witrood Re: Gwen 17.10.21, 18:49 Po spożyciu zdarza się. To nawet lepiej, bo myślałem, że ten Perfum Cię zaatakował. Odpowiedz Link
witrood Re: Gwen 17.10.21, 18:52 Może to więc była reakcja alergiczna na jakiś składnik? Odpowiedz Link
witrood Re: Gwen 17.10.21, 18:54 A Szarlota Cię wycięła (czyli ocenzurowała) z obawy przed międzynarodową kompromitacją i skandalem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gwen 17.10.21, 18:54 Ty to się raczej w głowę puknij. Jak się staremu chłopu "gupotek" zachce to tak się właśnie kończy. Odpowiedz Link
apersona Re: Gwen 17.10.21, 20:00 szarlotka_ja napisała: > Ty to się raczej w głowę puknij. Jak się staremu chłopu "gupotek" zachce to tak > się właśnie kończy. Zaraz Gwen to stary chłop? Odpowiedz Link
obrotowy poruta... 17.10.21, 18:55 gwen75 napisał: > Jeśli chodzi o spożycie, to teraz spożywam sałatkę warzywną. a schabowy ? Odpowiedz Link
obrotowy sloneczko nizej ? 17.10.21, 19:58 silencjariusz napisał: > Uważaj, bo banik jakby bliżej. sloneczko nizej ? a banik bliżej. raczej beze mnie - przy takim adminie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gwen 17.10.21, 19:56 W sumie mogłam wywalić tylko wątek o portalu, resztę zostawić Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Gwen 18.10.21, 09:47 gwen75 napisał: > Jeszcze chciałbym dodać, że oczekuję przeprosin. > Witold napisał, że oszalałem. > Sil napisał, że jestem wulgarny. > Amberka napisała, że to co robię jest jakąś praktyczną prezentacją mojej odpowi > edzi z innego wątku (czy coś w tym stylu, nie pamiętam już dokładnie Łał.... No to musiało być coś na rzeczy.... (chociaż wątek mnie ominął) > Tak więc czekam W międzyczasie zrób coś pożytecznego.... , bo możesz się zanudzić Odpowiedz Link