Dodaj do ulubionych

Zmywarka- prosze doradzcie...

26.05.07, 20:26
Od tygodnia wybieram sprzety do kuchni i przyznaje, ze mam juz dosc. Na
szczescie wiekszosc mam juz za soba, ale utknelam przy zmywarce. Chce, zeby
byla w miare cicha, miala program skrocony i funkcjonalne kosze. Zdecydowalam
sie na boscha (choc na te mniej drozsze modele). Moim faworytem jest SGV
43M03EU. Pojechalam dzis nawet do mediamarkt, zeby ja sobie obejrzec. Pan
sprzedawca byl zniesmaczony, ze interesuje sie tak 'prostym' modelem. Wrocilam
do domu i znow zaczelam szukac. Wpadla mi w oko SGI 45M75EU (z panelem na
wierzchu,ale to chyba nie ma znaczenia, bo jest zabezpieczenie przed dziecmi).
No i mam problem. Prosze kogos kto sie zna albo ma ktoras z tych zmywarek o
jakas rade.
Obserwuj wątek
    • Gość: mjkmjk Re: Zmywarka- prosze doradzcie... IP: *.ists.pl 26.05.07, 20:36
      Ja mam jeszcze inny model zmywarki Boscha i właśnie z tego programu auto 55-65
      zwykle korzystam - w normalnej lub skróconej wersji. Prawie wcale nie używam
      innych programów.
      Na pewno przydają się też składane górne kosze. Ale to tylko udogodnienia.
    • nenes22 Re: Zmywarka- prosze doradzcie... 28.05.07, 11:25
      ranska - jestem zniesmaczona zachowaniem sprzedawcy. Jeżeli uznałaś, że SGV43M03EU Tobie najbardziej pasuje, to kogo to obchodzi, ze to taki prosty model? No chyba tylko kogoś, kto dostaje prowizję od sprzedaży.
      Model SGV43M03EU jest wg mnie bardzo dobry model. Niech sprzedawca ci wybierze model z 7 programami, z których okaże sie pózniej, że używasz 2!
      Nie lepiej kupić prostszą, a może i na swój sposób lepszą?
      Nie przejmuj sie sprzedawcami, tym bardziej, że wybierając Boscha, wybrałaś już bardzo dobrze.
      Teraz który model, zalezy tylko i wyłącznie od Ciebie i od nikogo innego!

Obydwie zmywarki nie róznią się zbytnio, więc wybierz to co DLA CIEBIE NAJLEPSZE!
      • Gość: pikie Re: Zmywarka- prosze doradzcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 16:40
        Witam
        Ja po długich poszukiwaniach i analizach zdecydowałem się w końcu na model
        Boscha SGI 45M75EU. Sprzęt zamówiony i narazie czekam na dostawę więc nie
        wypowiem się jak ten model sie spisuje.
        Pozdrawiam
    • Gość: pidżi ranska, dobrze zrobiłaś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:44
      że pojechałaś do mm tylko poogladać.
      Ten model się spodobał? to teraz zamawiaj w internecie, powinnaś zyskać cenowo.
    • Gość: ba Re: Zmywarka- prosze doradzcie... IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.07, 08:17
      To jest tani model? Dżizas... ja wiem, że 2 tys. to może mało, ale mi tez
      odpowiada ten model i to max jaki jestem gotowa wydać.
      Wielu użytkowników zmywarek mówi mi właśnie, że używają dwóch programów. Więc
      nie wydam na bajery.
      Mi też się podoba ten model i też raczej go wybiorę. Niski poziom hałasu to
      plus. Poza tym to Bosch i zaintegrowany panel. Nie słucham już sprzedawców.
      Kuchnia nmie ma być droższa od mieszkania :)
      • ranska Re: Zmywarka- prosze doradzcie... 31.05.07, 10:11

dziekuje za wszystkie rady. Zdecydowalismy z mezem, ze wezmiemy jednak ten
        'prosty' model z ukrytym panelem. A to glownie po tym jak zorientowalismy sie,
        ze ceny pokazywane na ceneo nie sa aktualnymi cenami sklepow. Wystarczy kliknac
        na pierwszy sklep z tej srony : www.ceneo.pl/347995
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka