Dodaj do ulubionych

Pokaż dupę

31.03.14, 19:00
Jak najlepiej wypromować swoją najnowszą płytę? Śpiewając? Nie znacie się.
Trzeba pokazać gołą dupę w klubie w Londynie.

www.express.co.uk/news/showbiz/439524/VIDEO-Lady-Gaga-strips-completely-naked-as-she-surprises-audience-at-London-club-G-A-Y
Goła dupa wszystko sprzedaje.
Obserwuj wątek
    • samysliciel_2.0 Re: Pokaż dupę 31.03.14, 19:34
      To się Panowie staracie z newsami ostatnio. Wpierw się człowiek dowiaduje, że ekstaza czeka dopiero na łożu... śmierci, teraz miał okazję zobaczyć tyłek najmniej atrakcyjnej gwiazdy show-biznesu... i jak tu powiedzieć - żyć, nie umierać - no jak? tongue_outwink
      • organza7 Re: Pokaż dupę 01.04.14, 10:36
        Uwielbiam te Twoje komentarzebig_grin Krótko i na tematsmile
    • szarlotka_ja Re: Pokaż dupę 31.03.14, 19:44
      O tej "artystce" dowiedziałam się stosunkowo niedawno. Wstyd się przyznać, ale ja naprawdę żyłam w błogiej nieświadomości, że ktoś taki jak Lady Gaga istnieje tongue_out. Kiedyś jak ją spiker w radio zapowiadał to myślałam, że się chłopina pomyliła i chodziło mu o Radio Gaga Queenów big_grin
      Jakieś pół roku temu, dopiero się dowiedziałam, że Lady G. istnieje naprawdę. I od razu ją polubiłam - jak na nią patrzę to jakoś tak mniej kompleksów mam big_grin
      • torado Re: Pokaż dupę 31.03.14, 19:58
        szarlotka_ja napisała:

> Jakieś pół roku temu, dopiero się dowiedziałam, że Lady G. istnieje naprawdę. I
        > od razu ją polubiłam - jak na nią patrzę to jakoś tak mniej kompleksów mam big_grin
        >

ale w sensie, że co? Ona jaka jest ? suspicious
        • szarlotka_ja Re: Pokaż dupę 31.03.14, 20:03
          No przecie, jak na nią patrzę, to mam mniej kompleksów jakoś big_grin. Muzyki jej zbyt specjalnie nie kojarzę. Zdaje się, że nie znam ani jednego tytułu z jej piosenek tongue_out.
          • torado Re: Pokaż dupę 31.03.14, 20:10
            szarlotka_ja napisała:

> No przecie, jak na nią patrzę, to mam mniej kompleksów jakoś big_grin. Muzyki jej zby
            > t specjalnie nie kojarzę. Zdaje się, że nie znam ani jednego tytułu z jej piose
            > nek tongue_out.
            >

to poczekaj...... niech no ja ją zobaczę z bliska wink, bo piesenki wink pewnie słyszałam, ale nie potrafiłabym nawet tytułów wymienić big_grin
            • szarlotka_ja Re: Pokaż dupę 31.03.14, 20:20
              Zobacz, zobacz wink
          • marek-1002 Re: Pokaż dupę 31.03.14, 21:04
            szarlotka_ja napisała:

> Muzyki jej zbyt specjalnie
            > nie kojarzę. Zdaje się, że nie znam ani jednego tytułu z jej piosenek tongue_out.

Bo to nie jest piosenkarka. To zjawisko popkulturowe, które inspiruje nawet południowo-afrykańskich raperów. Poniżej bardzo ciekawy, barwny, energetyczny clip, niegdyś hipsterskiego (dziś już zbyt mainstreamowy), Die Anntwoord, który kreatywnie wykorzystał postać Lady Gagi w jej słynnej sukni z prawdziwego mięsa do walki ze stereotypowym postrzeganiem ich kraju smile

A tak w ogóle w jej przypadku pokazanie rzeczonej d... nie jest przecież niczym niezwykłym, ani jakoś tam kontrowersyjnym. I na pewno ta artystyczna prowokacja miała jakiś głębszy sens. Wywołanie poruszenia i oburzenia wśród drobnomieszczańskich maluczkich, aby zmusić ich do zastanowienia się nad jakimś tam problemem trapiącym współczesny świat itp.
            Np. na jednym z koncertów: "Na scenie oprócz gwiazdy pojawiła się Millie Brown, która maluje obrazy, wymiotując na płótno. Twierdzi, że w ten sposób... walczy z anoreksją i bulimią wśród nastolatek. Gaga postanowiła wesprzeć "akcję" Brown. W tym celu dała się jej obrzygać. "Artystka" zwymiotowała na piosenkarkę na oczach fanów."
            Tutaj można sobie obejrzeć jeśli, ktoś ciekaw lub bardzo leży mu na sercu problem nastolatek cierpiących na bulimie i również chciałby jakoś wesprzeć (choćby duchowo) tę akcję smile
    • czarny.onyks Re: Pokaż dupę 31.03.14, 21:27
      tak Cię to rusza???

przecież już nasz rodzimy artysta bodajże Panasewicz pokazywał pośladki podczas koncertów....
      • silencjariusz Re: Pokaż dupę 31.03.14, 21:40
        I Skiba Buzkowi.
        • czarny.onyks Re: Pokaż dupę 31.03.14, 21:49
          i jeszcze paru się wystawiało....wink
    • behind_these_hazel_eyes Re: Pokaż dupę 31.03.14, 21:43
      Wygląda jak menada wprowadzona w stan skrajnego upojenia i ekstazy przez Dionizosa na Dionizjach Mniejszych... Który psychiatryk opuściła? wink
      • czarny.onyks Re: Pokaż dupę 31.03.14, 21:49
        jakie mamy pokolenie takie gwiazdy....wink
        czasy się zmieniają...i to co dawniej bawiło, teraz nudzi....

a młodsi potrzebują coraz więcej nowych bodźców, czegoś, co ich nakręci, zadziwi.....
        • behind_these_hazel_eyes Re: Pokaż dupę 31.03.14, 23:28
          Fakt... ale jak mam okazję widzieć takie MTV np. z półgołą małolatą to w sumie Lejdi Zgaga rozebrana nie powinna mnie dziwić... a jednak dziwi i dziwią mnie ludzie, którzy przychodzą to oglądać...
          • tapatik Re: Pokaż dupę 01.04.14, 09:47
            Internat twierdzi, że Lady G ma 28 lat.
            Powinna fanów szokować muzyką, a nie goła dupą.
            To, że ludzie przychodzą oglądać, to mnie nie dziwi, po prostu zamiast na koncert idą na striptiz.
            Trochę inna grupa docelowa, ale skoro płaci za bilety...
    • raziel24 Re: Pokaż dupę 01.04.14, 10:56
      Hmmm a co musi pokazać facet chcący wypromować swoją płytę?
      • organza7 Re: Pokaż dupę 01.04.14, 11:07
        A ile Ty masz lat, że pytasz?big_grinbig_grin
      • hashimotka88 Re: Pokaż dupę 01.04.14, 12:13
        Pokaz swoja... gitare i moze wystarczy... jesli bedziesz wiedzial co z nia zrobic wink
        Niektorzy na scenie ja niszczyli, podpalali. wymysl cos nowego, moze bardziej drastycznego big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka