Dodaj do ulubionych

Studentka szuka na dlużej ^^

30.04.26, 14:23
Hejo mam na imię Aurelia, a moim pseudonim artystycznym jest Lisa Love ♥
Jestem prawdziwa i realna, jeśli tylko chcesz - mogę dla ciebie się zweryfikować
Z racji swoich kłopotów osobistych i finansowych, zaczęłam taką działalność...
Oczywiście szukam relacji na dłużej które zapewnią mi lepszy byt i dobrą zabawę smile

Poniżej cenniczek.. ♥
kamerki ❤
5 min - 80 zł
10 min - 140 zł
20 min - 200 zł
(dzwonię przed pokazem w celu weryfikacji ! )

sex chat ❤
15 min - 120 zł
30 min - 180 zł
(w trakcie wysyłam fotki ! )

pakiety premium z fotkami i wideo ❤

Zapraszam ♥
Piszę na:
- TeIegramie @ukochanie
- Whatsappie 729 615 069
Obserwuj wątek
    • ukochanie Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 30.04.26, 14:25
      Jeśli jesteś poważnym facetem to możemy pogadać przez telefon, nie widzę problemu! Zapraszam smile
      • obrotowy studia kosztuja... 30.04.26, 22:53
        rozumiemy...
      • obrotowy a co studiujesz ? 01.05.26, 05:23
        ukochanie napisała:
        > Jeśli jesteś poważnym facetem to możemy pogadać przez telefon, nie widzę
        > problemu! Zapraszam smile

a co studiujesz ?

jesli management , lub psychologie - to zly wybor.
        • ukochanie Re: a co studiujesz ? 01.05.26, 14:39
          coś innego akurat smile
    • searam Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 02.05.26, 21:13
      Dziecko , juz nie jedz tego GMO bo Cie rozsadzi...Taki talent i w kawalkach...wink
      • stasi1 Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 08.05.26, 18:11
        Może to naturalne jedzenie?
    • wilczamia Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 09.05.26, 19:35
      Jestes absolutnie pewna, ze jedyna droga do lepszego bytu to prostytucja? I czy jestes absolutnie pewna, ze to jest lepszy byt kurwic sie online? Myslalas o konsekwencjach psychicznych czegos takiego? Co sklania Cie do myslenia, ze tylko na to Cie stac? sad Myslalas o tym, ze to w przyszlosci moze zawazyc na Twoim zyciu zawodowym, jak ktos sie gdzies w necie natknie na Twoja przeszlosc...?
      • stasi1 Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 10.05.26, 09:41
        Po samych piersiach nikt obcy jej nie rozpozna
        • wilczamia Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 10.05.26, 12:45
          Przeciez bedzie wysylac zdjecia z twarza, juz widac fragment - ja nie mam prozopagnozji, prawdopodobnie po tym fragmencie twarzy, ktory pokazala, rozpoznalabym ja na ulicy.

Tylko oblesni dziwkarze beda temu przyklaskiwac. Ale po Tobie sie takiego komenta nie spodziewalam. Dziewczyna jest na poczatku drogi, studiuje, wiec nie jest idiotka - jest w stanie znalezc zatrudnienie inne niz prostytucja online.

Aurelia, po drugiej stronie beda Cie ogladac tacy, ktorych bys kijem nie dotknela. Pomysl o tym.
          • stasi1 Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 11.05.26, 08:53
            Ale nie wiadomo kto ją dotykał dotychczas. Ja jej się nie przyglądałem ale gdyby był wybór wśród 5 studentek, nawet nie podobnych do niej to i tak bym strzelał. Jej to życie i daje sobie rękę uciąć (prawie) że twojej rady nie posłucha.
            • wilczamia Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 11.05.26, 10:04
              Rola ludzi, ktorzy maja o pare lat wiecej, jest sie odezwac, kiedy ktos mlody chce sobie zrobic krzywde. Czy wystarczy jej madrosci, zeby sie zastanowic - to juz tylko jej sprawa. Natomiast zachecanie, bierne czy czynne, do prostytucji online, nie swiadczy o mezczyznie dobrze. Nie idz ta droga.
              • stasi1 Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 12.05.26, 18:22
                Ale ja jej nie zachęcam, stwierdziłem tylko że ona i tak sie nie posłucha, to była tylko rreklama do tego co robi
                • wilczamia Re: Studentka szuka na dlużej ^^ 12.05.26, 23:21
                  Nie wiesz, co zrobi i ja tez nie wiem. To zreszta jej sprawa, dalszy ciag nie nalezy do nas. Na pewno ludzie postepuja zle, jesli inni buduja w nich przekonanie, ze to jest fajne, wlasciwe, akceptowalne, dobre dla nich, nie ma w tym nic zlego itd.
                  • obrotowy powtarzam raz jeszcze: 14.05.26, 00:06
                    wilczamia napisała:
                    Na pewno ludzie postepuja zle, jesli inni buduja w nich przekonanie, ze to jest fajne, wlasciwe, akceptowalne, dobre dla nich, nie ma w tym nic zlego itd.

w dzialalnosci internetowej typu "nagie fotografie" owszem nie ma nic zlego ( i dobrego - tez nie)

nikomu sie nie szkodzi.

i nie trzeba tego ogladac.

a moralnie - jasne - jest to dyskusyjne.

ale nikt nic nie kradnie i nikomu krzywdy nie robi.- kto krzywdy nie chce zrobic sobie sam.
      • obrotowy wilcza, wez Ty nie szalej. 10.05.26, 12:19
        wilczamia napisała:
        > Jestes absolutnie pewna, ze jedyna droga do lepszego bytu to prostytucja?

wilcza, wez Ty nie szalej.

To nie jest prostytucja - bo prostytutka, to wiele ryzykuje i dlatego jest zwolniona od podatkow.

To jest dzialanosc biznesowa online o charakterze okolo-erotycznym

i jak kazda dzialalnosc biznesowa podlega opodatkowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka