Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 14:26 nie mam piekarnika w domu i ostatnio zastanawiam się nad zakupem tego ustrojstwa. co można przyżądzić w prodiżu? można piec ciasta,mięso itp? warto kupić, a jeśli tak to jaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewilek2 Re: prodiż 28.03.07, 20:46 witam. można piec wszystko. Jednak ja odkąd mam dobrą kuchenkę z elektrycznym piekarnikiem, prodiż wsadziłam głęboko do pawlacza i prawie całkiem o nim zapomniałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: prodiż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:58 ano właśnie, ja też się zastanawiam nad kupnem tego niemodnego już gadżetu:)) czy ktoś jeszcze go używa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroline Re: prodiż IP: 80.54.118.* 02.08.07, 11:09 ja mam podłużny. Jest idealny do podgrzewania krokietów jak i przypiekania zapiekanek. Idealnie nadaje się również do pieczenia ciast (w tym wypadku podłużnych pierników, bab "piaskowych" itp. ciast). Polecammm :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoneo Re: prodiż 06.08.07, 01:02 My pieczemy w swoim już tylko kartoflaka (babkę ziemniaczaną) Odpowiedz Link Zgłoś