Gość: jarek
IP: 212.180.168.*
10.07.10, 13:43
Kiedyś zakupiłem takową lodówkę. Jest głośna, kilka razy wzywałem serwis, który uważa że wszystko jest w porządku. Mam inną lodówkę, polską, Polar kupioną 12 lat temu, i jest o wiele cichsza. Napisałem pismo do centrali LG w Warszawie, z telefonicznej rozmowy wiem,że nic w tej sprawie nie zrobią. Według mnie drgania agregatu są przyczyną nadmiernej głośności. Każdemu odradzam zakup lodówki LG. Myślę, że kulturę firmy i sposób podejścia do klienta można poznać po tym jak takie jak moja sprawy są rozwiązywane.Rozumiem jak lodówka kompletnie się popsuje to sprawa jest ewidentna, ale głośność jest sprawą względną, i trudną do zmierzenia. Jednocześnie głośność jest parametrem którego nie da się sprawdzić w sklepie, stąd kupujemy na ślepo.
pod adresem img412.imageshack.us/i/img18622.jpg/
umieściłem odpowiedz LG, wkrótce umiesczę pismo rekalmacyjne wysłsne do LG w którym opisałem historię moich bojów z lodówką LG
Każdy może się zapoznać z "interesującymi" bojami z firmą LG pewnego klienta i podjąć decyzje czy kupować sprzęt LG, mając na uwadze,że sam może mieć problemy z produktem firmy LG
Rozczarowany klient