ellaba 29.07.07, 19:07 Co sądzicie o zmywarce AEG Favorit Control Vi? Czy warto ją kupić? Znalazłam ją w cenie 1688 złotych. Może ktoś ją użytkuje i podzieliłby sie uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria Re: zmywarka AEG Favorit Control Vi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:58 Witaj. Zmywarka jest bardzo dobra. Uzytkuję ją od listopada 2006 r. i do tej pory nie było dnia, gdybym jej nie włączyła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellaba Re: zmywarka AEG Favorit Control Vi 30.07.07, 23:02 Dziękuję, a czy dobrze zmywa, chodzi mi o to, czy jeśli zostawię garnki lub talerze na następny dzień, to czy też poradzi sobie z tym i wymyje z dobrą jakością? I czy jest łatwa w obsłudze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: zmywarka AEG Favorit Control Vi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:28 Dobra jakość zmywania zależy również od stosowanych środków. Zdarzyło mi się kilka razy zostawić garnki na drugi dzień, a efekt mycia był taki sam. Zmywarka ta ma przydatną funkcję zraszania i w takich przypadkach wieczorem można zrosić garnki, a następnego dnia je umyć. Ja ze swojej jestem bardzo zadowolona. Dobry sprzęt za rozsądną cenę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: zmywarka AEG Favorit Control Vi 31.07.07, 16:18 ja co prawda mam krotki staz bo dopiero miesieczny - ale moim skromnym zdaniem jak najbardziej sie oplaca. Brac ja :) PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś