Gość: maja IP: *.acn.waw.pl 19.03.06, 19:07 sprzedam lodowke Candy niska 3 letnią, stan bardzo dobry, tanio 150 zl, odbior w Wawie, kontakt emailowy maja_wawa75@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakus Re: sprzedam lodowke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 00:31 a ja oddam za darmo...polar stan bdb. niech ja ktos tylko wezmie z korytarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: sprzedam lodowke IP: *.futuro.pl 29.03.06, 17:42 odbiór osobisty tak? bo jeśli jest niska i odbiór osobisty nie jest konieczny, to ja jestem chętna.. trochę więcej informacji mogę prosić? Danka z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: sprzedam lodowke IP: *.chello.pl 05.04.06, 14:00 jeżeli ta lodówka jest w nadal do zabrania to proszę adres na pocztę benia56@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nero_fialka Re: sprzedam lodowke 05.04.06, 14:06 do krakus!!! wietam prosze o twoj mail- chcialabym dowiedziec sie jaka lodówke masz do oddania?niska w dobrym stanie? gdzie mieszkasz? pozdrawiam. a do pani od lodówki to czy mozliwa jest wysylka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: sprzedam lodowke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 00:34 ja chcialabym poznac wiecej szczegolow, np. nazwe modelu pozdrawiam warszawianka Odpowiedz Link Zgłoś