Dodaj do ulubionych

problem z sokowirówką

IP: *.zacisze.zgora.pl 22.08.06, 22:31
Kilka dni temu kupiłam sokowirówkę Zelmer Julita za 179zł, czyli "ze środkowej
półki", dla mnie nie jest to mała kwota, wręcz duża, ale wydałam tyle, bo
pomyślałam, że nie kupię byle czego za 99zł - teraz żałuję. Byłam pewna, że za
taką cenę i takiej firmy to sprzęt działa super, niestety zawiodłam się.
Wióry-odpady po marchewce są mokre, muszę je przerabiać jeszcze 2 razy (w
starej sokowirówce mojej mamy to odpady były tak suche, że za 2 razem to by
nic nie wypłynęło soku).
Czy to jest normale? Czy ktoś z Was też ma taki problem? Czy ja coś źle robię
- ale co tu można źle zrobić, chyba nie ma takiej możliwości.
Zastanawiam się, czy mogę zareklamować taki sprzęt, z którego działania jestem
niezadowolona, pewnie nie, ale może ktoś z was już reklamował w podobny sposób
i "wygrał"? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: artur Re: problem z sokowirówką IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:26
      ja mam identyczną sokowirówke...no nie wiem ale jak marchewke przepuszcam tro
      odpady są uche!! naprawde takie trocinki lób wysciolka dla chomika :D. jak
      mosno popychasz surowce to pewnie ze są mokre!!! trzeba jepowoli i stopniowo
      podawać a nie mocno przydusić!!! ja np. wkładam marchewkę to ją przyciskam tak
      lekko. nie wiem , ale moja julitka spisuje sie ewelacyjnie
      • Gość: gość Re: problem z sokowirówką IP: *.zacisze.zgora.pl 01.09.06, 21:42
        Dzięki za odpowiedź. Ale ja naprawdę popycham te marchewki powoli, i nic. Ja mam
        chyba jakąś wybrakowaną tą "Julitkę". No cóż jak pech to pech, brakuje mi już
        cierpliwości do robienia tego soku.
    • Gość: Marta Re: problem z sokowirówką IP: *.pro.lama.net.pl 01.02.07, 16:10
      Cieszę się, że napisałam o tej sokowirówce - właśnie miałam zamiar ją kupić! Dzięki Tobie nie popełnię tego głupstwa, tylko co mam kupić? Może napisałabyś, jaką sokowirówkę miała Twoja mam, byłabym wdzięczna - pewnie jakąś starą wersję, ale takie podobno są najlepsze!

Z góry dziękuję i pozdrawiam!
    • Gość: Marta raz jeszcze Re: problem z sokowirówką IP: *.pro.lama.net.pl 01.02.07, 16:11
      Reklamuj tą sokowirówkę, ona ma dać sok, a nie zostawiać go w miąższu!Spróbuj!Nie daj się spławić!Masz prawo reklamować towar, jeśli nie spełnia zadania do końca!Jeśli jesteś niezadowolona!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka