Gość: gosia IP: 89.231.221.* 30.10.09, 17:40 Potrzebuję informacji na temat lodówek Whirlpool. może ktoś z użytkowników podzieli się swoimi opiniami? Konkretnie interesuje mnie model WBE 3412 A+X. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flying_citron Re: Lodówka Whirlpool 31.10.09, 17:34 Mój kolega właśnie ma ten model, który Cię interesuję, bo niedawno się wprowadził do nowego mieszkanka. Powiedział, że jest z niej zadowolony i działa bardzo dobrze. Ale ja przekazuje to co on mi powiedział. A to dodatkowe informacje o tej lodówce: Pojemność całkowita netto 347 l Pojemność chłodziarki 228 l Pojemność zamrażarki 119 l Sterowanie mechaniczne Automatyczne rozmrażanie chłodziarki 3 szklane półki z możliwością regulacji i szklana pokrywa Regulacja półek 1 pojemnik na warzywa Separator butelek 4 balkoniki na drzwiach Klasa zamrażania */*** Zdolność zamrażania 4,5 kg/24h Zdolność utrzymywania temperatury - 24h Ręczne rozmrażanie zamrażarki 3 szuflady z przezroczystym frontem Pojemnik na kostki lodu Klasa klimatyczna N-ST Czynnik chłodzący R600a Obustronny montaż drzwi Poziom hałasu 39 dB Oświetlenie wnętrza Zużycie energii 0.82 kWh/24h Zużycie energii 299.3 kWh/rok Klasa energetyczna A+ Waga 63 kg Wymiary WxSxG: 189.5x59.5x64 cm Inox Odpowiedz Link Zgłoś