slayer-ka 07.05.14, 17:43 Wlazłam po dłuuugiej przerwie a tu nagłówki czytam...: tęsknię, też tęsknię, horror, o facetach, frustracja, ratunku, pocieszanki..... Potem właziłam z nadzieją, że to pozytywy...nadzieja zdechła szybko No HORROR!! RATUNKU!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 17:54 a mojej złotej rybki to nie zobaczyłaś? co fladrą z początku była, a się okazało, że to nie ryba lecz jakiś śmieć a w dodatku gdy "rybka" (s)padła z szyby, to jej miejsce zajął pająk a raczej jego wydmuszka on akurat jest mi wierny ^^ nadal siedzi. tak w ogóle to witaj kurcze z 3 miesiace Cie nawet nie było o_O widzę, że masz takie fazy wybywania. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:31 ale jak to nie zrozumialas? przeciez tam jak byk napisane. Malo kto ten tego a tak serio.... tez sie nie zastanawialam o co biega w tym temacie ... dopiero jak wspomniales.ze nie wiesz to i ja zdalam sobie z tego lepiej sprawe, ze swojej niewiedzy.... o co chodzi w tym ten tego? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:34 Bom ja proste dziewcze ze wsi. Jak czegoś nie wiem czy nie rozumiem to wolę dopytać, coby plotek nie robić Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:41 juz jestem bogatsza o jedno slowo. Malkonent to maruda, negatywnie nastawiony. Czyli malo kto ten tego, pozytywnie mysli a mi to slowko sie kojarzylo z telemarketerem maklerem. czyli na jedno wychodzi. nudno u nich bywa... przewaznie, chyba... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:45 Łeee, a mi jakoś nie przyszło do głowy żeby sobie porozkładać na czynniki pierwsze i przemyśleć to i owo. Wygodne jestem, lubię jak ktoś za mnie wykona zadanie Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:51 a co złego w tym ze ludzie mają swoje marzenia i tęsknoty ? cholera przecież to też część naszego zycia ! Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 20:53 No właśnie tego nie zrozumiałam, co w tym złego? Szczerze? Dalej nie rozumiem Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 21:14 no wlasnie... to nic zlego, czasem wrecz gdy ktos nie ma marzen ani tesknot moze nawet popasc w marazm. nie ma ochoty... ani na tesknoty ani mysli na bujanym krzesle w oblokach tesknota to rowniez jest jakas pozytywna czastka nas, na pewno marzenia. Mozna dzieki nim dostac takiego delikatnego kopa, ktory pchnie nas do dzialania. Osoba ktora nie teskni nie marzy - nie chce. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Malkontent.PL 07.05.14, 21:36 A czy jak się narzeka na malkontentow to tez staje sie malkontentem? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Malkontent.PL 07.05.14, 21:43 Coś w stylu: Jak ja nie cierpię malkontentów? Odpowiedz Link
witrood Re: Malkontent.PL 10.05.14, 22:23 Heh, no staram się o te pozytywy... tylko jakoś utknęły rok temu w martwym punkcie jak zawieszone szczotki w alternatorze... narobiły smaku w wielu dziedzinach życia i zwiały jak jeden mąż (czy tam nawet żona). Odpowiedz Link
mayenna Re: Malkontent.PL 11.05.14, 06:26 Aktywuj profil bo nawet jak ktoś sie trafi to nie ma mozliwości odezwanie sie do ciebie Nick jednoznacznie nie pokazuje płci. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Malkontent.PL 11.05.14, 07:59 a Slajerka bez zmian ..wpada, narobi zamieszania, ponarzeka, że inni narzekają...i znika........ Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Malkontent.PL 13.05.14, 00:05 czarny.onyks napisała: > a Slajerka bez zmian > ..wpada, narobi zamieszania, ponarzeka, że inni narzekają...i znika........ > > > Ale choć jeden uśmiech wywołałam - to się liczy Odpowiedz Link
tapatik Re: Malkontent.PL 11.05.14, 12:43 Możesz mi wytłumaczyć dlaczego wątek o horrorze jest niepozytywny? Przecież babka powiedziała TAK. Odpowiedz Link