Dodaj do ulubionych

Szeroka lodówka

05.05.07, 23:34
Znacie jakieś szerokie lodówki - tak w przedziale 75-90cm? Raczej nie side-by-side, bo tu już cena za wysoka. Wiem, że takie szerokie lodówki ma Liebherr, ale cena spora i podobno psują się okropnie, a jak już mam płacić mnóstwo pieniędzy, to wolałabym na coś niezawodnego wydać.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktostam Re: Szeroka lodówka IP: 80.50.233.* 07.05.07, 14:22
      Jak ma byc cos niezawodnego to tylko side-by-side... Sam mam taka od niedawna.
      Dziala super... Mialem do zagospodarowania duzy obszar, a nie chcialem zbyt
      drogiej lodowki, no ale nic nie bylo... Wiec sie skusilem... Dobrze, ze teraz
      sa male raty...
    • Gość: Ja Re: Szeroka lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:40
      > Wiem, że takie szerokie lodówki ma Liebherr, ale
      > cena spora i podobno psują się okropnie,
      Akurat Liebher ma bardzo dobra opinię i raczej się nie psują. Cena za to wysoka
      no i wzornictwo takie raczej niemieckie. Z szerszych lodówek (70cm) Whirlpool
      ma fajną ARC 8120 IX, ale Whirlpoole maja niestety bardzo słaba opinię. Ja w
      kazdym razie świadomie zdecydowałem sie na Whirlpoola i na razie nie żałuję
      (Liebher odpadł, bo wybitnie nie podobał sie żonie).
      • Gość: gostek Re: Szeroka lodówka IP: *.aster.pl 21.06.07, 10:23
        Libherr się nie psuje. A to dobre...
        liebherr.fm.interia.pl/
    • Gość: majka Re: Szeroka lodówka IP: 80.50.201.* 08.05.07, 12:43
      Szeroką lodówkę ma jeszcze Samsung - model SRL629EVSS. W sklepach internetowych
      pojawia się od ok 3000 zł. Ale ma sporo fajnych funkcji - dystrybutor wody,
      powłokę antybakteryjną, kostkarkę, jest bezszronowa. Jej szerokość to 82 cm,
      prawie tyle co side-by-sidy.
      Sprawdź sobie
      www.samsung.com/pl/products/refrigerator/refrigeratorcombi/sr_l629evss.asp
      pozdr
      • kulka85 Re: Szeroka lodówka 08.05.07, 16:16
        Ja mam sharpa- szer.68 cm ,są tez troche wieksze i jeszcze szersze. na razie
        jestem zadowolona-mam ją od stycznia. tylko lodówka ma górny zamrazalnik-mnie
        to nie przeszkadzało,ale nie każdy lubi. liebherr był o 2 cm za szeroki do
        wneki,a whirpool po tym co czytałam na forum odpadł. Niestety szerszych lodówek
        jest mało. znalazłam w internecie bardzo fajny model siemensa-okazało się,że
        juz jest nie do kupienia.
        pzdr Kulka
        • Gość: aneta do kulka85 IP: *.devs.futuro.pl 16.05.07, 08:30
          mam pytanie, czy lodówka chodzi Ci cicho czy głośno, gdzieś czytałam opinnie
          użytkownika że one strasznie głośno chodzą, czy to prawda? strasznie mi się te
          kremowe lodówki podobaja.
          • kulka85 Re: do kulka85 16.05.07, 11:14
            witam
            lodówka chodzi róznie :)
            tzn przez pewien czas trochę słychać ze pracuje ,a potem długo nie słychac nic.
            W porównaniu z poprzednia lodówka którą słychać było ciagle i w otwartej kuchni
            było to meczace ta wydaje mi sie cicha.
            pzdr kulka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka