mna 12.02.08, 12:11 czy ktos taki uytkuje czy sie sprawdza? Czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakusia Re: Piekarnik z funkcja mikrofali 13.02.08, 15:45 Pewnie ze warto. To tylko 1 funkcja dodatkowo a sporo miejsca zaoszczedzisz w kuchni. Pamietaj, ze te piekarniki sa troszke mniejsze i ogromny indyk ci nie wejdzie :) Koniecznie kup z funkcją termoobiegu, ale to już teraz normalka. Ja mam Samsunga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: *.171.34.10.crowley.pl 26.02.08, 07:59 słyszałam o samsungu niezbyt pochlebne opinie dotyczące jakiejś szpary w drzwiczkach-wentylacji przez którą mogą wpadać różne resztki potraw, czy to prawda. Od kiedy masz ten piekarnik. Z uwagi na miejsce i koszty też nad nim myślę, a czas ucieka. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięba Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: *.lanet.net.pl 26.02.08, 20:42 Ja jestem użytkownikiem tego piekarnika i powiem szczerze że rozbawiłas mnie tekstem o wypadaniu resztek przez szparę w drzwiczkach. Jak bym miał jeszcze raz dokonać wyboru to z cała stanowczością stwierdzam że kupił bym go jeszcze raz. Piekarnik rewelacja pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: *.171.34.10.crowley.pl 27.02.08, 07:34 dzięki za szybką odpoweidź, chyba jestem zdecydowana na tego samsunga, pewnie ta szpara to kwestia złego zamontowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: *.171.34.10.crowley.pl 27.02.08, 08:17 a jak sprawdza się czyszczenie parą w tym samsungu, próbowałeś już? Odpowiedz Link Zgłoś
ju.bi Re: Piekarnik z funkcja mikrofali 13.02.08, 19:36 ja mam siemensa, sprawdza sie bardzo dobrze, choc uzytkuję niedługo, więc malo tych doświadczeń jedynie czego mi brakuje - ale to chyba tylko przyzwyczajenie do tego, co miałam przedtem - to talerza obrotowego, bo piekarnik z mikrofalówką nie ma takiej opcji wielkośc jak dla mnie jest zaletą, nigdy nie rozumiałam po co piekarniki sa takie ogromne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: 80.48.49.* 14.02.08, 11:13 Czy możesz podać symbol Twojego Siemensa? Odpowiedz Link Zgłoś
ju.bi Re: Piekarnik z funkcja mikrofali 17.02.08, 23:20 ja uzywam siemens HB84K550 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:32 Agata,jak masz kupić to tylko ten: www.siemens-agd.pl/?5=HB880570&28=29%3d9%26page%3d3%2628%3d25%253d3712 Dzięki niemu polubiłem gotowanie,to teraz moje nowe hobby.Zony nawet do niego nie dopuszczam.Jest mój.(na drugim miejscu po samochodzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: 80.48.49.* 27.02.08, 09:51 Wielkie dzięki! Już wchodzę i oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: 80.48.49.* 27.02.08, 09:55 Czy korzystasz z funkcji samej mikrofali? Czy rozmraża lub podgrzewa produkty tak jak typowa mikro? A może masz jeszcze piekarnik parowy- nad kupnem takiego też się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Piekarnik z funkcja mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:55 witam ponownie. Oczywiście,że możesz włączyć samo mikrofalowanie.Ten piekarnik to dwa urządzenia w jednym.Może działać jak zwykły piekarnik,albo jak zwykła mikrofala.Można też uruchomić jednocześnie oba urządzenia i wtedy mięso piecze sie dużo szybciej i nie wysycha. A tak w ogóle to możesz zadzwonić do siedziby SIEMENS'a w Warszawie.Tam mają taki dział serwisowy i można wszystkiego się dowiedzieć przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś