nitka41 25.01.07, 13:39 Czy ktos uzywał garnkow firmy bohmann?warto je kupic?chodzi mi o te z potrojnym dnem akutermicznym.zastanawiam sie jeszcze nad garnkami Maibach i Tefal Edition ale te ostatnie sa juz troche drozsze.Prosze o rade. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Garnki Bohmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:05 Hmmm Bohmann i Maibach to jakieś dziwne garnki, opócz allegro nie znalazłam o nich info :( Weź lepiej tefala, a może zastanów się nad Elo, mają spory wybór w różnych cenach i sa to naprawdę niemieckie produkty :) www.elo.de/ Wpolsce mozesz kupić w Elopolu, lub sklepie rynekagd,: www.elopol.pl www.rynekagd.pl/ Wybierz co cię interesuje i zapytaj mailowo Elopol o ceny - nie zawsze ale czasem maja taniej niz rynek a czasem drożej :) pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Garnki Bohmann IP: *.bsk.vectranet.pl 27.01.07, 13:37 Mam i bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarli Re: Garnki Bohmann IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.07, 13:36 Ja nie polecam tej firmy. Tania nic nie warta tandeta. Jeśli chcesz naprawdę dobre naczynia do kuchni, które są wieczne i ponadczasowe, to kup sobie coś z Fissler, WMF lub Silit. To są porządne, sprawdzone i doskonałe garnki, dopracowane do ostatniego szczegółu. Wszystko inne to skorupy a nie garnki. Popatrz na allegro. Jest spory wybór Fisslera. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka41 Re: Garnki Bohmann 05.02.07, 17:25 witam! Dziekuje za wszystkie rady. Chyba zdecyduje sie na garnki firmy Elo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś