szarlotka_ja Re: Wróżą 16.01.22, 19:52 A skąd, w południe było siedem na plusie. Słońce i bez wiatru. Ciemierniki już kwitną Odpowiedz Link
obrotowy Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 20:13 szarlotka_ja napisała: > A skąd, w południe było siedem na plusie. Ty sie tu chwalisz... miast przemarznietego chlopa zyjacego na polskim biegunie zimna - jakos pocieszyc... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 20:29 Przecież Sil uwielbia tam mieszkać więc jest szczęśliwy, to jak go pocieszać? Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 20:32 przytulenie do młodej pierwsi pewnie zawsze przyjmie, po co by tak tu marudził Odpowiedz Link
obrotowy tia... 16.01.22, 20:38 green.amber napisała: > ... pierwsi pewnie zawsze ... tia... pierwsi w boju, piersi w walce... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 20:54 Młodej - słowo klucz. Gdzie ja mu młodą pierś i to jeszcze w dodatku w chutorze znajdę? Odpowiedz Link
obrotowy o tej porze... 16.01.22, 21:05 szarlotka_ja napisała: > Młodej - słowo klucz. Gdzie ja mu młodą pierś i to jeszcze w dodatku w chutorze znajdę? ; O tej porze, tobym mu monopolowy polecil. - naturalnie ze wzgledu. na pracujacy tam mlody narybek: . www.dziennikprawny.pl/pl/a/czy-sklep-monopolowy-sie-oplaca Odpowiedz Link
obrotowy Re: o tej porze... 16.01.22, 21:39 szarlotka_ja napisała: > To czemu nie polecasz? bo on tylko na Tobie polega... Odpowiedz Link
obrotowy Kobiete lepiej przeceniac... 16.01.22, 23:29 szarlotka_ja napisała: > Przeceniasz mnie Kobiete lepiej przeceniac... niz nie docenic. pod kazdym wzgledem - lepiej sie na tym wychodzi. Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 21:07 no nie wię czy się Szarlotta nie czepia szczegółów jak wielkomiejskie elity Pładu... Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 22:05 czyli stworzyłam Szarlotcie dogodną okazję Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 22:27 do się czepiania, ale niech tam Sil negocjuje kosmatych Państwu, bo mnie pewnie znów jakie głupoty się śnić będą Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 22:06 tak mi się zdawało, toteż podpowiadam młodszym Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 22:10 Może też przykład daj, żeby inne koleżanki zachęcić. Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 22:26 a co jeśli dając przykład, szanse odbiorę? no i coś o konserwach Sil wspominał? także tenjakbytakewentualnie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 22:33 Innej odpowiedzi nie spodziewałem się. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ty sie tu chwalisz... 16.01.22, 22:42 No właśnie zawodzisz. Kolejny raz. Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 17.01.22, 21:57 przecież wię, że to Sil zawsze ma rację... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ty sie tu chwalisz... 17.01.22, 21:58 No, czyli jak zwykle masz rację. Odpowiedz Link
green.amber Re: Ty sie tu chwalisz... 17.01.22, 22:04 skoro się Sil upiera, to niech będzie, zawsze mam rację, chociaż czasem bym chciała nie mieć Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ty sie tu chwalisz... 17.01.22, 22:06 He he... I wyszło, że Twoje i tak jest na wierzchu. Odpowiedz Link
obrotowy masz do Sila nieco ponad 200 km... 17.01.22, 22:34 green.amber napisała: > skoro się Sil upiera, to niech będzie, zawsze mam rację, chociaż czasem bym chc > iała nie mieć masz do Sila nieco ponad 200 km... a polaczenie kolejowe ZNAKOMITE moze by tak wyjasnic sprawe na miescu ? PS. nie znosze warszawianek. warszawiak. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: masz do Sila nieco ponad 200 km... 17.01.22, 22:45 A co tu wyjaśniać, jak wszystko jasne. Odpowiedz Link
obrotowy optymista... 17.01.22, 23:17 silencjariusz napisał: > A co tu wyjaśniać, jak wszystko jasne. dla kobiety nic , nigdy, nie jest jasne. musisz wyjasniac jej to codziennie. Buenas Noches. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: masz do Sila nieco ponad 200 km... 17.01.22, 23:54 A jeszcze niedawno płakałeś, że Zieloneczka odrzuciła zaszczyt bycia Twoja kochanką. Coś się plączesz w zeznaniach. Odpowiedz Link
obrotowy no bez jaj... 18.01.22, 06:35 silencjariusz napisał: > A jeszcze niedawno płakałeś, że Zieloneczka odrzuciła zaszczyt bycia Twoja kochanką. no bez jaj. jako warszawiak, wiem od malego, ze warszawianki sa do niczego. wiec nigdy jej nic takiego nie proponowalem. co innego Charlotta. lubie gory. i latem i zima. a miedzy sezonami lubie pozostac w domu. i wszystko gra. Odpowiedz Link
obrotowy no jak to jak ? 16.01.22, 20:35 szarlotka_ja napisała: > Przecież Sil uwielbia tam mieszkać więc jest szczęśliwy, to jak go pocieszać? no jak to jak ? - ze jestes goracymi myslami przy nim, bo popijasz wlasnie goraca herbate z rumem Odpowiedz Link
obrotowy to niezdrowe na noc 17.01.22, 23:46 szarlotka_ja napisała: > Popijam, ale gorącą czekoladę . to niezdrowe na noc buenas noches. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wróżą 16.01.22, 22:02 Wiosną, znaczy, na wyżynach. U mnie drobny śnieg właśnie pada. Odpowiedz Link
obrotowy no i kto ma sie dzisiaj lepiej ? 17.01.22, 16:00 szarlotka_ja napisała: > A dzisiaj tak ciepło, że się aż mucha obudziła no i kto ma sie dzisiaj lepiej ? Ty, mucha, czy zapowiadany huragan ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wróżą 17.01.22, 19:36 Wróżyli, wróżyli i nic nie było. Aż dwoma alertami mnie fatygowali, a tu dzisiaj bezchmurny i słoneczny dzień się okazał . Prawdziwe zawieruchy to dzieją się bez alertów . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wróżą 17.01.22, 19:43 A w chutorze jak w Kieleckiem. Do tego śnieg i mróz. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wróżą 17.01.22, 19:47 A skąd. Deszcz trochę dzisiaj padał do południa, ale po południu już było pięknie. I cały dzień nieznacznie na plusie. A teraz piękny księżyc obserwuję. Chyba pełnia? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wróżą 17.01.22, 20:22 z tęczową obwódką, chyba że ze zmęczenia takie cuda widziałam a o 10 rano regularna burza z grzmotami, błyskawicami i śnieżycą Odpowiedz Link
green.amber Re: Wróżą 17.01.22, 21:23 to nie wię czy nie gorzej niż koniec świata... jakieś cuda z ciśnieniem mają się dziać gwałtowne chyba Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wróżą 17.01.22, 22:46 Też coś przebąkiwali o tym ciśnieniu, ale nie słuchałam uważnie Odpowiedz Link