Dodaj do ulubionych

akcesoria do kuchni

IP: *.rev.netart.pl 25.09.13, 14:13
Witajcie. Niedawno wyremontowałam swoją kuchnię. Meble i sprzęt AGD wyniosły mnie naprawdę dużo pieniędzy i teraz niewiele środków zostało na akcesoria kuchenne: ociekacze, stojaki na sztućce i pokrywki. Gdzie za naprawdę niewielkie pieniądze mogę kupić akcesoria kuchenne dobrej jakości?
Obserwuj wątek
    • zwrot_towaru_w_agito.pl Re: akcesoria do kuchni 30.10.13, 19:20
      Agito.pl - zamiast sklepu internetowego:
      zwykłe złodziejstwo !!!

Jeśli z jakichkolwiek powodów zamierzasz zwrócić towar z tego sklepu-nie rób tego, ponieważ nie masz szans na zwrot pieniędzy !!!

Po licznych ponagleniach mailowych i telefonicznych obsługa klienta w osobie: Mateusz Kozieł - twierdzi, że nie wie dlaczego nie zwraca pieniędzy za towar, który został zwrócony do siedziby firmy.

Krzysztof Amrugiewicz
      nr zamówienia: 7413761

Agito.pl - zamiast sklepu internetowego:
      zwykłe złodziejstwo !!!
    • Gość: Cora Re: akcesoria do kuchni IP: *.ostroleka.vectranet.pl 31.10.13, 16:04
      a no, z tym sie zgodze. moj ostatni zakup to taki fajowy zegarek do kuchni własnie. www.agatahome.pl/1-Katalog,produktow/58-Zegary/98-Zegary,kuchenne/2182-zegar,scienny.html?lp=1
      wstawiłabym fotke, ale chyba nie potrafię wiec odsyłam do linku
    • lenamagda11 Re: akcesoria do kuchni 19.01.22, 08:57
      Ikea!!!
    • peter_parker777 Re: akcesoria do kuchni 10.02.22, 15:35
      Jak nowa kuchnia to na pewno przydadzą się do niej nowe drewniane meble do jadalni. Ważne aby były dobrze wykonane przez firmę, której możemy zaufać.
    • ilo998 Re: akcesoria do kuchni 06.03.22, 18:36
      www.ceneo.pl/97894991#crid=513131&pid=24796 Tanio
    • kvaaod69 Re: akcesoria do kuchni 09.12.22, 13:05
      Mogę polecić produkty YATO, naprawdę przystępna cena i niezła jakość.
      Na stronie amggastro jak narazie mają -10% na produkty yato, także jest taniej niż na samej stronie yato :)
      amggastro.pl/brand/17-yato sprawdź sama :)
      Pozdro!
    • mariuszm1991 Re: akcesoria do kuchni 22.02.23, 14:10
      polecam przeczytać: aobiznes.pl/aktualnosci/po-pracy/aktualne-trendy-w-kuchniach-na-wymiar?hitcount=0
    • adrewkoc1 Re: akcesoria do kuchni 01.03.23, 12:37
      Jeśli chodzi o tradycyjne akcesoria do kuchni, to osobiście polecam sklep woodcarver.pl, mają tam naprawdę dobrej jakości produkty wykonane głównie z drewna. Zero chińszczyzny i szajsu, ceny wydają się być lepsze niż u konkurencji, ze swojej strony polecam ich Tekst linku
    • bartoszsuchocki Re: akcesoria do kuchni 14.09.23, 09:43
      Polecam kupić akcesoria z tej strony jest tam dosyć tanio phu-gral.eu/
    • masssmile Re: akcesoria do kuchni 18.08.24, 13:46
      Jak są nowe powierzchnie to polecam Ci je zaimpregnować by wyglądały dłużej jak nowe. Ja zabezpieczyłem swoją kuchnie przy użyciu nanomateriałów SiO2 i eco nano powłoki hydrofobowej.
    • tala_r_e_kk Re: akcesoria do kuchni 02.11.24, 20:26
      Ja bardzo polecam te etykiety na pojemniki kuchenne, nie wyobrażam sobie kuchni bez nich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka