saruman24 05.03.08, 12:55 Zastanawiam się nad zakupem półki na wino bo od jakiegoś czasu mam w domu zawsze kilka butelek, dobrze byłoby żeby leżały w jednym miejscu, gdzie można kupić taki mebel ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krisss Re: Półki na wino IP: *.blutmagie.de 05.03.08, 13:20 to nie powinien być problem ja widziałem fajne półeczki na allegro, ale w zwykłych sklepach też powinny być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a2b Re: Półki na wino IP: 195.114.0.* 05.03.08, 13:38 Jeśli dyspnujesz może wiekszą gotówką to polecałbym kupienie specjalnej lodówki na wino, zawsze można przetrzymywać wino w odpowiedniej temp. no ale to już wydatekk rzędu 500 zł więc nie wiem czy będziesz chciał tyle wydac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaszek Re: Półki na wino IP: *.dynamic.ngi.it 05.03.08, 18:33 A tam tyle kasy w błoto, wino równie dobrze można trzymać w lodówce www.winowino.com/forum.php?site=temat&id=38 tu jest więcej napisane, a jeśli faktycznie ktoś ma aż tak dużo butelek, że się nie mieści to półki nie wyjdą drogo Odpowiedz Link Zgłoś
saruman24 Re: Półki na wino 05.03.08, 20:50 Chyba poczekam na razie z kupowaniem bo nie trzymam wina tak długo żeby potrzebowało specjalnych warunków, no i racja może poleżeć w lodówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. teres Re: Półki na wino IP: *.chello.pl 05.03.08, 23:21 W IKEI są takie półeczki - drewniane i metalowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anneau Re: Półki na wino 24.07.08, 20:54 Ja zamówiłam u stolarza. Wyszło pewnie drożej niż w sklepie a mam identyczną w stylu jak stół i komoda w kuchni-jadalni. :) i co ważne idealnie mieści się na wąskiej ścianie która była jedyną która mogła "przyjąć" tą półkę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś