ann.0 31.07.16, 13:30 ...być samej na weselu...( oczywiście nie swoim) ? Wyzwolenie w tym miejscu nie służy... Mimo szczerych swoich chęci, nierobienia nic "na siłę...." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Nie wypada? 31.07.16, 14:13 jeszcze nie widziałam wesela organizowanego dla jednej osoby... ale to chyba tym bardziej nie wypada nie przyjść Odpowiedz Link
ann.0 Re: Nie wypada? 31.07.16, 14:21 ...zajadać się też można przez całe wesele....-brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Nie wypada? 31.07.16, 14:14 Z tego, co pamiętam, to na weselu... "trza być w butach" Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Nie wypada? 31.07.16, 15:09 Eeee, to w pierwszej części tej bajki. Jak się jeszcze z księciem na balu tańczyło przed północą Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Nie wypada? 31.07.16, 17:21 Ja byłam sama na kilku lub kilkunastu ( już nie pamiętam dokładnie) weselach w mojej rodzinie i u znajomych Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nie wypada? 31.07.16, 19:34 Wypada, czemu nie? Tylko możesz sie gorzej bawić jak znasz np tylko młodych. A może bedzie ktoś ciekawy - również sam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Nie wypada? 31.07.16, 22:11 W rodzinie się szykuje wesele i to już pewnie niebawem, bo już się echem roznosi nowina o zaręczynach. Więc trzeba będzie pójść samej... Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Nie wypada? 31.07.16, 22:32 Ja też na wszytskich weselach na jakich byłem, byłem sam. Da się przeżyć ale co tu kryć łatkę pierdoły można szybko dostać. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nie wypada? 31.07.16, 23:00 Idzcie razem co Wam szkodzi? Ty Nerw gdzies tam z Szarloty okolic chyba? Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Nie wypada? 01.08.16, 21:24 Jakies 250km w jedną stronę. Szarlota jest też już z Silem zaznajomiona, chociaż nie ma sie co spodziewać inicjatywy z jego strony z tego co obserwuje Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nie wypada? 01.08.16, 21:21 trzeba? a kto ci każe iść? ja bym nie poszedł jeśli by to miał być dla mnie problem. a kiedyś gdy to już był naprawdę mus (mama nalegala) to tez poszedłem sam i... dałem pusta kopertę sesesese nie będę płacił za wątpliwa przyjemność Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Nie wypada? 31.07.16, 22:36 Niestety ale sama kobieta na weselu wygląda trochę gorzej niż sam facet. Facet ma więcej wytłumaczeń np. że ma dwie lewe nogi, ale lubi dać w palnik itp. Dużo też zależy od wieku jak młoda to ok jak trochę starsza to też ok ale mogą pojawiać się domysły i skojarzenia. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nie wypada? 31.07.16, 23:01 Ale jakie domysły i skojarzenia? Bo nie kumam? że samotna? No to chyba nie tajemnica. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Nie wypada? 31.07.16, 23:17 Pisz o domysłach i skojarzeniach, bo odsiecz szykuję Tańczyć samej na parkiecie też nie można ??? Nawet po północy bez szpilek??? Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Nie wypada? 01.08.16, 21:16 >Ale jakie domysły i skojarzenia? Bo nie kumam? że samotna? No to chyba nie tajemnica. No kojarzy się ze staropanieństwem trochę, ale to już w trochę poźniejszym wieku. Ale nie trzeba się nad tym skupiać. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Nie wypada? 01.08.16, 21:48 Nie skupiam się nad mym wyzwoleniem-nie jest tak źle, ale na wesele bez rodzaju męskiego ...hmhm....; kto będzie podawał te wszystkie potrawki... i na parkiet zaprowadzi...i odprowadzi... i torebki, butów przypilnuje ... ? Odpowiedz Link