Gość: utaa IP: *.dtcentrum.pl 17.09.07, 11:37 Czy ktoś z Was ma doświadczenie u użytkowaniu prodkuktów firmt TEKA? Chciałaym kupić zlewozmywak do kuchni, bardzo mi się podoba, ale nigdy wcześniej nic nie słyszałam o tej firmie więc mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.m.zielinscy Re: zlewozmywak TEKA 21.09.07, 21:12 Posiadam zlew, baterię, piekarnik, płutę indukcyjną i okap firmy TEKA, Jak na razie jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: zlewozmywak TEKA IP: *.pl 22.09.07, 07:39 Ja mam płytę indukcyjną i okap - sprawują się bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: zlewozmywak TEKA 23.10.07, 12:18 Gość portalu: Calta napisał(a): > Ja mam płytę indukcyjną i okap - sprawują się bez zarzutu. Calta, jaki model okapu Teki masz? Jak oceniasz jego pracę, zwłaszcza wydajność i poziom hałasu? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
nenes22 Re: zlewozmywak TEKA 22.09.07, 11:30 Firma działająca od 80 lat na świecie, 10 lat w Polsce. Wiekszośc sprzętu robiona jest w Niemczech (więc kłania sie niemiecka solidność). Widziałam sporo okapów i wszystkie warte były polecenia. Co do zlewów, także mogę je polecić. Robione są one przez inną firmę, lub na licencji innej firmy, ale ta druga jest jeszcze lepsza niż Teka :) Zlewy takich firm jak Blanco, Franke czy Teka kupuj bez zastanowienia, wybieraj tylko kolor. Osobiście mogę polecić także zlewy polskiej firmy Brenor i angielskiej Astracast. Widziałam i dotykałam - rewelka :) A każdy z nich ma w standardzie korek automatyczny i promocje na zlew + bateria, wiec można je sobie skompletować wszystko pod kolor za nieduże pieniądze. Teka też ma teraz promocje, wiec warto korzystać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malfina Re: zlewozmywak TEKA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.07, 14:54 ja mam zlewozmywak granitowy teka od poltora miesiaca i nie zamienilabym na zaden inny. pan montujacy kuchnie troche narzekal przy montazu, ale uzytkuje sie zlew super. do tego mam tez baterie teka i z niej tez jestem bardzo zadowolona. marke znalam wczesniej tylko ze slyszenia, nikt ze znajomych nie ma nic z tej firmy i tez sie zastanawialam, czy kupowac, ale jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
raspie Re: zlewozmywak TEKA 11.10.07, 22:50 Witam, też kupiłam zlewozmywak TEKA Len - czekam aż do mnie dojedzie:) ale mam wielki problem - jaką dobrać do niego baterię? Chrom zbyt błyszczący, satyna zbyt srebrna - co do tego dopasować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafkam Re: zlewozmywak TEKA IP: 195.128.228.* 12.10.07, 07:14 Ja również zakupiłem taki (www.ceneo.pl/320588) zlewozmywak miesiąc temu i także miałem dylemat. Wybór padł na bluewater laredo inox (cały sprzet agd w kuchni łącznie z oprawkami haloganów i uchwytami kuchennymi, kończąc na nogach od stołu jest ze stali nierdzewnej) Zakupiłem w tym sklepie - www.feni.pl/szukaj,Laredo,0,Sklep_AGD,23879,Bateria__BLUEWATER_LAREDO_INOX Jest to produkt co prawda chiński ale dobrze wykonany z gwarancją na 5 lat i tańszy od podobnych (kludi itp) o połowę. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafkam Re: zlewozmywak TEKA IP: 195.128.228.* 12.10.07, 07:22 Posiadam produkt tejże firmy www.ceneo.pl/320588. Prezentuje sie ładnie. Niektórzy przestrzegają przed wyborem materiału (LEN)ze wzledu na utrzymanie w czystości. Wszystko zależy od jakości wody i oczywiście(przede wszystkim) od zadbania o tę czystość. Powiem tylko jedno, na pewno nie widać takich zacieków jak na zywkłym zlewozmywaku ze stali stali chromowanej Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś