maszmi 31.10.07, 09:24 Po wielu latach eksploatacji spalil sie silnik mojego Rainbowa-kto poradzi mi co dalej.Najchetniej dalabym silnik do naprawy,bo pozostale wszystkie czesci sa ok. Licze na wasza pomoc i pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: zepsuty Rainbow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 19:36 na jaką pomoc liczysz? dzwoń do serwisu:) Mój 14 rok bez awarii działa,( tfu,tfu, na psa urok) Na allegro np. "przeglądy" sprzedają-wymianę pasków napędu ,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: zepsuty Rainbow 01.11.07, 14:43 Masz swieta racje odnosnie zgloszenia do serwisu,jednak liczylam na informacje odnosnie kosztow,moze nie warto wskrzeszac 12-letniego spracowanego odkurzacza. pozdr.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: zepsuty Rainbow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 15:52 cenowo- na pewno warto silnik powinni ci przewinąć w każdym warsztacie, drożej jeśli kupisz w serwisie. Ale ile, nie mam pojęcia. Moja specjalność to palenie silników od pompy w letnim domu:) Nowy "R" pewnie z dyche kosztuje, ale trochę się unowocześnił, filtr hepa teraz ma i wygląd bardziej kosmiczny:) Sama nie wiem co zrobię, jak mój padnie(tfu, tfu jeszcze raz) Odpowiedz Link Zgłoś