Dodaj do ulubionych

Jaka lodówka

IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 20:45
Witam prosze Was o rade. Chciałbym kupić lodówke niestety czym więcej czytam informacji na forum tym mam większy mętlik w głowie. Znalazłem lodowke ktora odpowiada moim wymaganiom
www.torres.pl/lodowka-bosch-kgn-36a60-p-6583.html
Napiszcie co o nie sadzicie moze ktos z Was taka posiada??
Serdeczne dzieki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Jaka lodówka IP: *.chello.pl 08.05.08, 21:37
      Witam,
      Czyli jaki ten gaz lepszy?
      Pozdrawiam
    • Gość: Maniek Re: Jaka lodówka IP: *.acn.waw.pl 21.01.09, 22:42
      Nie wiem jak innym, ale u mnie link nie działa, jeśli chodzi o klasę A+ należy
      pamiętać, że zużycie energii jest niewiele mniejsze niż w przypadku A, a są
      sporo droższe ( o ile pamiętam zwraca się średnio 10 lat) więc radziłbym się nad
      tym zastanowić. Co do lodówek to przystępnej cenie są z mpmu, niedrogie i
      praktyczne ( posiadam już trochę model 320KB03) powyżej 3k godny polecenia jest
      liebher
      • Gość: OsImXlVwL Re: Jaka lodĂłwka IP: 116.213.62.* 15.07.11, 02:06
        Thank you so much for this atcirle, it saved me time!
    • Gość: cynamonika Re: Jaka lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 12:59
      Ja mam jedna piękna wypatrzoną, wymarzoną lodówkę. A mianowicie General
      Electric, a dokładniej to jest chłodziarko-zamrażarka. Jest piękna, ale na razie
      nie mam jej gdzie postawić, bo dopiero budujemy domek i jest stan surowy. Ale
      lodówka piękna i dostępna w dobrej cenie. (megamedia.pl) Po prostu oszalałam dla
      niej, choć nie jestem tego typu człowiekiem. Nawet bym kredyt dla niej wzięła :p
    • belcia26 Re: Jaka lodówka 27.08.10, 19:06
      a co myslicie o masterkook i simensie?
    • Gość: ania Re: Jaka lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 12:03
      ..jeśli najlepsze lodówki produkuje turecki Beko- to znaczy ,że ten post to
      zwykła naiwna reklama
    • Gość: olek Re: Jaka lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:31
      z tym Beko to naprawdę przegięcie. Sprzedawcy chwalą bo im za to...
    • labadine Re: Jaka lodówka 30.08.10, 17:11
      Liebherr to ponad 20 lat spokoju
    • adresnieprawidlowy Re: Jaka lodówka 14.10.10, 11:38
      Bosch, siemens czy Sharp - te marki można kupować bez obaw o jakość :-) Co prawda są nieco droższe od mniej popularnych marek, ale to jest zakup na lata więc nie warto oszczędzać. Możesz zainteresować się lodówkami sharpa na electro.pl jest teraz promocja, do lodówki dostajesz telewizor i można wygrać wycieczkę.
      • orange_gutan Re: Jaka lodówka 14.10.10, 13:17
        Do tych co wymienia mój przedmówca dodałbym jeszcze Electrolux i Beko, zobacz na electro.pl tam mają ogromny wybór lodówek. Sklep oferuje też naprawdę atrakcyjne ceny, wystarczy porównać z innymi.
        • coolista80 Re: Jaka lodówka 27.10.10, 21:23
          A co powiecie na temat lodówek samsunga? Widziałam na magicznej planecie i tak sie zastanawiam czy opłaca się cos takiego kupić. W zasadzie wszyscy mówią, ze tak, bo marka całkiem niezła i ten sprzęt AGD, który ostatnio wypuścili na rynek jest całkiem niezły. Kilkoro moich znajomych sobie zakupiło i stale mówią, że fajny. Ktoś z was może ma?
    • Gość: Paweł Re: Jaka lodówka IP: *.centertel.pl 09.12.10, 13:58
      dobra lodówki produkuje nasza rodzima Amica. Ja sam niedawno kupiłem model FK232.3. Jest to taka podstawowa lodówka, taka jaką właśnie szukałem. Zanim ją kupiłem to też powiem szczerze, że przejrzałem trochę co piszą o niej w necie, na forach, portalach etc. Wszystko co pisali jest praktycznie prawdą, i nie żałuję wyboru. Doskonale się sprawuje do czego została stworzona, cena też jest przystępna, około 800 zł. Pomyśl może nad nią.
    • Gość: jagienka Re: Jaka lodówka IP: *.home.aster.pl 31.05.11, 21:48
      Jak ma być kombi, to GB 7138A2XZ. ma ponad 300 l. pojemności, elektroniczne sterowanie i światło ledowe, które wpływa na dłuższą przydatnoć warzyw i owoców. Do tego poziom hałasu ok. 41 dB. Nawet w nocy praktycznie jej nie słychać.
    • alan_87 Re: Jaka lodówka 15.06.11, 15:25
      fajna, fajna!:) mam w planie się przeprowadzić i tak właśnie się zastawiam czy się jednak nie rzucić na coś takiego ;) a powiedzcie mi czy taka "lodówa" dużo więcej zjada prądu rocznie, w porównaniu do tradycyjnej.. ?!?
    • Gość: antyLG Re: Jaka lodówka IP: *.torservers.net 18.07.11, 22:28
      Chyba mamy rózne lodówki mój LG chodzi jak czołg. Słychać za ścianą ,
      odradzam tego bubla, serwis dno , aklienta maja w głebokiej d.
    • mabe88 Co do Electroluxa... 13.08.11, 17:16
      Mam lodówkę Electrolux już kilka lat. W zasadzie chodzi dobrze. Ale, jak dla mnie, ma jeden duży mankament. Mianowicie bardzo głośno włącza się (znajomy stwierdził, jak stary zapłon diesla) i dość głośno się wyłącza. A chodzi w ogóle stosunkowo cicho, tylko to właczanie. gdy idę spać muszę zamykać drzwi od kuchni, bo gdy włącza się w momencie mojego zasypiania to mnie wybudza ze snu. Jeśli ktoś ma mieszkanie, gdzie jest połączona kuchnia z pokojem, gdzie śpi, to może mieć problem. Może w najnowszym modelu już coś poprawili. Oby...
      Poza tym, jestem z niej zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka