Dodaj do ulubionych

Gasze swiatło

28.07.09, 23:44
Dobranoc Wszystkim - mam o czym myślec tej nocysmile Pozytywnie
zaskoczony i w dobrrym humorze sie kłade spaćsmile
Obserwuj wątek
    • srebrnalza Re: Gasze swiatło 28.07.09, 23:56
      Dobranoc
    • raf.1 Re: Gasze swiatło 28.07.09, 23:58
      to jak ju światełko zgasiłeś, to uważaj na ten błyszczek w oczach wink
      https://th08.deviantart.com/fs39/300W/f/2008/358/4/f/You_are_free_to_love_by_notursweetie.jpg
    • kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 01:31

...swiatło już zgaszone ???

hhmmm..........to po ciemku wypadło mi szukac drogi do łóżka....smile

dooooooooooooooobrrrreeejjj nocy...

-*-*-*-
      ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś
      sam.....
      • 17lipiec1976 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 05:51
        a ja zapalam, bo chociaz juz widno, ale potrzebne w laziencebig_grin
        • kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 08:38

ufff...........przynajmniej drogi do łazienki nie muszę szukac w
          ciemności.......smile
          dzieki.......

Dobrego Dnia smile

-*-*-*-
          sam.....
      • czarny.onyks Re: Gasze swiatło 29.07.09, 22:45
        byle w tych ciemnościach trafić do swojego łózka;P
    • aglajaaa Re: Gasze swiatło 29.07.09, 09:58
      Kto pozwolił gasić światło, noooooo kto?
      To przecież moje zadanie...
      I o której godzinie gasicie, cooooo?
      Człowiek wraca i znów to samo... ciemności, butelki...
      aaaa.. gasicie co by klimat odpowiedni robić(?)... aaa.. błyszczące oczy i
      pozytywne zaskoczenie i dobry humor przed snem... to ja się chyba powoli
      domyslam... o co tu chodziwink

A ja mam dziś wooooooolne od obowiązków wszelakichsmile
      To będzie piękny dzieńsmile
      • kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:11

Aglajaaa tu się żle dzieje................widzisz ......ktoś gasi
        światło, ktoś zapala..........nikt tego nie kontroluje..........

raaaaaaaaatuj smile

p.s a ma mam dziś też wolny dzień...................ale do
        14:00.......che,che smile

-*-*-*-
        sam.....
        • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:22
          Normalnie bezkrólewie na tym forum. Brakuje nam mentora i przywódcy
          co by trzymał ręke na pulsiebig_grin
      • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:24
        > Kto pozwolił gasić światło, noooooo kto?
        > To przecież moje zadanie...
        > I o której godzinie gasicie, cooooo?
        > Człowiek wraca i znów to samo... ciemności, butelki...
        No fakt nie zapytałem - to juz sie nie powtórzy od dziś oficjalnie
        to Twoja rolasmile
        • kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:34
          frip0 napisał:

> No fakt nie zapytałem - to juz sie nie powtórzy od dziś
          oficjalnie
          > to Twoja rolasmile

tylko czy Agla ma swiadomość, ze my przynajmniej do 1 w nocy
          potrzebujemy swiatła ???????????? big_grin

-*-*-*-
          sam.....
          • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:40
            Agla to mądre dziewczesmile Myśle, że jest swiadoma praw i obowiązków
            wynikających z bycia latarnikiem forumowymbig_grin
            • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 12:36
              "ja kudłaty, durnowaty" ; hahaha big_grin
              To chyba nie z tego filmu (Przyjaciel wesołego diabła)
              ale Ty Frip lepiej tego posłuchaj.. hehe..
              xxgusia117xx.wrzuta.pl/audio/2Bei9SCjsGv/krzysztof_antkowiak_-_zakazany_owoc
              a co do fotki, którą w tym wątku umieściłem, to w życiu bym się nie spodziewał,
              że net i świat jest taki mały.. oj, oj.. big_grin , a zaczęło się od szukania w necie
              wampirów, fotek jakiś do tego, poprzez arabskie stronki, deviantart.com, a
              potem to już się okazało, że pani ze zdjęcia często przebywa 60 km od miejsca
              mojego zamieszkania..
              No normalnie strach się bać.. big_grin big_grin
              • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 13:42
                hehe Raf świat jest mały, ja sie obawiam zdemaskowania w wawiebig_grin
              • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 13:44
                Ps. A co do fotki ............ no cóż ...... Nie pogniewam się jak
                kolejne wrzuciszsmile
                • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 16:39
                  poprzednia fotka znalazła się tutaj, bo sobie gdzieś wynalazłem fajny kadr, teraz, kiedy już poznałem autora, a raczej autorkę, to tak trochę dziwnie mi zamieszczać coś tutaj. Jednakże osoba ta sama i dobrowolnie umieściła swoje fotki w necie, nawiasem mówiąc świetne, więc jeszcze tak po cichutku ze trzy? wink big_grin big_grin

https://th03.deviantart.net/fs32/300W/f/2008/194/4/3/Are_you_there__my_mermaid__by_notursweetie.jpg

https://fc07.deviantart.com/fs37/f/2008/265/d/b/readme_txt_by_notursweetie.jpg

https://fc09.deviantart.com/fs29/f/2008/174/4/1/And_that__s_color_of_my_mind_by_notursweetie.jpg

dobra i wyłączam kompa, bo mnie namierzy.. big_grin

• frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 17:14
                    Ładna dziewczyna, aż za gardło człowiek ściska, że tylko popatrzeć
                    możesad
                    • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 17:43
                      Frip- to tylko image, ymycz. Ważne też jest, co taka osóbka prezentuje
                      wewnątrz. Jak ja bym się tak pomalował i przez fotoszopa przepuścił, to też bym
                      pewnie tak wyglądał. big_grin. Rozumu jednak
                      i intelektu przez program graficzny nie przepuścisz, a i siłownia nie pomoże.
                      Oczywiście ważny jest wygląd zewnętrzny, styl, itp. , ale to już kwestia
                      osobistego gustu. Ja najbardziej w tych fotkach podziwiam pomysłowość i styl, a
                      jak czytałem jej wpisy na innym portalu to też nie było źle. Nie wiem, może
                      jednak jest to mitem, że im ładniejsza, tym głupsza..? big_grin Może.. hehe.. , ale
                      nie mnie to teraz oceniać..
                      Piękno wewnętrzne zostaje na dłużej.. jest bardziej wartościowe, bo do imagu się
                      przyzwyczajamy, powszednieje nam, staje się codziennością. Natomiast osobowość,
                      jeśli nie jest pusta, potrafi zafascynować, zauroczyć o wiele bardziej niż
                      farbki na głowie.
                      wink
                      • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 17:52
                        Wnętrze a i owszem ważne ,ale co po nim kiedy zwyczajnie nie
                        pociągasz kobiety fizycznie. Tu na forum to se możemy filozofowac a
                        co do czego to czy zainteresowałbys sie brzydką, ale piękna
                        wewnętrznie kobietą jakbs miał do wyboru równie interesującą i taka
                        na widok której byłbys twardzielem?? Kobiety maja podobnie -
                        kolżeństwo i dogadywanie sie z nimi to nie to samo co bycie
                        pożądanym pprzez nie jako samiecsmile
                        • robert.83 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:22

Mężczyźni kochają oczyma a kobiety - uszamismile.
                          Wygląd jest ważny. Ale jeśli Twoim zdaniem to jedyne źródło
                          seksualności to nie mamy zwyczajnie o czym gadać. SZCZEGÓLNIE, że
                          jesteś facetem.

Hmm, miałem kiedyś znajomą, która naprawdę nie miała szczęścia w
                          kwestii wyglądu. Połączyły nas wspólne zainteresowania...
                          Po tygodniu znajomości marzyłem, żeby się do niej dobrać. Czułem jak
                          rosną mi kły na samą myśl.
                          Sposób w jaki mówiła, co mówiła (i ile tego miała w głowie!)... jej
                          styl, perfumy... to był jeden wielki seks!

Upraszam. Nie uwłaczaj swojej i mojej inteligencji powtarzając
                          mantrę, że liczy się tylko wygląd.

Tu oczekuję, że to przeczytasz i napiszesz mi: masz rację.
                          • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:27
                            Nie nie liczy sie tylko wygląd - ale na palce cyplenkova trzeba
                            wyglądac normlanie a nie jak ktos kogo przejechał
                            superexpress!!!!!!!!!!!!
                            • robert.83 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:30

Tu oczekuję, że to przeczytasz i napiszesz mi: masz rację.

Czego nie zrozumiałeś?
                              • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:35
                                Robert jak Ci kiedys pisałem - z gówna bata nie ukręciszsmile Ale na
                                kobietach sie świat nie kończysmile
                                • robert.83 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:41

Jak będziesz miał ochotę pogadać na ten temat, czekam te dwa słowa.

Tymczasem jestem do dyspozycji w każdej innej materii.
                                  • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:48
                                    może ta Twoja kumpela była po prostu przeciętna - to jestem w stanie
                                    zrozumiec fascynacje jej osobą smile
                        • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:27
                          Ty nie gdybaj, bo w filozofię się to przerodzi i co będzie. wink Rzecz cały czas
                          rozbija sie o gust, który jest pojęciem niezwykle względnym. Skoro jesteś
                          brzydalem ( bo tak uparcie to utwierdzasz w sobie) to zmień przedział, nie
                          szukaj babki pośród modelek.. big_grin .
                          I jeszcze jedno: skąd masz pewność jak Cię odbierają kobiety.. może są, istnieją
                          takie, którym twardnieją sutki na Twój widok.
                          Wiesz jakoś tak dziwnie mi pasujesz na styl takiej powierzchownej barbi..
                          różowa sukieneczka, komóreczka, viva, glejmur te sprawy..
                          a przecież jak Cię tu czytam, to masz coś więcej w sobie a z cepelii uczyniłeś
                          sobie jakiś pomnik i go czcisz.
                          ech.. styl, styl, styl..

" La précieuse

Widzę cię, w futro wtuloną,
                          wahającą się nad małą kałużą
                          z chińskim pieskiem pod pachą, z parasolem i z różą...
                          I jakżeż ty zrobisz krok w nieskończoność?"

• frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:31
                            Nie no w barbi nie gustuje, jeszcze aż tak bardzo nie upadłem na
                            głowebig_grin

> I jeszcze jedno: skąd masz pewność jak Cię odbierają kobiety..
                            może są, istniej
                            > ą
                            > takie, którym twardnieją sutki na Twój widok.

A czekaj napompuję swoja obluubienice i sprwdzebig_grin
                            • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:37
                              Frip.. spierdalasz teraz przed argumentami, aż się kurzy. Cóż z wiekiem Ci to
                              przejdzie.. big_grin

Pompuj dalej z cepelią ( Cyplemnikowem jakimś, czy jak mu tam) wink
                              • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:40
                                Nie spierdalam tylko nie dam sie przekonac , ze białe jest czarnesmile
                                • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:54
                                  nie no.. wiesz lepiej.. jesteś wszystkimi kobietami świata, nawet tymi
                                  dmuchanymi i już na 100% wiesz, Wszystkie inne teorie i oczywistości są
                                  błędne.. Widzisz.. bo jeśli chcesz tylko seksu z piękną kobietą.. to to da się
                                  rozwiązać za pomocą kasy.., ale jeśli szukasz czegoś więcej.. to tego tak
                                  szybko nie rozwiążesz.. Możesz mówić sobie.. jestem ładny, biuti, mogę mieć
                                  wszystkie, a tu nagle "Miriam" (Onyks miała w sygnaturce) czyli ch.. i możesz
                                  sobie też mówić, że jesteś brzydalem i też będzie miriam. Znam wielu kolesi,
                                  którzy są sami, chcieli by mieć jakąś Dupę,( najlepiej ładną z twarzy wink ) a też
                                  są sami.. Popatrz ile tu kolesi pisze, bo są sami, bo szukają, rozglądają się..
                                  no nie wiem..
                                  i wszyscy oni jakoś nie psioczą.. Tylko Ty jakoś w swoim zadufaniu masz
                                  pretensje, extremalnie egoistyczne wyobrażenia o swoim wyglądzie. Widzisz
                                  Kolego, białe jest białe, a czarne jest czarne, ale to Ty jesteś w błędzie, a
                                  nie większość ( choć czasem bywa odwrotnie wink , chociaż to rzadkość )
                                  nie przekonamy Cię tutaj i bynajmniej ja nie próbuje tego zrobić, lecz
                                  zdecydowałem się znów troszkę, bo co jakiś czas tu do Ciebie podpisuje i chyba
                                  po to jest forum nio nie? hehe wink
                                  • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:05
                                    no tak płatna miłoścsmile Jakos chyba nie skorzystam. Żyje tyle lat sam
                                    i jakos se radzesmile Ale Ty chcesz zaprzeczyć naturze, ludzkiej ale
                                    przede wszystkim zwierzęcej naturze.
                                    • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:18
                                      mylisz Drogi Kolego pojęcia i ich znaczenia.. komunikacja z Tobą dzięki temu
                                      jest nieco utrudniona. wink

Nie ma czegoś takiego jak płatna miłość.. płatny sex i owszem..
                                      i o czymś takim pisałem.. Renia Rączkowska jest ok. big_grin , ale może warto
                                      spróbować agencji towarzyskiej? big_grin

I jeszcze jedno, tu ocierać się to zaczyna o głębszy humanizm, psychologię i
                                      teorie różnych sławnych.

Człowiek nie jest ani tylko zwierzęciem, ani tylko człowiekiem..
                                      jest bardziej skomplikowany niż wszystkie te teorie wymyślone przez niego, aby
                                      go gdzieś upchnąć i sklasyfikować i zaklasyfikować..
                                      Moim zdaniem jeśli się w tym przekroczy pewną granicę, to staje się to
                                      obrzydliwe i zwierzęce..
                                      • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:24
                                        Widzisz agencja to nie miejsce dla mniesmile Ja nie zarabiam 200zeta za
                                        godzine i nie sądze, żebya praca tych pań była tyle wartabig_grin
                                        Ps. a powinienem napisac płatna "miłóść"
                                        • raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:35
                                          a swoją drogą ciekawe, ile taki namberek tera kosztuje big_grin
                                          kiedyś słyszałem, że sie rozbija o 200 - 300 zł. za "podstawową" usługę.
                                          Ja mieszkam w takim mieście, że agencja musiała by od razu splajtować, bo
                                          miasteczko jest małe i dzięki temu ludzi tu mądre same
                                          w sobie.. hehe wink ; ale za to sporo tu kurew - cichodajek, pokręcisz się i masz
                                          za darmo, nie licząc inwestycji w piwa i inne takie chipsy.
                                          Obrzydliwe to i sumiennie wyznam, że dziwka, to ktoś, kto jednak ma mój
                                          szacunek, bo robi to uczciwie, dla pieniędzy, no a jeśli
                                          z pożytecznym połączy i przyjemne, to już w ogóle rewelka.
                                          Natomiast do lokalnych (i nie tylko) kurewek, czuję pogardę i wstręt (do ich
                                          zachowań), bo robią to tylko i wyłącznie, by zaspokoić same zwierzęce instynkty,
                                          nie trzymając się niczego co nazywam godnością.
                                          • frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:44
                                            hehe Niedawno kumpel z rodzinnych stron uświadamiał mnie która ile
                                            tych piw i hipsów potrzebujebig_grin Ale jak dla mnie byłby to juz totalny
                                            upadek - wtedy to juz bym musiał lustro potłuc smile
                                            • 17lipiec1976 a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:41

• aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:44
                                                Jaaaaaa big_grin
                                                ale dopiero przyszłam... więc chyba jeszcze nie pora, by gasićwink
                                                • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:44
                                                  no pewnie, ze jeszcze za wczesniebig_grin
                                              • czarny.onyks Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:44
                                                nie ja....
                                                przyszłam i padłam...
                                                mimo pitej przed chwilą kawy...

jak kiedyś przejdę na emeryturę to będę .....spaććććććććććććwink
                                              • raf.1 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:46
                                                - I stała się jasność - powiedział Anioł i stała się jasność
                                                - I stała się ciemność - powiedział Szatan i stała się ciemność

- I stała się jasność - powiedział Anioł i stała się jasność
                                                - I stała się ciemność - powiedział Szatan i stała się ciemność

- PRZESTAŃCIE SIĘ DO CHOLERY BAWIĆ TYM KONTAKTEM!!! - powiedział Św. Piotr...
                                                • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:49
                                                  W myśl powyższego... to może lepiej zapalać... bo do szatana m i dalekobig_grin
                                                  Tylko w najbliższym czasie nie przewiduję aż tak wczesnego wstawania. oooo... To
                                                  Wy "aniołki" zapalajcie big_grin
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:54
                                                    No to ja będe gasiłsmile Tylko mi potem nie narzekac, że o butelki sie
                                                    potykaciesmile
                                                  • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:57
                                                    To nie pić mi tu, nooooo(!)
                                                    I nie gasić zbyt wcześnie...
                                                    Kawa wychodzi koło drugiej... w ciemnościach ma siedzieć?
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:01
                                                    Ja jestem abstynentemsmile Czasem lepiej wszystko widac w ciemnoścismile
                                                    > Kawa wychodzi koło drugiej... w ciemnościach ma siedzieć?

To zróbmy dyżury i niech każdej nocy ktoś jej zapala żaróweczke bo
                                                    ja jej nie chce na sumieniu mieć ja sie potknie przez te butelkibig_grin
                                                  • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:08
                                                    Noooo, a ja to się mogłam potykać... nikt mi nie zapalił.. nawet maleńkiej
                                                    świeczki mi nie zostawili...

Dobra, to rób grafikbig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:13
                                                    ja wymiekam, dobranoc.
                                                    https://merlin.pl/Calus-na-dobranoc_Amy-Hest,images_product,0,83-237-8641-0.jpg
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:21
                                                    > Noooo, a ja to się mogłam potykać... nikt mi nie zapalił.. nawet
                                                    maleńkiej
                                                    > świeczki mi nie zostawili...

Jakbys uprzedziła, że imprezujesz po nocach to bym poczekał i
                                                    zapaliłsmile

> Dobra, to rób grafikbig_grin

To Ty jej dzissiaj zapal bo mnie się przestraszy kobieta, a dodaj
                                                    jeszcze nocne zmęczenie i nieszczęście gotowetongue_out
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:26

Własnie ja w kwestii formalnej...........smile

bo jak mi za wcześnie zgasicie to swiatło , to nieszczęscie
                                                    gotowe........bac się będę, myśli mi sie zakręcą i co ? ?
                                                    a może chociaz jakąś lampeczke mi zostawicie w kątku smile ???

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:29
                                                    dla Ciebie wszytsko. mozesz nawet wybrac kolorbig_grin

https://newage2009.gito.pl/lampka/lampa1.jpg
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:30

och Lipcu tak mi rób..........smile

poprosze o lampeczke nr 1 i oczywiście pokryje wszystkie koszty z
                                                    nia związane big_grin

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • raf.1 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:32
                                                    www.youtube.com/watch?v=fPYB8uuyuMQ
                                                    wink
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:35

Raf jak juz mnie Aglajaaa odetnie od swiatła to sobie włacze te
                                                    kołysankę i co ???????? kto mi wtedy podskoczy ? smilesmile

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:32
                                                    a co Ty masz zamiar z nia robić??
                                                    no wiesz te koszty....
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:38

big_grin
                                                    mam zamiar posiąść ja na wyłączność !!!! i zabierać wszędzie, bo
                                                    jako posiadaczka mobilnego internetu dołaczonego do mobilnego
                                                    laptopa wink nie wiem w jakiej częsci świata mi to swiatło
                                                    wyłączycie.........

a wiadomo ze my zuchy z drużyny Nocnych Marków na każda
                                                    ewentualność musimy byc przygotowani !!!!!

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:40
                                                    a ja mam do laptoka taki sprzeciorbig_grin
                                                    niestraszne mi ciemnoscibig_grin

https://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/689/44/29/689442905
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:43

łeeeeeeeeee i tak uważam ze ta lampeczka od Ciebie jest najlepsza smile
                                                    i ten zielony kolor............echh............juz nawet swieczek
                                                    nie bede zapalać - tak romantycznie........big_grin

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:44
                                                    hahah!!!!!!!!!
                                                    debesciarska jest, co????
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:46

tak jest..............debesciarska smilesmile

i juz sie ciesze ze sobie razem będziemy z ta lampeczka zasypiac,
                                                    jak mi strażnicy nocnej ciszy światło wyłaczą smile

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:49
                                                    boisz sie zasypiac w ciemnosci?big_grin

Kawus, jak dobrze, ze mam jutro do pracy na 12.25big_grin
                                                    wyspie sie do 10-tej a co!!
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:53

ostrzegłam tych w watku obok, ze Oni sobie tam spokojnie gadaja a tu
                                                    zaraz ktoś sie dopcha do pstryczka elektyczka ...............i po
                                                    rozmowach big_grin big_grin

i dobrze Lipcu...........spij spokojnie chociąz do 10:00.......juz
                                                    wtedy pewnie jakoś Fripem z Aglaja sie szeptem dogadaja i ktoś nam
                                                    swiatło zapali smilesmile

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:54
                                                    zwlaszcza w lazience, wiesz, depilacja, makijaz itepebig_grin
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:57

bo wiesz...........nigdy nie wiadomo co komu na tę noc
                                                    pisane............wiec musi byc i depilacja, i peeling tu i tam, i
                                                    kropla perfum tam..........i w ogóle.........big_grin
                                                    oj jak dobrze ze mam te zielona lampkę...........i troche świeczek
                                                    smile

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:57
                                                    Dooooobrze, będzie jak dawniej... ja władam kontaktem...
                                                    I ja zgaszę światło tu po raz ostatni(!)
                                                    I nie dyskutować(!)
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:59

aglajaaa nie krzycz big_grin

szeptem mów, mów szeptem................w ciemności wyostrzaja sie
                                                    inne zmysły.......słuchu ma sie rozumieć big_grin

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:00
                                                    hehe!!! sluchu powiadaszbig_grin
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:02

no tak powiadam big_grin

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:02
                                                    Kawa nocami to w Tobie tygrysica się odzywabig_grin
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:04
                                                    frip0 napisał:

> Kawa nocami to w Tobie tygrysica się odzywabig_grin

ciiiiiiiii............wink

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:06
                                                    A jednak wiedziałembig_grin
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:08

powiem szczerze..........
                                                    ja pamalutku już sobie idęeeeeeeeeeeeeeeee...............

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:11
                                                    Do następnego smile dobranocsmile
                                                  • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:29
                                                    Kawa... dziś poczekam na Ciebie... a na przyszłość coś ustalimysmile

A ja następnym razem uprzedzę, dobrze? Może mi ktoś zapali..
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:33
                                                    aglajaaa napisała:

> Kawa... dziś poczekam na Ciebie... a na przyszłość coś ustalimysmile

Aglajaaa powiem CI tak pocichutku, że dobry jest ten grafik dla
                                                    Ciebie, bo............ja dzis zmęczona jestem i dłuuuuuuuugo nie
                                                    pociągne tej nocy..........a poza tym Lipiec mi świetna lampeczke
                                                    zaproponowała, więc..........ciiiiii........jak zgasisz to i tak
                                                    sobie poradze i droge do łazienki znajdę smile

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:33
                                                    Agla jeśli sie nie przestraszysz to ja mogę zapalićsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:34
                                                    chyba skretatongue_out
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:37
                                                    Lipcowa a co to takiego??- ja sie nie znam na młodzieżowym slangutongue_out
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:38
                                                    tongue_out
                                                    nie udawaj fripku!!tongue_out nie udawaj ze nie wiesztongue_out
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:40
                                                    keeeeeeee? Ja juz pisałem, że niewinny jestemtongue_out
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:42
                                                    ciekawe z ktorej stronybig_grin
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:44
                                                    Od frontubig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:45
                                                    aha, czyli tylko z jednej strony, bo z tamtej to juz nie? podejrzane, ale nie
                                                    wnikambig_grin
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:48
                                                    Oj Lipcowa ja to jestem gatunek ginącysmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:53
                                                    no to sie rozmnozbig_grin
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:57
                                                    Chyba przez podział tylkobig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:57
                                                    mozesz jeszcze przez pączkowaniebig_grin
                                                  • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:38
                                                    Lipec, jak możesz(?)big_grin
                                                    Fripek jest abstynent i żadnych używek również... nie używabig_grin
                                                    A tak na marginesie, jak Ty się uchowałeś wśród tych metalowców(?) Abstynent(?)
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:43
                                                    Ja bez picia mam odloty - a kto ze mna przebywa pić nie musibig_grin
                                                  • kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:39
                                                    17lipiec1976 napisała:

> chyba skretatongue_out

big_grin big_grin

-*-*-*-
                                                    sam.....
                                                  • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:43
                                                    To ty z tych ciemności wołaj... a może lepiej nie wołaj, bo faktycznie się
                                                    przestraszębig_grin może tak nieco ciszej.. wyszepcz (ale słyszalniebig_grin), że to Ty...
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:47
                                                    Głos to ja mam znośny - chodziło mi o to ,że jak zapale Ci światełko
                                                    i facjate zobaczysz to możesz z tego nie wyjśc obronna rękąbig_grin
                                                  • aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:52
                                                    Dobrze już dobrze...bo Ty znowu zaczynasz(!)
                                                    Tylko świeczkę zaświecisz, będzie półmrok.. Spokojnie dotrę do celu a i Ty
                                                    bezpiecznie się w nim skryjesz... Jeśli tak się boisz..wink
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:53
                                                    zgłodniałam strasznie, myslicie, ze wypada jeszcze cos wrzucic do zoladka?
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:00
                                                    Czy wypada?? Ja od 22 jem bez przerwybig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:02
                                                    zjem bułę z szynka i zapije pepsi. niezdrowo, wiem.
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:04
                                                    Ja twarożek obecnie wcinamsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:07
                                                    i tak Ci nie wierzebig_grin wcinasz delicje i zapijasz colasmile
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:09
                                                    No ja nie moge szkoda , że my tu sie nie widzimy - twarożek słowo
                                                    honorusmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:12
                                                    jakos mi nie pasujesz na twarozek, ale zycie bywa zaskakujacebig_grin
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:14
                                                    Ja codziennie 250 gram zjadamsmile ooo jeszcze nie jednym bym zaskoczył
                                                    forumowiczówsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:16
                                                    big_grin
                                                    frip, nie wiem czy zauwazyles, ale dobilismy do setki.
                                                    Dobranocsmile i wcinaj twarozek czy cokolwiek co tam trzymasz w dlonibig_grin
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:19
                                                    Zauważyłem i pora kończyćsmile Dobranocsmile

aaaaaaaaa właśnie, że w dłoni nic nie trzymam se wypraszambig_grin
                                                  • frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:55
                                                    Świeczka to dobra pomysłasmile A to se andrzejki ożemy przy okazji
                                                    urządzicbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka