szarlotka_ja 25.02.19, 18:53 Robiliście to kiedyś? Ciekawa jestem jak smakuje. Wiem, że można przyrządzić z różnych warzyw, ale jakoś trudno jest mi wyobrazić sobie kiszoną rzodkiewkę . Czy to jest kwaśne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepanka313 Re: Kimchi 25.02.19, 19:42 Nie robiłam, ale kiedyś o tym myślałam.... no i na tym się skończyło. Może być fajne. Ja tylko ukwasiłam buraczki... i o ile kwas wykorzystuję nie mam koncepcji co zrobić z buraczkami. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Kimchi 25.02.19, 19:54 Do sałatki możesz dodać . No więc właśnie, pewnie i u mnie na myśleniu się skończy. Choć jak mi nie będzie smakować to zawsze mogę kurom dać . Odpowiedz Link
witrood Re: Kimchi 25.02.19, 20:14 Dobra, już wikipedia powiedziała. A bo to dobre jest? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Kimchi 25.02.19, 20:25 Łeeee, kto jak kto, ale taki obieżyświat powinien już mieć przetestowane . Odpowiedz Link
witrood Re: Kimchi 25.02.19, 20:27 Nie znam kuchni koreańskiej. Nie lubię japońskiej. Uwielbiam prawdziwą chińską. Odpowiedz Link
witrood Re: Kimchi 25.02.19, 20:26 Ja bym zjadł pierekaczewnik albo bielusz. Jadłem w zeszłym roku na jarmarku na Jana w Białymstoku, a rok wcześniej w Drohiczynie. Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Kimchi 26.02.19, 14:38 Nic się nie nauczyłem z poprzedniego razu Znowu wlazłem w nieodpowiedni wątek i teraz głodny jestem jak nie wiem co Odpowiedz Link