uszy i nacieram jeszcze jak ma takie rozgrzane różowiutkie Odpowiedz Link
81belona30 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 18:59 -ma już jakąś mychę,albo ptaka na sumieniu ? i nie pojmuje tej pieszczoty uszu... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 19:00 Na kotach się nie znam, nie przepadam z resztą a one za mną też nie, fałszywe to jak dla mnie, znajoma miała takie co ze schodów na łeb skakały. Okropność. Krew się lała...z nas a nie z kotów Wyjątkowo wredne były i się zraziłam. pamiętam, jak nas zaprosiła i jej zdechł jeden z tych agresorów - to stypa była a my z radochy piliśmy potajemnie i łzy jej ocieraliśmy Ale jedno przyznać muszę - imię Two kot ma boskie, poezja Odpowiedz Link
81belona30 Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 19:06 -to bajki-koty nie są fałszywe -inaczej niż psy pokazują uczucia,ale tez potrafią kochać,pamiętać,obrażać się,tęsknić. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: reszta dzisiejszej sesji 20.09.13, 20:06 81belona30 napisała: > -to bajki-koty nie są fałszywe -inaczej niż psy pokazują uczucia,ale tez potr > afią kochać,pamiętać,obrażać się,tęsknić. No raczej skakanie na głowę w celu ewidentnego ataku, bo szału dostawały - nie można nazwać kochaniem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 00:39 koty fałszywe? hmm.. fałszywe.. ja bym powiedział - interesowne, tak jak kobiety, dlatego tak je lubię a imię no.. prze-ślicz-ne mam gust ;] naebaem sie.. ale inni mocniej a mniej wypili, zdrajcy, jak zwykle Odpowiedz Link
green.amber Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 09:12 tam zaraz interesowne... wiedzą czego chcą i w uroczy bardziej lub mniej sposób potrafią to zdobyć niektóre całkiem fajne foty, ta siedząca na podłodze jak posążek prawie np. chyba ogon napuszyła przygnieciona flaszką ale potem już ma gładki, a kitki w uszach fascynujące niech się mamie chowa zdrowo Odpowiedz Link
green.amber Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 09:03 slayer-ka napisała: > my z radochy piliśmy potajemnie i łzy jej ocieraliśmy hehe a fałszywe są koty... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 09:38 green.amber napisała: > slayer-ka napisała: > > > my z radochy piliśmy potajemnie i łzy jej ocieraliśmy > hehe a fałszywe są koty... > Nasz dwulicowość wynikła z dwulicowości kota - związek przyczynowo-skutkowy. Zaczął kot, dodam że podczas tego 2-tygodniowego pobytu jeden z uczestników miał szyte czoło przez ów potulnego kotka Odpowiedz Link
green.amber Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 09:43 slayer-ka napisała: > green.amber napisała: > > > slayer-ka napisała: > > > > > my z radochy piliśmy potajemnie i łzy jej ocieraliśmy > > hehe a fałszywe są koty... > > > > Nasz dwulicowość wynikła z dwulicowości kota - związek przyczynowo-skutkowy. Za > czął kot, dodam że podczas tego 2-tygodniowego pobytu jeden z uczestników miał > szyte czoło przez ów potulnego kotka > ale kot był szczery, nie lubił - drapał, chciał się pozbyć gości, którzy mu się nie podobali, kto wie może czuł, że go nie lubią, a to on był u siebie, dlaczego miał się u siebie źle czuć nie widzę tu żadnej kociej dwulicowości Odpowiedz Link
slayer-ka Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 10:07 > > > ale kot był szczery, nie lubił - drapał, chciał się pozbyć gości, którzy mu się > nie podobali, kto wie może czuł, że go nie lubią, a to on był u siebie, dlacze > go miał się u siebie źle czuć nie widzę tu żadnej kociej dwulicowości > Matko, ile razy cza pisac Kot się rzucał na wszystkich, nas, innych, weterynarza, właścicieli...był poj...y - ot tyle. Z resztą mnie się koty z jednym kojarzą...ale wolę nie pisać Po drugie : nie przepadam za niskim ilorazem inteligencji, którego nie można nauczyć, że sr.... się na dworze a nie do pudełka. Gdzie tu inteligencja? Do pudełka???? Kuwety?? Fuuu Bieganie za motkiem, za kulkami itp...no fajne, zabawne ale to tez raczej świadczy o naiwności i braku inteligencji. no nie lubię i tyle. Maja jest ładna ale nie wiem czy inteligentna. Drugie koty o jakich mogę słuchać to jednej z forumek...od Pymonte Bo jakoś wierzę, że jej inteligencja się na jej zwierzaki przełozyła - ot tyle. Ale żebym sama, w domu u siebie.....z własnej woli....nieeee A dodam tym co tak ich oburza zdanie moje - że miłość ogólna do zwierząt jest spoora Bo raz na 5-6 tygodni jeżdżę z karma z moim młodym do jednego schroniska, mały zamiata, karmi etc... no ja też. Więc nie ograniczam się do wpisów. To chyba najważniejsze, przynajmniej dla mnie. czyny ludzie - czyny Odpowiedz Link
green.amber Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 10:31 slayer-ka napisała: > A dodam tym co tak ich oburza zdanie moje - że miłość ogólna do zwierząt jest s > poora > Bo raz na 5-6 tygodni jeżdżę z karma z moim młodym do jednego schroniska, mały > zamiata, karmi etc... no ja też. > Więc nie ograniczam się do wpisów. > To chyba najważniejsze, przynajmniej dla mnie. > czyny ludzie - czyny reszty nie chce mi się komentować, ale w to, chociaż nie bez wątpliwości, chętnie uwierzę co do ważności czynów zgadzam się w 100% Odpowiedz Link
slayer-ka Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 10:43 > > reszty nie chce mi się komentować, ale w to, chociaż nie bez wątpliwości, chętn > ie uwierzę > co do ważności czynów zgadzam się w 100% > No kochana, bo mnie tak wszyscy oceniają, stereotypy jednak górą. jeżdżę na onkologię też z małym odwiedzam sporo takich miejsc Nie wierzę w gadanie tylko właśnie w to Poza tym - moje gadanie nie zawsze do niego dociera a coś takiego - trafia w 100% uwielbiam pomagać innym Jak wchodzimy na oddział czuję, że robię coś fajnego - pomagam i czuję się lepiej - ot egoistyczne podejście nieco Bardzo często spotykam się z opinia po długiej znajomości..."nooo, od tej strony cię nie znałam..." Tyle, że jak się ocenia stereotypami, po strzępkach to tak już jest. Sama tak często szufladkuję ludzi Nie zawsze jest tak, że jak twarde i zdecydowane poglądy - to nic w środku Przywykłam Tu, na forum mimo mojej sympatii do niego - stereotypowość króluje Odpowiedz Link
bez.pokory Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 11:05 slayer-ka napisała: > Tu, na forum mimo mojej sympatii do niego - stereotypowość króluje > >a znasz jakieś miejsce gdzie jej nie ma? Odpowiedz Link
slayer-ka Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 11:14 bez.pokory napisała: > slayer-ka napisała: > > > Tu, na forum mimo mojej sympatii do niego - stereotypowość króluje > > > >a znasz jakieś miejsce gdzie jej nie ma? > > Nooo fakt.... cięzko ale właśnie dowiedziałam się czegoś o forum..... No.... o plotkowaniu, poza... osz w mordę I powtórzę tu to co w odpowiedzi napisałam czy tak trudno uwierzyć, że ktoś se idzie raz na jakiś czas do schroniska czy w inne miejsce??? czy w bańce mydlanej żyjecie? bez pokory - to nie do ciebie nie nie Odpowiedz Link
bez.pokory Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 18:33 slayer-ka napisała: > bez pokory - to nie do ciebie nie nie > no mam nadzieję Odpowiedz Link
tdf-888 Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 11:04 slayer-ka napisała: > > > > > Po drugie : > > nie przepadam za niskim ilorazem inteligencji, którego nie można nauczyć, że sr > .... się na dworze a nie do pudełka. > Gdzie tu inteligencja? Do pudełka???? Kuwety?? > Fuuu > > Bieganie za motkiem, za kulkami itp...no fajne, zabawne ale to tez raczej świ > adczy o naiwności i braku inteligencji. > no nie lubię i tyle. > > ja rozumiem, że można mieć swoje preferencje co do zwierząt domowych, ale zaczynasz być tendencyjna i wypisujesz herezje. nie chce mi się tłumaczyć ci z czego wynikają różne kocie zachowania, ale z tą kuwetą to już dowaliłaś na maxa, bo kot sra do kuwety, jak nie ma dostępu do innego piasku, jak będzie na dworze, to załatwi się na zewnątrz. no nie ma co komentować - nie znasz się po prostu na tym zwierzęciu. wystarczyłoby napisać raz: > no nie lubię i tyle. > > i nie wypowiadać się na temat, ktróego nie znasz. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: reszta dzisiejszej sesji 21.09.13, 11:15 > > > > i nie wypowiadać się na temat, ktróego nie znasz. > Rozumiem, że tu tylko eksperci o kotach mogą dyskutować ok panie i władco Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: update +14 dni :) 04.10.13, 22:01 Jaka ona kudłata szczególnie na tym ostatnim zdjęciu, jak taka wełniana poduszka zaraz po wypraniu Fajną musi mieć tą kitkę. Na poprzednich zdjeciach widać, że lubi błyskotki czas Ci mierzy Odpowiedz Link
mery1mery1 Re: maja 21.09.13, 16:45 o jakiż piękny kot. Ja na spacerze niedawno znalazłam bezdomną kicię. Zwyczajny mały kotek biały w czarne łaty, ale dla mnie jest równie wyjątkowy jak twoja Maja dla ciebie Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 12:21 tdf-888 : Normalnie ogladam twój wpis i sama nie wierze Mam identyczna kotke tylko ze ma szary ogonek Do dzis nie wiedziałam jaka to rasa ale teraz dzieki tb moja zagadka sie rozwiazała I co najlepsze moja kotka tez wabi sie Majka - Moja wielka miłość Kocham ja Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: maja 27.08.14, 13:04 Wieeeelka miiiilooosc.... Nie wybiera. Myslicie ze lesne runo sie porusza, ze kielkuje cos z niego? Cos widocznego? Ze zobacze jakies kapelusze jak pojde w krzaczki? Daleko nie pojde. Max 3 kilosy. Chodzic wiele nie bede, tylko w konkrety uderzam. W konkretne place. Gdyby deszcz nie padal juz bym pewnie do lasu zawitala. Nic w tym roku jeszcz nie znalzlam. Nie moze byc tylko goryczaka zwanaego przeze mnie szatanem. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 14:26 to skoro już ktoś odkopał, to jakieś świeższe fotencje Odpowiedz Link
maruda2 Re: maja 27.08.14, 14:30 jakie ona ma właściwie oczy, bo na każdym zdjęciu inne wychodzą Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 14:33 jak ktoś się nie ogarnia w zdjęciach, to może kliknąć to forum.gazeta.pl/forum/w,12359,145354841,,maja.html?s=2&v=2 a najlepiej cały wątek, pokarz wszystkie wyświetlić. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: maja 27.08.14, 14:36 Nawet na telefoni te ogromy sie ogarnie. Slepia z tego co widac sa zolte. Ladna jest. Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 15:35 A skad masz tego kotka ? Hodowla ? Ile z a nia zapłaciłes ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 15:41 z internetu z tzw hodowli, czyli bez rodowodu, ale wzorzec trzyma na pierwszy rzut oka, z resztą dla mnie kluczową sprawą był tylko kolor a ile dałem? wpisz sobie, ogłaszają się. Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 15:49 No własnie pytam bo cenowo te kotki nie sa tanie Ja swoja mam z internetu tyle ze za darmo na dzin dzisiejszy ile twoja Majka juz ma ? Odpowiedz Link
maruda2 Re: maja 27.08.14, 15:56 male1995 napisał(a): > No własnie pytam bo cenowo te kotki nie sa tanie no i co z tego, że nie są? skoro ktoś ma takiego kota, tzn. że było go na niego stać Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 16:03 Nie koniecznie stac, bo jak bys sie domyslila to sa tez ludzie ktorzy oddaja takie kotki za darmo. Odpowiedz Link
maruda2 Re: maja 27.08.14, 16:12 male1995 napisał(a): > Nie koniecznie stac, bo jak bys sie domyslila to sa tez ludzie ktorzy oddaja ta > kie kotki za darmo. nigdy bym się nie domyśliła..... Odpowiedz Link
maruda2 Re: maja 27.08.14, 22:02 Onyksia to "male" się pewnie wkurzyło, bo o kotkach pogadać chciało, a ja się wcięłam Odpowiedz Link
maruda2 Re: maja 27.08.14, 22:04 tutaj masz linka do kociego forum, tam możesz o kotkach do woli : forum.gazeta.pl/forum/f,10264,Koty_nasz_maly_koci_zakatek_.html Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 15:56 to nie są tanie rzeczy, ale co? bogatemu zabronisz? ona ma rok i 5 m-cy. Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 16:01 A no nie zabronisz Ale sadziłam ze moja nie bd miala takiego puszysyego ogona bo na chwile obecna jest normalny Ale patrzac na zdj twojej Majki wydaje sie ze moja Majka tez taki bd miała Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 16:03 a niech tam sobie ma moja ma trochę przycięty z paru stron, bo się jej potrafi taka brązowa substancja przyczepić podczas wizyty Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 16:06 No niestety... Znam ten ból ale takie uroki puszystego kociaka Ja nie narzekam Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 16:09 Nw czy to juz taka rasa ale moja kotka jest strasznie towarzyska i uwielbia przebywac z ludzmi, na dwor praktycznie nie wychodzi, stanowczo woli dom Twoja tez tak ma ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 16:16 ja swojej na dwór praktycznie nie wypuszczam, jedynie epizodycznie, pod moim okiem, żeby gdzieś nie polazła, więc ona ma raczej głód takich atrakcji i zapachów, tak że jak ktoś do mnie przyjdzie, to naturalnie, że bada. ale jak jestem sam, to ona bardzo często sobie śpi gdzieś indziej, osobno. także za żadne skarby nie mogę jej zmusić, żeby spała se ze mną, tak ogólnie obok, jak ja śpię. Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 16:21 Moja to razem ze mna w łózeczku spi i to jak najblizej mnie, jest strasznie czuła jak na kota pilnuje jej ciagle bo mam w domu psa ktory raz ja prawie zagryzł wiec jes ciagle pilnowana. Na zdj twoja kotka wydaje sie byc duza , czy w rzeczywistosci tak własnie jest ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 16:27 mówią, że jest. pytają się, ile ma lat i potem mówią, że duża. a mało je Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 17:43 oj nie wiem kochana ciężko tak zauważyć, jak się ma co dzień na oku. z resztą to puchatka jest, to tym bardziej ciężko przyrosty obserwować Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 18:01 Ja to sie ciagle zastanawiam jaka ona bd jak urosnie Ogolnie kazdy sie ze mnie smieje bo mam fioła na punkcie tego kociaka Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 18:08 A co do pilegnacji siersci to rb cos ? Bo ma taka ładna siersc Odpowiedz Link
tdf-888 Re: maja 27.08.14, 19:46 właśnie nawet jej nie czeszę. te koty charakteryzują się brakiem podszerstka (cokolwiek to jest), sierść jest półdługa i strasznie miła w dotyku, coś jak puch no i nawet pisali, że ten kot sam sobie potrafi o sierść zadbać dzięki temu, że nie ma tego podszerstka ;] ogólnie to jest rasa naturalna, nie że wyselekcjonowana przez jakieś krzyżowania itd. tylko występuje w naturze, w turcji nad jeziorem van wiadomo, jak by poczesać, to jeszcze lepiej by było, ale ona nie za bardzo chce współpracować Odpowiedz Link
male1995 Re: maja 27.08.14, 21:30 Co do futerka to faktycznie jest bardzo delikatne w dotyku Ja swoją małą kąpie raz lub dwa z tyg bo inaczej się nie da Biega po całym domu i wchodzi tam gdzie nie trzeba i niestety się brudzi i ma futerko takie nie przyjemne a jak ja wykapie i wyczesze to głaskanie jej jest sama przyjemnością Tesco nawet już nawet przyzwyczaiła się do kapania a czesanie wręcz lubi Odpowiedz Link
kama265 Re: maja 02.09.14, 21:59 śliczna chciałam tylko nadmienić, że moja psica też jest biała i puchata i też ma na imię Maja Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: maja 17.10.14, 07:24 Kotce to robi w pelnym wymiarze a siebie to dal.maciupenkiego Twoja druga fota dodana na forum, na ktorej jestes Tak fotke powiekszylam ze Ciebie dostzeglam (prawdopodobnie oczywiscie moge widziec nie to co widze mam tego pelna swiadomosc) Dostrzeglam.Cie w lewej tatrze widze ze robiac foty pkdnosisz dwie rece do gory. Ja robiac telefonem.raczej w jednej lapie. Dzisiaj sie w koncu pobawie apratem!! Ladniutkie zdjecia powychodza ^^ ladniutkie. A.kotka...?. No cudowna. Taka puchowa. Ech przypomnial mk ske kiedysiejszy moj sen. Gdy chodzac z kims (nie ze swoim ) chodzac po ciemnosciach. W pewnym.momencie weszlismy w jakis zakamarek, przejscie. Znalezlismy sie jakim puchu... dookola wszedxie bialo. Usiedlismy pod ogromnym.drzewem. Jedyne tam bylo. Na tym puchu. I spletlismy sobie dlonie. Przytulilam sie do jego klaty. Tyle snu. Byl dos niezwykly. Bo nawet nieco go odczuwwlam. Splecienie lapy i przyjemnosc bycia. Na poczatku tego roku. Tyle mnie Odpowiedz Link