kasiabrzoza 26.06.09, 08:50 Pewnie macie różne zdania o nim. Ale mi jest smutno. Wychowałam się na jego muzyce, tańczyłam przy jego muzyce, plakaty wieszałam. Dziś w ogóle jest smutny dzień dla mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.0 Re: Michael 26.06.09, 08:57 einstein2009.wrzuta.pl/film/47UPnMoibfs/michael_jackson_-_they_dont_care_about_us_video_clip Dzisiaj dzień dobry bez buziaków Odpowiedz Link
evikon Re: Michael 26.06.09, 09:33 Obojętnie co kto o nim myśli, to nie wiek na zejście z tego "łez padołu". Odpowiedz Link
kasiabrzoza Re: Michael 26.06.09, 09:34 Zapomniałam o tej piosence. Dzięki, miło się oglądało. Odpowiedz Link
uny Re: Michael [*] 26.06.09, 09:43 mam w samochodzie płyte z jego muzyką. często jej słucham. powiem tak -tam słychać muzyke, a nie to co mamy teraz jakieś elektroniczne pitolenie. skończyla sie pewna epoka, po mojemu nie bedzie już nigdy innego Króla. niech spoczywa w spokoju [*] Odpowiedz Link
eb13 Re: Michael 26.06.09, 09:59 Pewnie i mamy różne zdania na Jego temat, ale nie nam Go oceniać - my wiemy o nim tylko tyle, ile lub co media chciały nam powiedzieć. Ja oceniam Go za muzykę jaką tworzył, a jest ona nietuzinkowa i mam nadzieję, że w naszej pamięci pozostanie właśnie takie wspomnienie po Nim. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Michael 26.06.09, 10:03 Ciekawy wywiad na temat Michaela. wiadomosci.wp.pl/kat,9411,title,Zbigniew-Holdys-to-media-zabily-Jacksona,wid,11257946,wiadomosc.html?ticaid=1846a Odpowiedz Link
eb13 Re: Michael 26.06.09, 10:46 Zgadzam ze wszystkim co powiedział Hołdys. To bardzo przykre, że człowiek, to jedyne stworzenie w królestwie zwierząt, które potrafi tak bardzo zaszczuć i skrzywdzić drugiego osobnika swojego gatunku - a mówi się, że jesteśmy istotą rozumną. Odpowiedz Link
frip0 Re: Michael 26.06.09, 11:38 I am bad Szkoda bo pewna epoka się juz kończy Chociaż zagorzałym fanem nigdy nie byłem to jednak nie sposób nie doceniać jego muzyki Odpowiedz Link
basia799 Re: Michael 26.06.09, 11:57 kurcze, ja też się wychowałam na tych przebojach... dla mnie to szok, był genialny jako artysta, a to jakim był człowiekiem, to już inna sprawa. skończyła się pewna era... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Michael 26.06.09, 12:12 Mimo, że nigdy za tą popeliną nie przepadałem, trochę mi go szkoda. Zrobią z niego drugiego Elvisa. Bedą zloty i takie tam. Jaki był to był, jakoś tak smutno. No i nie piszcie, że robił muzykę, on ją tylko śpiewał i przy okazji tańczył, ale to inna para kaloszy... Odpowiedz Link
basia799 Re: Michael 26.06.09, 12:55 taa.. ciekawe... "tylko" śpiewał i "przy okazji" tańczył. w przeciwieństwie do innych wybitnych artystów, jak chociażby.. eee... - "przy okazji"... dobre Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Michael 26.06.09, 16:44 Taka prawda, zainteresuj się kto pisał teksty, kto robił muzykę, kto dbał o promocję, kto czuwał nad jego wizerunkiem. To firma zarabiająca ogromne pieniądze. Ale ok, niech Ci tam bedzie... Odpowiedz Link
fallen86 Re: Michael 26.06.09, 13:03 Hmmm, jakoś nie poruszyła mnie wiadomość o jego śmierć. Choć lepiej że odszedł teraz jak był jeszcze lubiany i rozpoznawany... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Michael 26.06.09, 23:21 Ostatnie jego 10 lat życia to musiała być totalna masakra. Ale to też pewien znak. Namioty tlenowe, maski, rękawiczki przy powitaniu. Wszystko to aby zapewnić sobie długowieczność. Człowiek nie jest właścicielem swojego życia. Odpowiedz Link