Dodaj do ulubionych

Malkontent.PL

07.05.14, 17:43
Wlazłam po dłuuugiej przerwie a tu nagłówki czytam...: tęsknię, też tęsknię, horror, o facetach, frustracja, ratunku, pocieszanki..... Potem właziłam z nadzieją, że to pozytywy...nadzieja zdechła szybko smile No HORROR!! RATUNKU!! big_grin
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 17:54
      a mojej złotej rybki to nie zobaczyłaś? suspicious wink co fladrą z początku była, a się okazało, że to nie ryba lecz jakiś śmieć wink a w dodatku gdy "rybka" (s)padła z szyby, to jej miejsce zajął pająk a raczej jego wydmuszka smile on akurat jest mi wierny ^^ nadal siedzi.
      tak w ogóle to witaj smile kurcze z 3 miesiace Cie nawet nie było o_O widzę, że masz takie fazy wybywania.
    • szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:16
      Nie zrozumiałam tematu big_grin
      • hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:31
        ale jak to nie zrozumialas?
        przeciez tam jak byk napisane. Malo kto ten tego wink
        a tak serio.... tez sie nie zastanawialam o co biega w tym temacie ... dopiero jak wspomniales.ze nie wiesz to i ja zdalam sobie z tego lepiej sprawe, ze swojej niewiedzy....
        o co chodzi w tym ten tego? wink
        • szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:34
          Bom ja proste dziewcze ze wsi. Jak czegoś nie wiem czy nie rozumiem to wolę dopytać, coby plotek nie robić big_grin
          • hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:41
            juz jestem bogatsza o jedno slowo. Malkonent to maruda, negatywnie nastawiony. Czyli malo kto ten tego, pozytywnie mysli wink
            a mi to slowko sie kojarzylo z telemarketerem big_grin maklerem. czyli na jedno wychodzi. nudno u nich bywa... przewaznie, chyba...
            • szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:45
              Łeee, a mi jakoś nie przyszło do głowy żeby sobie porozkładać na czynniki pierwsze i przemyśleć to i owo. Wygodne jestem, lubię jak ktoś za mnie wykona zadanie tongue_out big_grin
              • ame_belge34 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:51
                a co złego w tym ze ludzie mają swoje marzenia i tęsknoty ? cholera przecież to też część naszego zycia !
                • szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:53
                  No właśnie tego nie zrozumiałam, co w tym złego? Szczerze? Dalej nie rozumiem wink
                • hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 21:14
                  no wlasnie... to nic zlego, czasem wrecz gdy ktos nie ma marzen ani tesknot moze nawet popasc w marazm. nie ma ochoty... ani na tesknoty ani mysli na bujanym krzesle w oblokach wink tesknota to rowniez jest jakas pozytywna czastka nas, na pewno marzenia. Mozna dzieki nim dostac takiego delikatnego kopa, ktory pchnie nas do dzialania. Osoba ktora nie teskni nie marzy - nie chce.
    • witamina_b12 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 21:36
      A czy jak się narzeka na malkontentow to tez staje sie malkontentem? wink suspicious
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Malkontent.PL 07.05.14, 21:40
        tajes1
        do qardratu wink
      • szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 21:43
        Coś w stylu: Jak ja nie cierpię malkontentów? suspicious
        • slayer-ka Re: Malkontent.PL 10.05.14, 20:36
          uderz w stół
    • witrood Re: Malkontent.PL 10.05.14, 22:23
      Heh, no staram się o te pozytywy... tylko jakoś utknęły rok temu w martwym punkcie jak zawieszone szczotki w alternatorze... narobiły smaku w wielu dziedzinach życia i zwiały jak jeden mąż (czy tam nawet żona). wink
      • mayenna Re: Malkontent.PL 11.05.14, 06:26
        Aktywuj profil bo nawet jak ktoś sie trafi to nie ma mozliwości odezwanie sie do ciebiesmile Nick jednoznacznie nie pokazuje płci.
    • czarny.onyks Re: Malkontent.PL 11.05.14, 07:59
      a Slajerka bez zmianbig_grin
      ..wpada, narobi zamieszania, ponarzeka, że inni narzekają...i znika........

wink
      • slayer-ka Re: Malkontent.PL 13.05.14, 00:05
        czarny.onyks napisała:

> a Slajerka bez zmianbig_grin
        > ..wpada, narobi zamieszania, ponarzeka, że inni narzekają...i znika........
        >
        > wink
        >
        Ale choć jeden uśmiech wywołałam - to się liczy big_grin
    • tapatik Re: Malkontent.PL 11.05.14, 12:43
      Możesz mi wytłumaczyć dlaczego wątek o horrorze jest niepozytywny?
      Przecież babka powiedziała TAK. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka