Gość: beba IP: *.tvgawex.pl 14.07.07, 19:12 Pytanie do użytkowników jakie płacą rachunki za prąd przy użytkowaniu tej płyty. To pytanie od mojego męża, który na nią się zgodzi pod warunkiem, że nie zrujnuje naszego domowego budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mjkmjk Re: płyta indukcyjna IP: *.ists.pl 15.07.07, 16:58 A jaka jest alternatywa? Bo jak zwykła ceramiczna, to lepiej niech się zgodzi. Taka wam na pewno zrujnuje budżet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: płyta indukcyjna IP: *.tvgawex.pl 15.07.07, 21:43 Alternatywą jest gaz, bo podobno wychodzi taniej ale ja widzę dużo wad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: płyta indukcyjna IP: *.ists.pl 15.07.07, 22:33 Wiele osób zadawało już na tym forum podobne pytania. Niestety nikomu z nas nie udało się dotrzeć do miarodajnych porównań kosztów eksploatacji różnych typów kuchni. Panuje przekonanie, że gaz powinien być najtańszy. Ale nikt nie wie czy o połowę tańszy czy o 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi610 Re: płyta indukcyjna 15.07.07, 23:19 A jaka róznica w cenie pomiedzy ceramoczną a indukcyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: płyta indukcyjna IP: *.ists.pl 16.07.07, 08:19 Indukcyjne zaczynają się od 2.000 zł. Ceramiczne są na pewno tańsze. Jednak przed podjęciem decyzji zachęcam do lektury poprzednich wątków nt. płyt indukcyjnych. Moim zdaniem bez wątpliwości warto dać 500 zł więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: płyta indukcyjna IP: *.tvgawex.pl 20.07.07, 16:42 Może jednak ktoś mi odpowie? Czyżbym zbyt dyskretne pytania zadawała? Korzystałam z wyszukiwarki i niestety nie uzyskałam odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś