szarlotka_ja 03.01.18, 18:43 NIE-NA-WIDZĘ papierów!!! Wrrrrrr.... A Wam jak idzie z dokumentowaniem? Chyba, że Wy nie musicie... to zazdroszczę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 19:09 A ja jeszcze w zeszłym tygodniu miałam trzy kartki pisania, a w tym już siedem. I tak ok. trzydzieści kompletów dzień w dzień, ech... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 19:52 Wiem, ale nie byłabym sobą gdybym nie ponarzekała . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Papierologia 03.01.18, 20:40 Ja lekcje odrabiam jeśli to Szarlottę pocieszy od niedzieli. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 20:54 W sensie, że Sil w końcu dojrzał do tego żeby maturę zrobić? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Papierologia 03.01.18, 21:08 W sensie, że przygotowuję się do opracowania testu, który każdy pracownik w moim PGR będzie musiał zaliczyć pod groźbą utraty uprawnień do pracy w pegieerowskich systemach informatycznych. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 21:55 Łeee, a tak bym sobie coś porozwiązywała . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 21:59 Nie znoszę dziadostwa do domu . W robocie to opanowuję, staram się na bieżąco, ale nie wiem czy mi wyjdzie . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Papierologia 03.01.18, 22:02 I słusznie. Pracuje się w pracy, a w domu odpoczywa. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 22:06 Pod warunkiem, że się chodzi tylko do jednej fabryki . Ja niestety do następnej muszę się solidnie przygotowywać . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 22:42 Niech Sil sam zdecyduje, ja się nie znam . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Papierologia 03.01.18, 19:45 Co będzie pod koniec roku-strach pomyśleć 😉 Odpowiedz Link
witrood Re: Papierologia 03.01.18, 19:11 Nie idzie, bo nie muszę. Co prawda wymuszają na mnie pisanie jakiś tam instrukcji na temat tego, co robię, na wypadek nieobecności, ale i tak większości tego nikt robić nie umie. Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 03.01.18, 19:26 Ale przyznajcie sami, że w naszym kraju wszędzie papierologia jest koszmarem. A komputery służą do jedynie do produkowania dokumentów. Wiem, że papier przyjmie wszystko ale jak jest zbyt dużo papierów to i tak nic się nie da znaleźć. A wiem co mówię. Pracuję jako magazynier w firmie produkcyjnej w której mamy system klasy ERP i... korzystamy z drukowanych w nim formularzy, mamy zeszyty wydań, pobrań i Bóg jeden wie do czego jeszcze. A jak przyjdzie coś wyjaśniać albo odszukać to można liczyć raczej na łut szczęścia niż na konkretną procedurę. Jakiś czas temu skończyłem logistykę i przyjmując się do firmy zapewniano mnie o sprawnym zarządzaniu i pracy w konkretnym systemie. A tu masz - szara Polska rzeczywistość i pozostałości po poprzednim systemie... tylko czy to nie zbyt długo już trwa? Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 03.01.18, 20:10 Trwam już drugi dzień Marcepanko ciężko i nerwowo jest ale trwam Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 04.01.18, 16:39 Dziękuję ale spróbuję bez zastępowania czymkolwiek Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Papierologia 06.01.18, 01:40 Kubanskiego cygaro spalilam. Sie oczywiscie podzielilam bo nie sposob bylo tego spalic. I tak bym sie podzielila. Wczesniej ogladalismy filmik na yt jak sie do niego zabrac jak odpalic w pierwszej godz nowego roku poszedl. Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 03.01.18, 20:11 Dziękuję za pamięć to ogromne wsparcie jak się okazuje bo aż mi troszkę nerwowość przeszła i uśmiech na pychol wyskoczył Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 03.01.18, 21:04 wiesz... jeszcze dwa dni temu nie uśmiechałem się wcale... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Papierologia 03.01.18, 21:31 Wszystko w trosce o wytrwanie w postanowieniu. Ty będziesz zły, wkurzysz kolegów z pracy, koledzy Ciebie i dymek pójdzie. Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 03.01.18, 21:46 I za tę troskę z całego serca Ci dziękuję Trochę się tego boję Marcepanko choć z drugiej strony bardzo staram się nie wyżywać na ludziach tylko dla tego że mam zły humor oby do piątku... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Papierologia 03.01.18, 19:49 I trwać będzie na wieki. Zasada rozliczalności ma się świetnie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Papierologia 03.01.18, 19:51 Dzięki Ci o panie za ten pocieszający post . Przynajmniej jeden mnie rozumie . Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 03.01.18, 20:13 Tylko ja się zastanawiam, czy czasami nie napisać do szkoły o zwrot kasy za naukę Odpowiedz Link
sebbastek Re: Papierologia 03.01.18, 22:57 Ach my, tonący w stertach wszechobecnych dokumentów papierowych, łączmy się w nadziei na popularyzację tych elektronicznych i wspierających nas w pracy systemów komputerowych Odpowiedz Link