torado 05.08.14, 13:32 czy istnieje konieczność, a jeśli tak to proszę podać powód, obwieszczania całemu forumowemu światu, że żegnam się z forum (przypadek tdf) lub że zmieniam nick (przypadek facet699)...za wyjaśnienia będę wdzięczna... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 13:53 maruda2 napisała: > to nie czytałaś regulaminu forum ? no nie..to proszę o krótkie wyjaśnienie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 13:51 Kolejna bede ja Nie wiem jak inni ale ja uważam ze mam powód i na pewno to zrobię, czy obwieszczę? myśle ze takl. Na raziue jeszcze chce sie wypisac na tym nicku i sobie poużywac ^^ zmieniajac go i ja chce sie w jakiś sposob czegoś pozbyc. Czegos co mi pomogło ale juz jest niepotzrebne. Jeśli obwieszcze swoja zmianę to i cos wiecej na koneic pod tytm nickiem szepne Co gdy ktos pisze ze sie zegna? (Tede o Tobie właśnei jest w tym watku tak tylko mówi jeśli amsz wyszarzone) Tede myśle ze zrobił to dlatyego by sie ludziska nie zastanwiały gdzie sie podział.Miał taka faze ze go chwile nie było. choć tuż po pozegnaniu nadal cos pisał ale potem przepadł po co ludzie sie zegnaja? Moze sprawdzic czy ktoś bedzie za nimi teskinił? (Tede raczej na pewno sie tym nie kierował ) albo po prostu ludziom sie nudzi i nie maja juz pomysłu na nwoe wątkli ot co! a nicki zmieniaja bo ubranka, szaty im sie przetrały. Jelsi zmiana nicku jest dlatego by próbowac bycia zupełnie kims innym, to tego nie rozumiem. Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 13:54 hashimotka88 napisała: > Jelsi zmiana nicku jest dlatego by próbowac bycia zupełnie kims innym, to tego > nie rozumiem. nie rozumiesz czy nie akceptujesz, nie pochwalasz? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 14:18 dla mnie zmiana nicku polegajaca na staniu sie zupełnie kimś innym (nie przyznajac sie tym samym do poprzedniej wersji) jest jakby rozbieżnoscią z samym sobą. To jakby ktoś siebei nie akceptował. Nie rozumiem tego bo sama w ten sposob bym nie postąpiła. czy nie akceptuje? To juz sprawa danej osoby, jak ona sie tym czuje. Czy dobrze jej pod kilkoma postaciami i odpowiada jej manipulowanie ludzmi. Teraz zeszłam juz na temat trolli, coś takiego miaąło u nas miejsce, Jedna osoba pod kilkoma nickami. nie ważne.... ale To włąsnie jest dla mnei nie do p[ojecia. Ja przychodzac tutaj postawiłam sobie za cel jedno. Chce dać sie poznać, żeby to zrobić musze byc prawdziwa. Poznać sie innym ale i sobie. Z tym też miaąłm problem. co do bycia pod jedną postacia... osttanio ktoś mi zadał pytanie czy nie jestem czasem Pandorką że niby ma podobny styl do mnie. Od razu móie że ja w ten spob nie potrafie postepować. Nie lubie czegoś taić przed innymi. Jesli wprowadzę kogoś w bład, powiem jakies kłamstewką... chocby w żartach (zdarzyło mi sie ^^), to nie lubie kogos długo trzymać w błednym przekonaniu i zaraz staje sie jasność Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 14:23 Ty hasi masz tak, inni mają inaczej...interesujące dla mnie są motywy, jakimi ludzie się kierują... także np. oznajmiając, że mają zamiar zmienić nick lub zniknąć z forum, po czym znowu się na tym forum zjawiają Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 14:49 no mam tak... i nie wiem czy to normalne, czy czasem nie przesadzam, że.... jem tyle paiperówek w swoim pokoju zliczyłam teraz 10 szypułek ^^ 5 na pewno jest dzisiejszych (czy tylko 5 dzisiaj zzjadłam? mogłam wiecej ) a drugie 5 jest wczorajsza. Zjedzone jabłka to nic dziwnego ale fakt jak te ogryzki wyglądają no własnie... nie wygladaja na 10 szypułek tylko jeden posiada ogryzek Innni chyba tak nie mają za bardzo mi jabłka smakują pyszny jest kielich i jego zagłebienie. Najlepsza cześć w jabłku, najsłodsza. Moje papierówki mają delikatne łusku nasienne, dlatego zdarza mi sie zjeść papierówke praktycznie w całosci, do końca, zostawiajac jedynie ogonek Ja już wspomniaąłm, jak mi sie wydaje, po co ludzie to robią. A co CIE Torado tak wzieło, nick chcesz sobie zmienic, czy z forum sie na chwuiel pozegnac? przynaję sie ze raz sie pozegnałąm z forum. Załozyłam nawet watek. Chciałam sobie zrobic od niego przerwe, ale i odrobinkę chciałam sprawdzic czy ktoś za mną zeteskni ? sama nie wiem ale chyba nikt nie tesknił Czasem przerwa jest konieczna, nie zawsze tzreba to oznajmiać, ale skoro jest sie tutaj, ma sie kontakt z ludzmi, to czasem nawet lepiej gdy sie wspomni, że chwile kogos nie bedzie. Mimo ze ejstemsy tylko wirtualni to przeciez sporo spedzamy ze sobą czasu. Czasem tutaj wyjawiamy wiecej niż bliskim nam osobom. nie jest nam tak łatwo się rozstać, beż żadnego słowa. Czy chcemy czy nie, czymś w rodzaju wspólnoty jesteśmy dla siebei Dlatego jakaś tam nitka nas wiąże w tej sieci oj spodobało mi sie tearz to zdanie, aż je sobie wytłuszczę ^^ Odpowiedz Link
pandorka85 Re: mam pytanie 05.08.14, 16:44 Ale, że Pandorką - mną? Hehehe... to musiałabyś mieć rozdwojenie jaźni, żeby gadać ze mną, to znaczy sama ze sobą Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 18:47 Ale, że Pandorką - mną? Eee. Nie. Ze ja jestem Pandorka Ty to juz raczej nia jestes ktos nawet pare razy sie mnie pytalam czy pisze tez pod nickiem Pandorki. Jakby co, zdarza mi sie pisac bez polskich znakow ale bede oszczwdzac tel... Bo z ladowanie mam spory problem A wlanie Pandorka, bylas na TdP? Bo skoro ja bylam to i Ty byc musialas Niedawno wrocilam. Jak wracalam. To jechalam rowerem z predkoscia 25 - 30 km/h zeby zdarzyc oblukac w TV. Przeszlo 10 kilosow mialam do domu. Oni z dwa razy wiecej. Zdarzylam jeszcze na 6 km w TV. Na trasie ni bylo nic ciekawego ale zobaczylam kolarzykow na zywca. Tylko mi smignely przed oczami. Odpowiedz Link
pandorka85 Re: mam pytanie 05.08.14, 21:33 No to właśnie się pytam, czy mną, czy jakąś inną forumową Pandorką... na gazecie są też inne przecie... A co do podobnego stylu... że niby widać podobieństwa... mam to uważać za komplement? Ale ja jestem jedna na 7 milionów i pracowałam na własny styl od kołyski... heh. To chyba średnio mi się udało TdP - tylko raz za mojej krótkiej pamięci kolaże przejeżdżali przez moje miasto. Za to dziś twój Rzeszów sobie trochę pooglądałam w tv. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 22:55 Wiem, ze jest ladny Na koncu transmisji widzialam multimedialna Eeee, on nie moj. Nawet tam teraz odswietnie bywam. Ja tam innej forumowej Pandorki nie znam Wiesz co... Mysle ze to ni byl komplement ze jestes podobna do mnie (tak chyba musze to rozumiec, skoro ktos mnie zapytal czy jestem Toba ). Dobra. Ja tam zadnego podobienstwa nie widze. Jaka masz grupe krwi? Odpowiedz Link
pandorka85 Re: mam pytanie 05.08.14, 23:16 Nie no, co ty gadasz? Musimy to rozumieć jako - obie jesteśmy tak samo fajne, miłe, urocze hehehehe... Ja też nie widzę między nami takiego podobieństwa w stylu pisania, żeby nas było można posądzić za bycie jedną i tą samą osobą. Przeglądałam trochę forum wstecz i zauważyłam, że coś tam nas może i łączy: też dokarmiam ptaki zimą, jeżdżę do miasta na rowerze... ale czy grupa krwi? Ja mam 0Rh+. Moje miasto też ładnie wygląda w kamerze A na pocztówkach jeszcze ładniej. W rzeczywistości nie jest aż tak fajnie. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 23:49 Nooo. Ni jestem Toba, grupa krwi zupelnie inna. Ty jestes uniwersalny dawca, ja wszystko wezme, mam AB I nie mam takich dlugich nog jak Ty jakie to Twoje miasto w zachodniopomorskim? Czesto bywasz nad morzem? Ech. Te komary sa zbyt inteligentne. Nie leca do swiatla pod pradem. Gapilam si na jednego ktory krazyl. Zamiast do lampy to co chwile do mnie zalatywal. Na lampke lapia sie tylko mniejsze muszki - glupsze? Komary chyba zbyt cwane Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 14:25 zawsze to nowy temat, zawsze można pogadać bez sensu. Czy to gorsze od tematu o zakupach, piwie, problemach ze zwierzakiem czy o złamanym paznokciu ? Na pewno sensu w tym nie ma, ale co szkodzi? Ktoś wstał lewą nogą ? Może o tym porozmawiamy? Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 14:34 facet699 napisał: > zawsze to nowy temat, zawsze można pogadać bez sensu. Czy to gorsze od tematu o > zakupach, piwie, problemach ze zwierzakiem czy o złamanym paznokciu ? Na pewno > sensu w tym nie ma, ale co szkodzi? czyli Twój motyw jest taki, że z nudów, z barku lepszego tematu do rozmów postanowiłeś obwieścić, że zmieniasz nick... no można i tak... Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 14:36 nie, ale nie widzę powodu żeby to było takie dziwne Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 14:41 facet699 napisał: > nie, ale nie widzę powodu żeby to było takie dziwne > ale je nie napisałam, że to jest dziwne...to Twój motyw, że z nudów...ja nie oceniam... Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 14:55 mój alzheimer już zaawansowany, ale coś tam świta, że pisałem dlaczego chcę zmienić i nie było to na pewno z nudów. Nudy podałem jako jedną z możliwości dla Ciebie bo to taki sam dobry powód jak inny. Jasne? Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 14:58 facet699 napisał: > mój alzheimer już zaawansowany, ale coś tam świta, że pisałem dlaczego chcę zmi > enić i nie było to na pewno z nudów. Nudy podałem jako jedną z możliwości dla C > iebie bo to taki sam dobry powód jak inny. Jasne? niejasne są inne powody...więc z łaski swojej jakbyś mógł jeszcze raz, jeśli oczywiście masz na to ochotę Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 15:00 na ten moment nie rozwodząc się nad tym to taki kaprys mam/ miałem/ będę miał a jak będzie to sam nie wiem Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 15:02 facet699 napisał: > na ten moment nie rozwodząc się nad tym to taki kaprys mam/ miałem/ będę miał a > jak będzie to sam nie wiem rozkapryszony...więc już nie drażnię, bo mnie jeszcze zjesz... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 14:59 pisał, pisał, dlaczego, choć sam do końca niepotrafił wyjaśnic.. Czasem i facetowi konieczna jest zmiana image heheh może po to by stać się dorosłą postacia - imago Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 15:43 bardziej dorosłe od faceta699 to chyba mementomori tylko Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 18:55 Eee. Mysle ze w kazdym wieku mozna dorosnac. Mozna wejsc na wyzszy poziom. Na pewno mentalnie. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: mam pytanie 05.08.14, 14:41 a czy istnieje konieczność, a jeśli tak to proszę podać powód zakładania jakichkolwiek tematów Odpowiedz Link
green.amber Re: mam pytanie 05.08.14, 14:42 a chcesz wprowadzić na forum stan wyjątkowy polegający na zakładaniu wątków/pisaniu tylko o określonych sprawach koniecznych?? jest lista?? temat tego wątku został wciągnięty?? bo jeśli nie... Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 14:53 green.amber napisała: > a chcesz wprowadzić na forum stan wyjątkowy polegający na zakładaniu wątków/pis > aniu tylko o określonych sprawach koniecznych?? > a gdzieś tak napisałam? bo nie kumam skąd ten wniosek... Odpowiedz Link
green.amber Re: mam pytanie 05.08.14, 15:09 to pytanie na pytanie postawione w pierwszym poście wątku (chociaż bez znaku zapytania, ale z zapowiedzią, że to pytanie) a nie wniosek że podobno niegrzecznie odpowiadać pytaniem na pytanie... no trudno... Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 15:12 green.amber napisała: > to pytanie na pytanie postawione w pierwszym poście wątku (chociaż bez znaku za > pytania, ale z zapowiedzią, że to pytanie) a nie wniosek > że podobno niegrzecznie odpowiadać pytaniem na pytanie... no trudno... myślałam, że jakoś uzasadnisz swój wniosek w formie pytania...no trudno... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: mam pytanie 05.08.14, 14:50 Ja to na przykład całemu forum obwieściłam, że mam urlop I teraz już po ptokach ale na przyszłość będę wiedziała - jest konieczność takich obwieszczeń czy nie? Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 14:56 szarlotka_ja napisała: > Ja to na przykład całemu forum obwieściłam, że mam urlop > I teraz już po ptokach ale na przyszłość będę wiedziała - jest konieczność taki > ch obwieszczeń czy nie? taki mam wpływ na Ciebie, że już po ptokach ? jeśli masz konieczność obwieszczania, że masz urlop to Twoja sprawa... mnie chyba nie zabronisz pytania po co? Czy może jednak zabronisz ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: mam pytanie 05.08.14, 15:02 Ach ja nic nikomu nie zabraniam. Chyba, że miałabyś ochotę do studni wskoczyć to bym zabroniła . Pytaj w końcu od lat wiadomo, że kto pyta nie błądzi Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 15:02 szarlotka_ja napisała: > Pytaj w końcu od lat wiadomo, że kto pyta nie błądzi jesteś pewna? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: mam pytanie 05.08.14, 15:04 Ale czego pewna Tego, że będziesz dalej pytać czy tego, że nie będziesz błądzić? Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 15:08 szarlotka_ja napisała: > Ale czego pewna > Tego, że będziesz dalej pytać czy tego, że nie będziesz błądzić? że kto pyta nie błądzi... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: mam pytanie 05.08.14, 15:09 ej, niech każdy robi/piszę co chce. Ważne bym w ten sposób nie wyrządzał krzywdy innym. Przykładowo ja. Czasem nie da sie mnie słychać ale i tak to robie i tak ględze o sobie. Właśnei słońco na mnie wyziera. Do południa coś pokropiłlo, oby wieczór był pogody to przywitam sie TdP Nikomu krzywdy nie robie swoim pisaniem, nikogo nie zmuszam. Kto bedzie chciał to na moje litery zerknie. ech, wyzej wspomniałam, ze jakieś niteczki nas wiążą w tej sieci, że duzo ze soba spedzamy czasu, dzielimy sie ze sobą i coś na podobieństwo wspólnoty tworzymy. Dlatego niektórzy czasem inforumuja, że coś sie u nich zmienia, że wybywają itp. itd. Odpowiedz Link
torado ale podoba mi się 05.08.14, 15:14 że się rozkręcaliście i tdf nie jest już taki "radykalny" w podejściu do mnie Odpowiedz Link
mayenna Re: mam pytanie 05.08.14, 15:28 Torka, jak masz potrzebę pisać o tym to znaczy, że to jest zasadne. Też się pożegnałam z forum i wróciłam. U mnie emocje wzięły górę.Potem jednak zastanowiłam się na spokojnie i uznałam że to głupota.Widocznie tego w danej chwili te osoby potrzebują. Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 15:35 mayenna napisała: > Torka, jak masz potrzebę pisać o tym to znaczy, że to jest zasadne. Też się poż > egnałam z forum i wróciłam. U mnie emocje wzięły górę.Potem jednak zastanowiłam > się na spokojnie i uznałam że to głupota.Widocznie tego w danej chwili te osob > y potrzebują. mayenka...mój wątek nie był złośliwy, pytałam bo byłam ciekawa motywów, a że od razu na mię bidną napadli...no to co ja mogę...nie wytłumaczę inaczej, a nie chcą słuchać... Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 15:46 nie, tylko z przytykiem, jakie to ludziska głupoty robią, że Torce sie w głowie nie mieści i pyta Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 15:48 facet699 napisał: > nie, tylko z przytykiem, jakie to ludziska głupoty robią, że Torce sie w głowie > nie mieści i pyta to Twoja opinia...ja napisałam jak powyżej, a że nie chcesz tego uwzględnić...trudno Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 15:55 ale ja przecież napisałem dlaczego. pytanie się o to w osobnym wątku uważam za rozdmuchiwanie problemu, tym bardziej że mogłaś zapytać mnie na gg Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 16:01 facet699 napisał: > ale ja przecież napisałem dlaczego. pytanie się o to w osobnym wątku uważam za > rozdmuchiwanie problemu, tym bardziej że mogłaś zapytać mnie na gg a ja nie rozdmuchuję problemu...temat jak każdy inny...biorąc pod uwagę, że Ty uważasz to za rozdmuchiwanie problemu i sprawę niemal osobistej urazy to gg byłoby idelane, ale moje intencje takie nie były, żeby Ci coś wytknąć.... więc z mojego punktu widzenia forum równie dobre, jak gg... Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 16:12 tamat jak każdy inny i w tym zgoda, pytasz w nim o sprawy, które już wyjaśniłem w swoim wątku. Odebrałem to, jak takie utyskiwanie przekupek (sorry) w kolejce " a pani Kowalska widziała pani, ludziom to się we łbach teraz przewraca" Odpowiedz Link
torado Re: mam pytanie 05.08.14, 16:18 facet699 napisał: > Odebrałem to, jak takie utyskiwanie przekupek (sorry) w kolejce > " a pani Kowalska widziała pani, ludziom to się we łbach teraz przewraca" rozumiem, że przy tym pozostaniesz mimo moich wyjaśnień... z resztą bez różnicy... Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 16:28 przecież się śmieję. Mnie na prawdę dużo trzeba, żebym na chwilę sie obraził a jeszcze więcej, żeby na dłużej. Odpowiedz Link
mayenna Re: mam pytanie 05.08.14, 16:38 To może ja zapytam: czemu chcesz zmienić nick? Za mna też to chodzi, ale dlatego, że mam historię od 7 lat i nick nie jest anonimowy. Nawet mam koncepcję na jaki zmienię Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 17:10 a jak już we dwie pytacie to powtórzę to co już napisałem i trochę dodam. Przestałem się identyfikować z tym nickiem, przechodzę niejako forumowy kryzys tożsamości. Ma to związek, z moimi przemyśleniami i niechętną zmianą sposobu myślenia. Niestety pora zakończyć poszukiwania. Odpowiedz Link
mayenna Re: mam pytanie 05.08.14, 17:14 A ty na poważnie szukasz kogoś? i po drodze żadnych romansów dających nadzieję, że jednak można znaleźć? Tak nic-nic?Cały czas na forum w celibacie i samotności? Nie wierzę Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 17:36 a to nie pamiętasz moich zatraconych wątków, czy choćby zeszłorocznych wrześniowych? Więc szukałem, zniechęcałem się, poddawałem i ponawiałem. Nie znalazłem na dłużej tego co chciałem i pewnie się mi to nie uda, tym bardziej że ze zdrowiem nie tak a ja za cholere nie wiem co. Widzę uszczypliwość z Twojej strony i wypuszczenie w maliny ale jakoś mi tak mało zależy na opiniach innych. Co najwyżej się mogę pokłócić ale sensu tego tez nie widzę i nie ma w zasadzie o co. Chyba zdecydowanie to ja wstałem dzisiaj lewa nogą Odpowiedz Link
mayenna Re: mam pytanie 05.08.14, 21:41 Nie chciałam być uszczypliwa Droczę się trochę z Tobą. Napisałeś, że nie znalazłeś tego czego szukałeś. Życie się nie kończy. Może znalazłeś coś innego. Ja tu poznałam przyjaciół i uważam to za cenniejsze niż romanse. Jak mieliśmy po 20 lat to prościej było znaleźć kogoś do kochania, teraz bywa trudniej ale co jakiś czas ktoś znika z tego forum bo przestaje być samotny - i to jest pocieszające. A jak przypomniałeś te wątki sprzed roku - ona znalazła, zakochała się i chyba sobie układa życie- ty też tak możesz. Poczytaj ją i weź sobie do serca. A lato to trudny czas dla samotnych: wszędzie pary i zakochani... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: mam pytanie 05.08.14, 21:45 "co jakiś czas ktoś znika z tego forum bo przestaje być samotny" A kto zniknął? Bo nie zauważyłem. Odpowiedz Link
mayenna Re: mam pytanie 06.08.14, 07:54 silencjariusz napisał: > "co jakiś czas ktoś znika z tego forum bo przestaje być samotny" > > A kto zniknął? Bo nie zauważyłem. Organza wyjechała na urlop z ukochanym Ice flower też kogoś ma. Robert bardzo rzadko bywa. Finka i Vidmo bywają okazjonalnie. Na pewno miłość powoduje, że mniej się taka osoba udziela na forum bo nie ma czasu. Odpowiedz Link
ice_flower Re: mam pytanie 06.08.14, 10:19 Małe dementi. Ice ma a jakoby nie miała.. Udziela się, bo woli się śmiać niż płakać. Taka natura.. A jak poczytam sobie co ludziska piszą, to i nauczę się tego i owego o sobie, o swoich ograniczeniach, a czasem stwierdzę nawet, że mieszczę się w średniej krajowej Mam też taką zasadę, że jak mi samej dobrze ze sobą nie jest, to i od innych tego wymagać nie mogę. Czy jak lubię siebie i swój głupi nick, a nawet się do niego przywiązałam, to nadal się mieszczę w średniej.. forumowej? Mayenno, lubię Cię czytać To taka uwaga mimo chodem, a może i na temat, kto to wie.. Odpowiedz Link
facet699 Re: mam pytanie 05.08.14, 22:38 ależ ja się nie użalam dlaczego tak a nie inaczej w miłosnych historiach. Powątpiewałaś czy cokolwiek robię toteż podałem przykłady, te o których już pisałem. Teraz zaliczam dno, ale to nie ma nic wspólnego z kobietami. Pozatym nic z tego co pisałem nie dotyczyło spraw związanych z forum. Odpowiedz Link
mayenna Re: mam pytanie 06.08.14, 09:46 facet699 napisał: > tak, zcierpieć narzekania Tylko tyle? A ja ci tu chciałam optymizmu przydać Odpowiedz Link
finka9 Re: mam pytanie 05.08.14, 17:15 Odpowiedz jest prosta- ciekawość jaki będzie odzew . Odpowiedz Link
pandorka85 Re: mam pytanie 05.08.14, 17:29 Konieczności raczej nie ma... jak chcesz wyjść po angielsku, to twoja sprawa... a co do powodów, trzeba to przeżyć na własnym nicku, żeby zrozumieć. Odpowiedz Link