Dodaj do ulubionych

Mikrofala Samsung z funkcja Crusty

05.04.13, 11:01
Witam. Przymierzam sie do kupna nowej mikrofali i mysle o Samsung GE89MST z funkcja Crusty poniewaz mam duzy piekarnik w ktorym pieke chleb, ciasta i miesa, oprocz tego mam oven halogenowy, w ktorym pieke kielbaski, czesci kurczaka itp. i zawsze mialam mikrofale combi ktorych tak naprawde nie uzywalam w pelni bo sluzyly mi glownie do podgrzewania potraw (mikrofala) oraz do pieczenia mrozonej ewentualnie gotowej surowej pizzy a czasem wypiekania jakis bulek ( termoobieg) . Paszteciki i tym podobne byly odgrzewane w mikrofali wiec wiadomo - nie byly chrupiace. Nigdy nie bawilam sie w gotowanie obiadow w mikrofali, nigdy nie wykorzystywalam kombinacji mikrofali z termoobiegiem ( bylo kilka prob). Dlatego teraz mysle, ze mikrofala combi tak naprawde jest zbedna i dla naszych potrzeb wystarczylaby taka jak Samsung z funkcja Crusty, glownie do pizzy i podgrzewania pasztecikow czy wypiekania bulek. Tylko czy ta funkcja w praktyce naprawde zdaje egzamin? Na jakiej zasadzie to dziala? Bo wiem tylko ze jest jakis specjalny talerz i co dalej, jest jakis specjalny przycisk? Bylabym wdzieczna za informacje, z gory dziekuje.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka