Dodaj do ulubionych

Może dajmy

22.08.18, 21:40
sobie luzu?
Może darujmy sobie już te kpiny i używanie jeden na drugim. sad
Nie, nie czuję się jedyną porządną. Też mam swoje za uszami. Ale skoro ja z Burzyczką mogłam to i w panach tę moc wyczuwam.
Można się trochę poszturchać, ale to co ostatnio sie tu dzieje sprawia, że nie chce się już nic pisać.
Jak tu przyszłam, też zapłaciłam frycowe. Zebrałam za jakąś szarooką czy kogoś. I ok, przeżyłam. Ale chyba nie o to chodzi, żebyśmy zaglądali tu rzadziej i rzadziej bo zwyczajnie sami sobie to forum uśmiercimy. sad
Tego chcemy?
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Może dajmy 22.08.18, 22:10
      A na moje oko to właśnie teraz to forum odżyło big_grin.
      I jakoś, poza Tobą, nikt się nie skarży smile.
      • dolores2222 Re: Może dajmy 22.08.18, 22:20
        Dobrze, a zatem dostosuję się. smile
        • szarlotka_ja Re: Może dajmy 22.08.18, 22:21
          Alleluja!
          • dolores2222 Re: Może dajmy 22.08.18, 22:23
            I do przodu big_grin
    • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 22.08.18, 22:45
      Słuszne to i zbawienne. Póki pdf znów kogoś nie opluje, nie będę się go czepiał. Tak że spokój i ogólna buźka kiss
      • dolores2222 Re: Może dajmy 23.08.18, 09:28
        Dzięki Gubiś. smile
    • dolores2222 Re: Może dajmy 23.08.18, 10:00
      Będę słodziła w tym wątku. Ale tylko w tym. suspicious
      Tak se wymyśliłam. A co, kto głupiemu zabroni? big_grin
      No to miłego dnia wszystkim Foremkom i Forumom smile smile smile
      Silu, upraszam o nauczenie mnie jak robić z klików całusa, bo moje słodzenie niepełne jest. tongue_out
      • laskabezpaska Re: Może dajmy 23.08.18, 11:34
        chyba tak kiss
        • laskabezpaska Re: Może dajmy 23.08.18, 11:34
          : i *
          • dolores2222 Re: Może dajmy 23.08.18, 11:49
            kiss
            • dolores2222 Re: Może dajmy 23.08.18, 11:50
              Tadammm big_grin
    • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 23.08.18, 17:05
      Mmmm jak ja lubię być na damsko-męskim (kolejność istotna) forumie. Buziaki, uśmiechy, życzenia, sernik, (nomen-omen) Szarlotka wink pościaki na pół ekranu albo więcej.

A u facetów, w porywach jakieś haiku: max 3 wyrazy na linijkę i dobrze jak więcej niż 1 linijka.

Albo mi się jakiś dodatkowy babski chromosom zaplątał, albo niewimco, bo nie mogę się oprzeć wrażeniu, że bez Was to forum byłoby do xupy. Tak że ten

PS To jak będzie z tą dokładką sernika ?

PPS Siemasz Lasia, jak miło Cię tu widzieć smile
      • undead.mortis Re: Może dajmy 24.08.18, 11:37
        Ci mogę pożyczyć chromosoma heh
        jakiś się ostał w szufladzie lub szafie wink
        • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 17:32
          Dawaj, nawet jak zdrowo zjechany punkiem, czy śmierć-metalem wink
      • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 13:58
        Sernik dawno zjedzony. W samotności. suspicious
        Miałam nie narzekać, to nie będę. Ale jak pomyślę, ile pedałowania przede mną.... big_grin tongue_out
    • undead.mortis Re: Może dajmy 24.08.18, 13:41
      żadne ale to absolutnie żadne forum nie będzie istnieć bez hejtu heh
      nawet tym minimalnym
      tak wyrażamy swoje uczucia i nic więcej wink taka mentalność
      historycznie ideowo strukturalnie sprawdzona a nawet
      płciowo heh
      i można to rozwinąć jeszcze dalej smile tylko po co?
      Gubisiowi starcza kawałek sernika a tdf heh wystarczy mu crash test dummies wink
      • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 14:00
        Gubiś jest słodki i kochany jak ten sernik. tongue_out
        I mam głęboko w nosie, a nawet znacznie niżej co teraz napisze Tezeusz. Gubiś jest swój chłop i basta.
        • undead.mortis Re: Może dajmy 24.08.18, 14:21
          no nie zmienił się przynajmniej od 10 lat heh
          my tongue_out starej daty tak mamy wink
          • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 14:34
            Starej czyli? tongue_out
            • undead.mortis Re: Może dajmy 24.08.18, 14:37
              heh kiss
              • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 14:39
                Całuśny jesteś big_grin
          • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 14:38
            I powiem ci jeszcze, że jako jedyny chyba nie traktował mnie tu jak intruza na samym początku. Tezeusz rzucił jakąś głodną gadkę, że jestem jakąś niebieską (co za cholera to musiała byćsuspicious))) i potem co chwila jakieś głupie docinki. To było dziwne, bo czułam, że wszyscy wiedzą, o co kaman tylko nie ja. sad No ale myślę, może nowi muszą zapłacić frycowe?
            Ale Gubisiowi nie zapomnę, że rozmawiał ze mną normalnie, a nie jak z jakimś złym duchem. tongue_out
            • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 17:29
              Ojtam. Trzeba Ci wiedzieć, że te podejrzenia datują się jeszcze z czasów Primadonny. To ona była prekursorką kierunku 'nowy nicek - receptą na nudę w łóżku' i co parę tygodni, po uprzednim zrobieniu chlewu, a potem dąsach, że nie wszyscy dali się poszczuć jej cycem, wpadała z nowym nickiem.

Było to o tyle zabawne, że mimo parotygodniowej zwykle przerwy i usilnych prób brzmienia jak ktoś inny, po pierwszym zdaniu było widać, że to ona.

Potem prawdopodobnie było jeszcze kilka takich akcji z innymi duszami i ludzie zaczęli być zbyt podejrzliwi. Zresztą absolutnie się im nie dziwię, bo mnie się też to zdarzyło, za co zresztą chłopaka potem przeprosiłem, najgrzeczniej jak umiałem.

Z czasem się poukłada i nikt nie będzie do tego wracał. W każdym razie, zuch jesteś, że nie dałaś się zrazić smile
              • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 18:31
                No lubię sobie tu pisać, choćby z tobą. Nie ma powodu, żeby brać nogi za pas, skoro wiem, że przytyki są do kogoś innego a nie do mnie. Proste, prawda? smile
                • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 18:58
                  Dokładnie tak. A forum istnieje tylko dzięki takim ludkom jak Ty, którzy się udzielają, bo bez nowych postów / wątków - umiera, co zresztą przyznał niedawno filar foruma - Sil, biorąc Cię w obronę

Dlatego miło z Twojej stony, że nie dałaś się zniechęcić. A jak prędzej czy później się okaże, że nie jesteś tą niebieską, to Ci podejrzliwcy będą Ci winni duże publiczne przeprosiny. Sam tak musiałem zrobić, mimo, że dałbym się zarżnąć początkowo, że typ był pod nowym nikiem
          • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 17:23
            Też czuj się proszę zaproszony smile
        • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 17:22
          Mmmmmmmmm wink

No po takim komplemencie od nadobnej niewiasty, byłbym ostatnią łajzą, nie zapraszając Jej na jakieś większe
          maciato czy inne modziajto. Da Dolorka głos, jak będzie się wybierać po wakacjach do centrali ?

A pedoefa się nie lękaj. Tylko tchórze atakują dziewczyny. A poza tym, po wczorajszej lekcji samowar-wiwru,
          nasz słodziak chyba nie pali się po kolejną, więc pewnie niebawem poleci siać terror i zniszczenie na 5-10-15
          • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 18:28
            Oj, ja to taka domatorka bardziej. A wielkich miast się boję tongue_out
            Ale dzięki za zaproszenie. Nigdy nie wiadomo, co się człowiekowi zdarzy, a fajnie mieć dobrą duszę gdzieś tam w wielkim świecie. smile
            Tezeusz jest niereformowalny, to już zdążyłam zauważyć. I mocno labilny. Przynajmniej w sympatiach i antypatiach tu na forum. Mam nadzieję, że tylko tu, bo zderzenie z kimś takim w realnym świecie to jak zderzenie z tramwajem...
            • letniaburza77 Re: Może dajmy 24.08.18, 18:35
              dolores2222 napisała:

> Tezeusz jest niereformowalny, to już zdążyłam zauważyć. I mocno labilny. Przyna
              > jmniej w sympatiach i antypatiach tu na forum. Mam nadzieję, że tylko tu, bo zd
              > erzenie z kimś takim w realnym świecie to jak zderzenie z tramwajem...

Nie ładnie obrabiać d... nieobecnym . A swoją drogą odnoszę wrażenie że czekasz aż się odezwie. Znudziły Ci się gadki "ą" "ę"?
              • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 18:45
                Jest, jest. Ze 3h temu objawił się w wątku Mortka
              • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 18:47
                Jest obecny. Jakieś 3h temu objawił się w wątku Mortka, jak zwykle czepiając się Dolorki. Jak poczytasz co tam pisał, połapiesz się dlaczego się tu z niego nabijam
                • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 19:37
                  Burzyczka toporek chce odkopać, ale mnie się nie chce. Za gorąco na kopanie. tongue_out
                  A swoją drogą fascynująca jest ta mentalność Kalego:
                  jak mnie dupę obrabiają pod moją nieobecność, jest ok
                  jak ja pod niby nieobecność Tezeusza, to ja be.
                  Ale może chodzi o ten toporek. Może jej się nudzi? A może kto się czubi...? Tia, pewnie to ostatnie big_grin
                  • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 19:38
                    O kurka "dupa" zamieniam na tyłek. Bana się boję.
                    Mea culpa
                    • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 20:31
                      Hehehe smile
                      • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 20:33
                        No co, z władzą nie zadzieram suspicious
                        Jak se sama nie zadbam o własną dupę, to kto? big_grin
                        O pardonsik, tyłek tongue_out
                  • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 19:47
                    Po mojemu, ptyś tym co wczoraj wykonał, wypisał się z kategorii ludzi którym należy się cokolwiek ponad
                    tolerowanie, o żadnym szacunku nawet nie wspominając. Dlatego póki nie odrobi w polu dłuższym czasem
                    zachowania na poziomie, będzie dostawał, nawet prewencyjnie, to na co zasłużył.

Na moje, to jedyny sposób by go wychować, bo dotychczasowe wychowanie bezstresowe jak widać
                    niezbyt sie sprawdziło.
                  • letniaburza77 Re: Może dajmy 24.08.18, 20:00
                    dolores2222 napisała:

> Burzyczka toporek chce odkopać, ale mnie się nie chce. Za gorąco na kopanie. tongue_out

Toć un nie zakopany a jeno bezpiecznie we futerale spoczywa.wink
                    • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 20:30
                      To ja doły kopię a ty taka wygodna? suspicious
                      W sumie co racja to racja. Głupi kopie a mądry wykorzystuje dobrodziejstwa cywilizacji big_grin
            • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 18:43
              Zaprawdę powiadam Ci, nie masz się czego lękać. Nie jestem internetowym zboczuchem (przykro mi jeśli Cię tym rozczarowuję wink a w mieście łatwo się połapać, orientując się na pekina (pałac kultury i nauki)

Pedoefkiem się nie frasuj. Popracuję społecznie nad jego kompulsywno-maniakalnym zespołem socjopatii i wykieruję kruszynkę na niegroźnego narcyzia. Zobaczysz że będzie jeszcze naszą chlubą, robaś figlarny wink
              • letniaburza77 Re: Może dajmy 24.08.18, 18:47
                Albo ucieknie jak niepyszny jak onegdaj wilk stepowy.wink
                • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 18:49
                  Hmmmmm ......... toś mi znów zabiła klina, ale jakoś nie umiem zawęzić kręgu podejrzanych wink
                  • letniaburza77 Re: Może dajmy 24.08.18, 18:53
                    Wilka nie pamiętasz ? Wierszokleta amator , damski bokser z zamiłowania.
                    • silencjariusz Re: Może dajmy 24.08.18, 19:00
                      Ja pamiętam. Pisywał na nieśmiałkach ostatnio ale chyba wyrzucono go z forum. Z Mazur był chyba.
                    • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 19:00
                      Jasne, że pamiętam (aka hirołek). Ciebie tylko nie mogę do końca zidentyfikować. A ze stolycyś ? wink
      • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 19:08
        > żadne ale to absolutnie żadne forum nie będzie istnieć bez hejtu heh

Ee, no tak daleko bym się nie posuwał. Czym innym jest ironia, sarkazm, drobne docinki czy nawet śmielsze, bo między znajomymi złośliwostki, a czym innym walenie z grubej rury. Tego pierwszego nie nazwałbym hejtem, a zauważ że z wyjątkiem dosłownie jednej duszy, lekko licząc kilkanaście innych jest naprawdę na poziomie.

Dlatego, na takie okazje jest właśnie duży czerwony guzik Admina z napisem 'Byeeeeeeee wink'
        Tylko wtedy jest bek, jak pamiętasz, jak to kiedyś za naszych czasów bywało
        • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 19:45
          A jak zrobić bek, jak już cię nie ma bo masz bana? suspicious
          Wytłumacz, słabo jarzę, braki cukru mam. suspicious
          • gyubal_wahazar Re: Może dajmy 24.08.18, 19:56
            Luz. Nowy nicek i/lub bek fanclubu miłośników urody i talentu
            • dolores2222 Re: Może dajmy 24.08.18, 20:32
              Proste rozwiązania jak widać dla mnie mało oczywiste big_grin
              To te braki cukru jak nic tongue_out
              Jutro robię szarlotkę albo ucierane ze śliweckami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka