IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.07, 18:59
kuchenka wolnostojaca ceramiczna 50 cm, Niestety - nic szerszego się nie
zmieści,za żadne skarby! problem - wybór prawie żaden, albo mastercooki albo
aristony ...Ktoś może coś podpowiedzieć? jakiej firmy, jaki model kupić? Będę
wdzięczna za wszystkie sugestie, pozdrawiam Forumowiczów
Obserwuj wątek
    • Gość: wikul Re: help me! . Nie help me, tylko Google !!! IP: *.aster.pl 12.06.07, 00:54
      Gość portalu: ofiara_agd napisał(a):

> kuchenka wolnostojaca ceramiczna 50 cm, Niestety - nic szerszego się nie
      > zmieści,za żadne skarby! problem - wybór prawie żaden, albo mastercooki albo
      > aristony ...Ktoś może coś podpowiedzieć? jakiej firmy, jaki model kupić? Będę
      > wdzięczna za wszystkie sugestie, pozdrawiam Forumowiczów

Nie masz Googli ? Pierwsze kroki zawsze tam. Wyskoczy ci milion sześcset
      tysiecy kuchenek.
      www.google.pl/search?hl=pl&q=Kuchenki&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
      • Gość: ofiara_agd Re: help me! Nie google- czytaj ze zrozumieniem! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.07, 20:00
        ja nie pytałam jak znaleźć w internecie! to akurat potrafię i bez Twoich porad,
        ale nie zamierzam kupić kuchenki na podstawie zdjęcia w internecie! pytałam o
        radę mając nadzieję, że są osoby, które - tak jak ja - zmuszone były kupić
        kuch.ceramiczną wolnostojacą, i mogą mi coś podpowiedzieć na podstawie swoich
        doświadczeń, np. jakiej marki/modelu - unikać, a jaka jest godna polecnia.
        Na tym forum jest wiele takich cennych porad, Niestety dotyczą wyłącznie kuchnek
        do zabudowy, Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: help me! IP: *.icpnet.pl 12.06.07, 22:25
      Jak wyżej: ofiara_agd.
      • Gość: Janeczka Re: help me! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.07, 18:30
        no proszę! a myślałam, że tylko ja mam taki problem.Kuchnia maleńka, też muszę
        kupić 50 cm kuchenkę . Panowie w sklepach agd odpytani na tę okoliczność robią
        minę jakbym pytała o wstydliwe choroby i PANSKIM tonem wyjasniają ze wybór mały
        bo teraz NIKT wolnostojacych kuchenek nie kupuje. Byłam w USA parę razy i tam
        wolnostojace kuchenki i lodówki to norma ( fakt, że wieeelkie i szerokie),
        Amerykanie nie zawracaja sobie głowy jakąś tam zabudową.Sama widziałam ;) A u
        nas - lodówka MUSI byc schowana w pazdzierzowej szafie, bo to - podobno -
        ładniej, a kuchenka tez musi być w zabudowie,
        I ten paskudny inox królujacy wszędzie, brrr.......
        • orchid11 Re: help me! 15.06.07, 19:01
          electrolux takie robi. i chzba bosch....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka