Dodaj do ulubionych

Szczęścia:)

30.12.13, 22:56
W Nowym Roku i w każdym następnymsmile Przynajmniej takiego jak mnie się dostało w udzialesmile Mniej mnie tu było jakiś czas a teraz już raczej zajrzę tylko od czasu do czasu. Pewnie dzięki temu atmosferka będzie nieco lżejsza, co?suspicious Choleeeera jestem łokropna, wiemwinkbig_grin Sorki skorki i jeśli kogoś pobodłam za bardzo a chciałam tylko trącićtongue_out

Znalazłam to czego szukałam. Jestem kochana i kocham. I tego właśnie Wam życzęsmile Musiałam to wykrzyczeć, bo bym się zadusiła normalniebig_grin

Do zobaczyska kiedyś... nie cieszcie się, nie uśmierciłam się, a tylko lekko odsunęłam z powodu nawału zajęćwinkbig_grin
Obserwuj wątek
    • zajonc.o.poranku Re: Szczęścia:) 31.12.13, 00:45
      organza7 napisała:

> Znalazłam to czego szukałam. Jestem kochana i kocham. I tego właśnie Wam życzę:

Znalazłam to czego szukałam i idę? A gdzie opowieść?
    • ksiezniczka_od_7_bolesci Re: Szczęścia:) 31.12.13, 03:14
      Organza, zazdroszcze w poytywnym tego slowa znaczeniu (o ile zazdrosc takowe posiada?). Anyway, fajnie uslyszec, ze komus sie powiodlo wink
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Szczęścia:) 31.12.13, 09:07
      Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiasmile.Powodzenia.
    • facet699 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 10:49
      Tobie Orgi też życzę pomyślności smile
      ps.
      A nie mówiłem w innym wątku? Jakaś szczęśliwość ostatnimi czasy panuje na forum. Musimy brać przykład wink
    • lesher Re: Szczęścia:) 31.12.13, 11:03
      Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2014!

> Znalazłam to czego szukałam. Jestem kochana i kocham. I tego właśnie Wam życzę:
      > ) Musiałam to wykrzyczeć, bo bym się zadusiła normalniebig_grin

I o to właśnie chodzi smile
      Teraz dbaj o to i korzystaj zarazem smile. Powodzenia i napisz czasem co słychać!
      • organza7 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 11:54
        Lesiu, no oczywiście, że będę zaglądaćsmile Tak łatwo się mnie nie pozbędzieciesuspicioustongue_out Natomiast profil należało zlikwidować, coby być uczciwą wobec sprawcy całego zamiesznaia w moim życiuwink Nie jestem już samotna i tak czułam, że nie wolno kusić losuwink

Zajoncu, oto opowieść...
        On: inteligentny, czuły, opiekuńczy, wrażliwy, dobry człowiek. Ja: ciężka cholera... My: przeciwieństwa się przyciągają czyli każda zmora znajdzie swego amatorabig_grin
        Ot i cała historia... a resztę dopisze życie... nasze...smile

Nie dziękuję za życzenia, żeby nie zapeszyć, ale jest mi cholernie miłosmile

Bawcie się dobrze i nie rezygnujcie z marzeń - NIGDYsmilesmilesmile
        • elizjum-9 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 12:03
          Organza7 dziękuję Ci za priv i za wszystko.
          Nie zdążyłam odpisać bo już nie masz profilu...
          Zgadzam się z Tobą i nawet ślepy by dostrzegł, że masz rację. Nie trzeba tu siedzieć latami, żeby to zauważyć. Dzięki. Będę o tym pamiętać, chociaż piszę tu tylko dlatego, że chciałam Ci podzekowaćsmile
          I powodzeniasmile
        • zajonc.o.poranku Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:23
          organza7 napisała:

> Zajoncu, oto opowieść...
          > On: inteligentny, czuły, opiekuńczy, wrażliwy, dobry człowiek. Ja: ciężka chole

Ale że jak? A ja 40 lat myślał, że ja jeden tylko taki, unikalny. Chlip.
          PS. Powodzenia smile
          • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:43
            czasem cuda parami bytują....więc pomyśl o sobie, żes jednym z dwu cudówtongue_out
        • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:31
          organza7 napisała:

Natomiast profil należało zlikwidować, coby być uczciwą wobec sprawcy cał
          > ego zamiesznaia w moim życiuwink Nie jestem już samotna i tak czułam, że nie woln
          > o kusić losuwink

Szczerze mówiąc nie rozumiem tej likwidacji profilu bo to nie portal randkowy i sparowani tez tu pisują, nawet ci co nie szukają żony/męża. Poznałaś tu kilka osób, które polubiłaś więc chyba warto zostać tu dla nich. Ale Twoja wola. Wszystkiego dobregosmile

• witamina_b12 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 13:07
      Ić i nie grzesz więcej suspicious wink
      Pomyślności!
      • mery1mery1 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 13:38
        No 3maj się ciepło i powodzenia. A reszta czeka na swoje szczęście, cóż może w tym nowym roczku, czego Wam życzę bez wyjątków wink
    • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 13:58
      Powodzenia zatem.....kochaj, tylko nie zaduśtongue_out

ale i tak zatęsknisz za namitongue_out
      • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:35
        się dzieje wink

powodzenia
        • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:42
          Ty Ordze zycz, nie mnie big_grin big_grintongue_out
          • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:47
            znów gałęzie poplatałam? big_grin
            • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:53
              taaa.....ale też zyczenia przyjmuję więc nie ma problemu tongue_out
    • anirat Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:48
      Hej, chciałam do Ciebie napisać na priv, ale coś tam już nie działa.
      Nie wiem dlaczego, ale jestem powątpiewająca. Pewnie domyślasz się dlaczego. wink
      Pozdrawiam i zycze w Nowym Roku szczególnie duzo zdrowia, szczęscia i na końcu miłości wink
      • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:52
        ech, te wątpliwości wielu...wink
        ....ale co tam....zostawmy je w kąciku wink
        • anirat Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:56
          no ja bardzo szczera dziewczyna jestem i nie oparłam się, aby swoje zdanie jednak wyrazic. Tak zostałam wychowana.
          • organza7 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 15:17
            Ani, już jest wszystko w porządku, naprawdęsmile Dzięki za troskęsmile A jak chcesz napisać, to na maila, będzie mi bardzo miłosmile I też Ci życzę dużo zdrówka, to najważniejsze, a reszta przyjdzie sama... ja to wiemwinksmile
      • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 16:02
        smile
    • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 14:55
      > ) Musiałam to wykrzyczeć, bo bym się zadusiła normalniebig_grin

To tak jak u mnie smile
      Pozdrawiam i życzę wszystkim tego samego smile
      • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 16:03
        Pozdrawiam, i chyba nie wypada życzyć ci tego samego bo niesparowana jestem?smile Chociaż w innych sferach życia jest lepiej niż kiedykolwiek...smile
        • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 16:29
          Dzięki - dla mnie 2013 pod wieloma względami best year ever smile zwłaszcza od połowy <3
          • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 16:35
            neojeriomina napisała:

> Dzięki - dla mnie 2013 pod wieloma względami best year ever smile zwłaszcza od poł
            > owy <3
            To dokładnie jak u mniesmile
            Chociaz mnie przesladuje sentencja: zastanów się o czym marzysz bo może się to spełnićsmile
            Najlepszegosmile
            • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 16:40
              Ps. Ty oczywiście wiesz, że wyrwałam Krytyka? wink
              • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:34
                neojeriomina napisała:

> Ps. Ty oczywiście wiesz, że wyrwałam Krytyka? wink
                Ja byłam na etapie Agiosawink
                Ale gratuluję, kimkolwiek by nie był ten szczęśliwiecsmile
                Tylko Jeronima, bez obrazy, mnie stanęła w oczach scena z Brigdet Jones jak ona trafia na przyjecie z samymi parami.... Wiesz, w trosce o naszych wraqzliwców zbytnie epatowanie szczęliwym związkiem nie jest wskazanesmile
                • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:40
                  mayenna napisała:

> neojeriomina napisała:
                  >
                  > > Ps. Ty oczywiście wiesz, że wyrwałam Krytyka? wink
                  > Ja byłam na etapie Agiosawink

Agios był mi wmawiany jak dziecko w brzuch smile zupełnie bez sensu smile

> Ale gratuluję, kimkolwiek by nie był ten szczęśliwiecsmile

No nie udawaj, że nie wiesz, kto to smile

> Tylko Jeronima, bez obrazy, mnie stanęła w oczach scena z Brigdet Jones jak ona
                  > trafia na przyjecie z samymi parami.... Wiesz, w trosce o naszych wraqzliwców
                  > zbytnie epatowanie szczęliwym związkiem nie jest wskazanesmile

Oj, w tym wątku to nie ja zaczęłam wink a poza tym nie zamierzam wracać na to forum, zajrzałam z ciekawości. Wiem, że pewnych rzeczy nie da się znieść, zwłaszcza szczęścia bliźnich, to taka ludzka cecha wink
                  • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:44
                    Jeronima, poważnie nie wiem kto tosmile Ale wiem, ze fajna laska, mimo wszystko, z Ciebie więc niech wam się wiedziesmile W każdym kątku po dzieciątkusmile)

Ale chętnie się dowiem kto zacz.Ja tam uwielbiam opowieści o tym, jak się ludzie poznali i pokochali. Bywają bardzo niezwykłe.
                    • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:46
                      To zapraszam na forum Kobieta - tam się poznaliśmy, potem był real i potem ciąg dalszy smile
                      • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:49
                        neojeriomina napisała:

> To zapraszam na forum Kobieta - tam się poznaliśmy, potem był real i potem ciąg
                        > dalszy smile
                        Jeormina, to nie moje klimaty. Ja tam bywam dla Gubisia. Jak mam doła i sobie poczytam jego posty to mi od razu jakoś lepiejsmile A że on siedzi na kobiecie to i ja tam zajrzę czasemsmile
                        • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:51
                          No, tam trza mieć grubą skórę wink ale można nawet znaleźć szczęście, jak się ma szczęście wink
                          • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:55
                            neojeriomina napisała:

> No, tam trza mieć grubą skórę wink ale można nawet znaleźć szczęście, jak się ma
                            > szczęście wink
                            Co komu pisanesmile
                            Ale tam po prostu młode kobiety chyba piszą, a ja już swój wiek mamsmile
                            • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:57
                              Oj zdziwiłabyś się z tym wiekiem użytkowniczek wink i użytkowników wink zresztą, z tego co pisano na FK to są podobno jeszcze 2 związki dzięki temu forum oprócz mojego z Krytykiem wink może jednak warto? wink
                              • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:10
                                Jeromina, ja szukam czegoś innego. Jak chcesz to napisz na priv, pogadamysmile Nie mam znajomych, rodziny bo mi się tak w życiu ułozyło i w mojej sytuacji chciałabym mieć grono znajomych do wspólnego spędzania czasu. Tylko tyle i aż tyle. Bardzo realnie patrzę na życie i po prostu znam swoje miejscesmile
                                Ale poważnie się ciesze, że kochasz z wzajemnością i trzymam kciukismile
                                • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 19:35
                                  No to żeby miec grono, to najlepiej biegać na forumowe spotkania wink
                                  • mayenna Re: Szczęścia:) 01.01.14, 11:51
                                    Biegam, biegam i sama zapraszam, co mi kiedy wytknęłaśsmile
                                    • neojeriomina Re: Szczęścia:) 01.01.14, 19:37
                                      Cóż ja Ci wytknęłam i kiedy, nie pamiętam? smile
                                      • mayenna Re: Szczęścia:) 01.01.14, 19:42
                                        neojeriomina napisała:

> Cóż ja Ci wytknęłam i kiedy, nie pamiętam? smile
                                        Na etapie Pneumosa, na rozwodowym. Ale dajmy spokój. Było minęłosmile
                                        W każdym razie epidemię zakochania, zauroczeń na koniec roku obserwuję. Co krok ktoś kogoś odnajduje i nikt się nie rozstaje co jest jeszcze lepszesmile
                • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:41
                  ech te małe złośliwości nawet dziś....
                  ........jeśli pisząc wrażliwców mnie masz na myśli.....to powiem tylko, że szczęście innych mi nie przeszkadza....smile
                  • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:46
                    Onyksia: nic nie miałam na myśli. Przysięgamsmile Literalnie napisalam to co chciałam bez podtekstów, aluzji i tak dalej.
                    • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:58
                      ok
                      po prostu inna wrażliwość, inne poczucie humoru...
                      i tylewink
    • flakns Re: Szczęścia:) 31.12.13, 16:45
      > Do zobaczyska kiedyś...

Do usłyszenia... za rok cały big_grin

Szczęścia Wszystkim wink. Większego niż miał Schumacher. Michael zdrowia smile.
      • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:36
        flakns napisał:

> > Do zobaczyska kiedyś...
        >
        > Do usłyszenia... za rok cały big_grin
        >
        > Szczęścia Wszystkim wink. Większego niż miał Schumacher. Michael zdrowia smile.
        OOo. On to dla mnie przykład klasycznego przeznaczenia; po tych wszystkich wypadkach jakie miał w F1, taki banalny upadek na stoku...Może co komu pisane..?
        • margott70 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:40
          mayenna napisała:

> flakns napisał:
          >
          > > > Do zobaczyska kiedyś...
          > >
          > > Do usłyszenia... za rok cały big_grin
          > >
          > > Szczęścia Wszystkim wink. Większego niż miał Schumacher. Michael zdrowia smile
          > .
          > OOo. On to dla mnie przykład klasycznego przeznaczenia; po tych wszystkich wypa
          > dkach jakie miał w F1, taki banalny upadek na stoku...Może co komu pisane..?
          Zawsze to mówiłam. Od przeznaczenia nie uciekniesz...
          • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:43
            no nie uciekniesz big_grin
            ilez razy mówiłam, że mnie jest pisany łysiejący blondyn? wink
            • margott70 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:44
              Poważnie? Jakoś tak Cię z brunetem widzę oczami wyobraźni. I to porą wieczorową...;0
              • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:47
                powaznie, powaznie big_grin
                brunety to przereklamowane som wink
                • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:49
                  no nie wiem......tongue_out
                • green.amber Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:52
                  nie ma tego złego - łysiejący dla Ciebie, brunet dla mnie wink

poza tym, że wszystkim szczęścia życzę, a co mi szkodzi wink to sobie poczekam, aż który z kochających i kochanych panów się odezwie i potwierdzi, ot tak dla urealnienia... wink
                  • margott70 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:55
                    A jak odezwie się to obiecaj,że nam ładnie tu opiszesz, bo my wiątpiące być możemywink
                    • green.amber Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:04
                      znaczy mam Was szczypać i potwierdzać, że widzicie, co napisane?? wink obiecuję szczypać z całych sił, jeśli tylko zobaczę powód wink
                      • margott70 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:54
                        Szczyp aż uwierzymy. Może to trochę potrwać...wink
                        • green.amber Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:57
                          bardziej niż w banku wink mam nadzieję, że ta "niewierność" to tylko w uzasadnionych przypadkach, poza nimi nieco utrudnia życie... wink
                          • margott70 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 19:02
                            Też mam taką nadziejęwink
                  • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:06
                    Oj, Amberka, niedowiarku jedensmile Ilez to roboty nowe konto założyć... A chciałabyś żeby się ten Stefci blondyn łysiejący plątał tutaj? Jeszcze go któraś zbałamuci i co?smile
                    • green.amber Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:11
                      wink May, chyba łatwowiarku wink ale nawet moja łatwowierność ma swoje granice, tak byleco mnie nie przekonuje wink
                      nie wiem, którego Stefcia miała na myśli, jeśli tego, co mnie przyszedł do głowy, to ja bym tam w towarzystwie poprzebywać, ale bałamucić obiecuję nie wink to z jednej, a z drugiej jak taki bląąądyn łatwobałamutliwy, to im szybciej tym krócejwink
                      • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:13
                        Nie pomyślałamsmile i jakby co to w wiek nie wprowadzismile
                        • green.amber Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:58
                          anoano wink
                      • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:17
                        << nie wiem, którego Stefcia miała na myśli, jeśli tego, co mnie przyszedł do głow
                        > y, >>
                        zawracaj
                        nie ten chociaz nie wiem o którym Ty wink
                        • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:20
                          Bierz wszystkichsmile
                        • green.amber Re: Szczęścia:) 31.12.13, 19:01
                          stefcia41 napisała:

> << nie wiem, którego Stefcia miała na myśli, jeśli tego, co mnie przysz
                          > edł do głow
                          > > y, >>
                          > zawracaj
                          > nie ten chociaz nie wiem o którym Ty wink
                          i tak będę w kółko latać... nie ma mowy, jak mówi Mayeni, bierz wszystkich wink
                          • stefcia41 Re: Szczęścia:) 01.01.14, 13:09
                            eeeee...wszystkich łysiejących blądynów?
                            to nawet jak na mnie za dużo wink
                            • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 01.01.14, 13:18
                              to dla mnie ewnetualnie jeden...bo jakby zabrakło tych brunetówtongue_out
                              • witamina_b12 Re: Szczęścia:) 01.01.14, 13:28
                                pewnie, że jeden, Stefcia nie ma chyba hurtowni? wink
                                • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 01.01.14, 13:36
                                  a kto ją tam wie...

mówią, że dobrze się zabezpieczaćtongue_out
                                  więc jak nie ten, to innytongue_out
            • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:47
              stefcia41 napisała:

> no nie uciekniesz big_grin
              > ilez razy mówiłam, że mnie jest pisany łysiejący blondyn? wink
              I co??smile Stefcia, chcesz o tym porozmawiać?smile
              • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:49
                nie big_grin

miłej zabawy wszyskim smile
                • mayenna Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:50
                  Wzajemniesmile
                  I teraz będę myśleć...smile)
                  • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:02
                    w złym kierunku mysli lecą wink
          • flakns Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:03
            Przeznaczenie? Wielce prawdopodobne, ale ja uważam, że skoro jest tyle zmiennych na które mamy wpływ, to mogło być co innego. Sądzę iż zgubiło go to częste wychodzenie bez szwanku, w tak szalenie niebezpiecznym sporcie, przy takich prędkościach zawsze wychodził w miarę obronną ręką. To co mu tam jakaś górka może zrobić. No właśnie, oby znów Bóg był dla niego łaskawy, jest wciąż żywą legendą F1.
    • szarlotka_ja Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:40
      Ale, że ja się o wszystkim ostatnia dowiaduję? suspicious
      Hmm....

No nic, przyłączam się do życzeń. Szczęścia życzę! big_grin
    • beja_81 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:54
      no i gitara gra smile
      z takiego powodu to można znikać wink
    • silencjariusz Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:56
      Ot i epidemia nastała. Chwilkę tu pobędą i już duszności od szczęścia dostają. No koniec świata jaka to teraz ludzkość chorowita.wink
      • szarlotka_ja Re: Szczęścia:) 31.12.13, 17:58
        O, przepraszam, ja jeszcze w owym miejscy duszności ze szczęścia nie dostałam suspicious
        • silencjariusz Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:00
          Bo Ty się w Chwytaku podkochujesz.tongue_out
          • szarlotka_ja Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:05
            Ale, co też Sil wypisuje suspicious
            Chwytak mnie w ogóle nie chwyta tongue_out
            • silencjariusz Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:09
              Nic już w takim razie nie wypisuję.
      • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:00
        płuca mam zdrowe tongue_out big_grin
        • silencjariusz Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:03
          A mówiłaś, że kucyki dla mnie będziesz zapuszczać. I sernik z rodzynkami i polewą czekoladową miałaś zrobić. I co? Wszystko to teraz dla byłego blondyna będzie? sad wink
          • czarny.onyks Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:16
            trzeba było brać się do dzieła, jak padały propozycje....

a teraz po ptokach tongue_out
            • silencjariusz Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:17
              Dobij...wink
              • stefcia41 Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:19
                a bo ja chciałam Sil ale Ty nic wink
                a tak to nie ma wink
                • silencjariusz Re: Szczęścia:) 31.12.13, 18:57
                  No nie ma. smile Ale co tu kryć. I mnie trochę dusi. Pewnie jakiś afrykański pomór świń. wink
      • neojeriomina Re: Szczęścia:) 31.12.13, 19:54
        Duszności od szczęścia? Czyli cudze szczęście jak perfumy, może zatkać? smile
        • silencjariusz Re: Szczęścia:) 31.12.13, 20:00
          Cudze? Własne. Coś jak to: "Musiałam to wykrzyczeć, bo bym się zadusiła normalnie". Nie traktuj zbyt poważnie tego, co napisałem.
          • ame_belge34 Re: Szczęścia:) 01.01.14, 16:58
            Jak wszyscy to wszyscy big_grin i ja tez zyczę szczęsliwości wszelkiej całemu gronu forumowemu smile Niech Wam się wiedzie, spełnia wink

ja co prawda sparowana, ale opuszczać forum nie zamierzam, ale Organza - powodzenia zyczę i szczęśliwego pożycia big_grin
    • czarnamajka75 Re: Szczęścia:) 01.01.14, 17:52
      ....a to gratuluję szczerze Koleżance ,fajnie jak się spełniają marzeniasmile
    • samysliciel_2.0 Re: Szczęścia:) 02.01.14, 00:44
      Orgi no popatrz jak to szczęście chodzi parami wink
      Najwyraźniej magia nowego roku działa od samego początku, teraz już tylko będzie lepiej, nie ma innego wyjścia big_grin Dzięki Amberka, za przepowiednie smilewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka