Dodaj do ulubionych

Nie polecam lodówki LG

IP: 212.180.168.* 10.07.10, 13:43
Kiedyś zakupiłem takową lodówkę. Jest głośna, kilka razy wzywałem serwis, który uważa że wszystko jest w porządku. Mam inną lodówkę, polską, Polar kupioną 12 lat temu, i jest o wiele cichsza. Napisałem pismo do centrali LG w Warszawie, z telefonicznej rozmowy wiem,że nic w tej sprawie nie zrobią. Według mnie drgania agregatu są przyczyną nadmiernej głośności. Każdemu odradzam zakup lodówki LG. Myślę, że kulturę firmy i sposób podejścia do klienta można poznać po tym jak takie jak moja sprawy są rozwiązywane.Rozumiem jak lodówka kompletnie się popsuje to sprawa jest ewidentna, ale głośność jest sprawą względną, i trudną do zmierzenia. Jednocześnie głośność jest parametrem którego nie da się sprawdzić w sklepie, stąd kupujemy na ślepo.
pod adresem img412.imageshack.us/i/img18622.jpg/
umieściłem odpowiedz LG, wkrótce umiesczę pismo rekalmacyjne wysłsne do LG w którym opisałem historię moich bojów z lodówką LG
Każdy może się zapoznać z "interesującymi" bojami z firmą LG pewnego klienta i podjąć decyzje czy kupować sprzęt LG, mając na uwadze,że sam może mieć problemy z produktem firmy LG

Rozczarowany klient
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: Nie polecam lodówki LG, porawiony adres IP: 212.180.168.* 10.07.10, 13:44
      img412.imageshack.us/i/img18622.jpg/
      • Gość: julia_22 Re: Nie polecam lodówki LG, porawiony adres IP: 93.186.170.* 10.07.10, 18:35
        wyszła z ich azjatycka hipokryzja
    • Gość: a Re: Nie polecam lodówki LG IP: *.aster.pl 14.07.10, 09:25
      Współczuję. Życie pod jednym dachem z taką terkoczącą lodówką (za
      niemałe pieniądze) musi być wkurzające. Wbrew pozorom głośność
      sprzętu jest ważnym parametrem użytkowym. Żeby Cię dobić, powiem, że
      mam średniej klasy siemensa w zabudowie, którego w ogóle nie
      słychać. Nie wiem, kiedy się włącza, kiedy wyłącza. Nie słychać
      kompletnie nic. Moi znajomi mają w zabudowie bosha i też zupełnie go
      nie słychać. Może zawalcz jeszcze o swoje. Odwołaj się. Niech
      naprawią albo chociaż dadzą rabat.
      • linn_linn Re: wybor lodowki 15.07.10, 12:03
        Musze wymienic lodowke i watki na ich temat troche mnie przerazaja.
        Ostatnio zadalam pytanie sprzedawcom / zaufanym: w zeszlym roku kupilam u nich
        tv i pralke, dobry wybor /: jakie marki sa godne zaufania. Dostalam odpowiedz:
        Bosch, Rex, Sharp. Moze faktycznie Bosch.
    • Gość: kris Re: Nie polecam lodówki LG IP: *.bb.netvision.net.il 14.07.10, 22:29
      azjatyckie gó...
    • Gość: hucus Re: Nie polecam lodówki LG IP: *.bb.netvision.net.il 19.07.10, 19:23
      ha ha
    • Gość: ania Re: Nie polecam lodówki LG IP: 92.241.190.* 28.07.10, 18:04
      miałam tę lodówke potwierdzam, dzwięczy jak kombajn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka