Gość: krakow IP: *.kur.kolornet.pl 29.03.07, 19:27 chodzi mi konkretnie o ustawienia dla wody w krakowie zostawic standardowe czy cos kombinowac. zmywarka siemens SE 56T590. detergenty calgon. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: se Re: jakie macie ustawienia soli i nablyszczacza IP: *.3.cust.bredband2.com 01.04.07, 07:53 zalezne od twardosci wody, a nie od modelu zmywarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: jakie macie ustawienia soli i nablyszczacza IP: *.kat.3s.pl 01.04.07, 17:50 jesli chodzi o sol to oczywiscie zalezy od wody. U mnie jest twarda wiec sol jest ustawiona na maksimum. Co do nablyszczacza to od pewnego czasu w ogole go nie uzywam. Do mycia uzywam tabletek, one zawieraja nablyszczacz, wg. mnie wystarczajaca ilosc. Szklo ladnie blyszczy, nie ma zaciekow.Typ zmywarki niewiele wnosi do problemu , ale ddla kompletu odpowiedzi: mam Boscha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżi jakość wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:53 Myślę że wiesz skąd masz wodę w kranie. Poniższa tabelka i intrukcja zmywarki powinny wszystko wyjaśnić www.mpwik.krakow.pl/jakosc_wody/ Odpowiedz Link Zgłoś