Dodaj do ulubionych

Płyta Indukcyjna

17.02.13, 12:22
Mam pytanie dotyczące "głosności" płyty. Czy ona wydaje jakieś odgłosy cały czas, czy tylko podczas działania funkji booster? Mam połączoną kuchnię z pokojem i dlatego ma to dla mnie duże znaczenie. Może ktos zechciałby podpowiedziec co wybrać, jaka firma i model, na co zwrocić uwagę przy kupnie. Dotychczas używałam płyty ceramicznej, ale juz czas na zmiany.
Ma byc szybciej, łatwiej i przyjemniej. Zgóry dziękuję za wszelkie wskazówki.

Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Płyta Indukcyjna IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 00:11
      Używam płyty indukcyjnej od dwóch miesięcy; jakiś Electrolux, w kuchni otwartej na pokój. Fakt, że nie przesadzam z jej użytkowaniem ;), ale lekkie bzyczenie słychać tylko przy tej ekspresowej funkcji.
      • Gość: kucharek.lubiś Re: Płyta Indukcyjna IP: *.30.207.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.13, 12:08
        przy Mastercooku prawie nic nie słychać, delikatne bzyczenie jak przyblizysz ucho
    • dziewczyna_prezesa Re: Płyta Indukcyjna 10.03.13, 00:27
      Telewizora nie zagłusza :) Można smiało uzywać :)
      A tak poważnie to nie jest glośniej, niz przy syczącym gazie, bo i on wydaje przeciez dzwięk.
      Na poczatku to slyszałam, ale bardzo szybko tak się przyzwyczaiłam do odgłosu, że dziś nie zwracam na to uwagi. Jest naprawdę ok.
    • Gość: daissy Re: Płyta Indukcyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 17:46
      Płyta indukcyjna jest z pewnością najbardziej efektywna i bezpieczna pośród wszystkich innych płyt. Poza tym łatwo się czyści i gotując na niej przypalanie potraw jest ograniczone. Zdecydowanie nie żałuję tego zakupu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka