turma.mortis 14.06.19, 23:59 i teraz szanowne grono forumowiczów wie co zrobić żeby było heh Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turma.mortis Re: taka sonda 15.06.19, 00:22 jest jednak bardziej forumowa niż ja to że każdy ma coś za uszami nie znaczy że można się wyżywać na piszących dajcie Jej deko miłości Odpowiedz Link
turma.mortis Re: taka sonda 15.06.19, 00:50 niezrozumienie tekstu przekazu człowieka i teraz wasz odbiór heh "za uszami....." Wy myślicie że ja o Dolorce heh ja o sobie to że dziewczyna zasługuje na deko już wszystkich obeszło dobra dobra bo bez interpunkcji heh a czy przy rozmowie mówisz przecinek zrozumcie raz na zawsze ja nie piszę ja rozmawiam thx Odpowiedz Link
turma.mortis Re: taka sonda 15.06.19, 01:08 www.youtube.com/watch?v=MJAqM6rhBu4 kiedyś Odpowiedz Link
turma.mortis Re: taka sonda 15.06.19, 01:22 Najważniejsze jest znaleźć kogoś, kto dotknie twojej duszy, nie dotykając ciała. Poruszy twój świat, jednocześnie pozwalając pozostać ci w miejscu, w którym chcesz być. I nawet będąc daleko, będzie bliżej ciebie, niż wszyscy ludzie dookoła. chciałem pomóc heh 3 sztuki są ale... czy się sprawdzą? zawsze jakiś początek Odpowiedz Link
dolores2222 Re: taka sonda 15.06.19, 09:11 Wiesz co? To już nawet nie jest niesmaczne. To jest tak beznadziejnie głupie, że szkoda większej ilości słów. Od teraz cię nie czytam, jak już raz. A więc wylewaj swoje frustracje do woli. Socjopatyczne skłonności, heh. Odpowiedz Link